Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jučer sam pročitao da će Henderson trčati do Brazila dok će ostali otići u Brazil avionom. 

Ta situacija se vec desila, nakon utakmice sa Hondurasom odlucio je da odmah krene kad je vec zagrijan nakon tih 90 minuta. Saigraci su mu se pridruzili dan kasnijeMarcus je napisao/la:Jučer sam pročitao da će Henderson trčati do Brazila dok će ostali otići u Brazil avionom.

Dobar ulet=pola poslaHenderson je napisao/la:Inače nemam običaja da pozdravljam nove članove, ali sa ovakvim uletom zaslužio si.Aga je napisao/la:Henderson proglasen za igraca utakmice protiv Hondurasa.
PS novi sam![]()
Dobrodošao.
Nipošto prodavati Susa. Bolje prodati Allena ili Lukasa.

Hvala svima

Prije tri godine Liverpool je potpisao Jordana Hendersona. Početak je bio težak za momka koji je odrastao u malom gradu, igrajući za mali tim i igrajući na pogrešnoj poziciji. U Liverpoolu je prošao sve: od flopa do junaka, od žene u tijelu muškarca do maratonca.
Danas, 3 godine poslije potpisa, postao je glavna motorna snaga i Liverpoola i Engleske. Jedan je 32 fudbalera Liverpoola koji su odigrali 100+ utakmica u Premiershipu.
Što prije produžiti ugovor sa njim i Flanaganom.
Danas, 3 godine poslije potpisa, postao je glavna motorna snaga i Liverpoola i Engleske. Jedan je 32 fudbalera Liverpoola koji su odigrali 100+ utakmica u Premiershipu.
Što prije produžiti ugovor sa njim i Flanaganom.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
sta je s morenom ja kontao to rijeseno sve. danas nema neke price o pojacanjima, nadam se samo da sa lallanom nece prekinuti ovu tisinu...
You are someone else I am still right here
I jeste sve sa Morenom. Pisao sam ja da je ostao u Španiji samo zbog vjenčanja Alberta ( najbolji su jarani ). Do petka će biti sve ofišli. Znaš da ne griješim sa transferima kada je Liverpool u pitanju.fera je napisao/la:sta je s morenom ja kontao to rijeseno sve. danas nema neke price o pojacanjima, nadam se samo da sa lallanom nece prekinuti ovu tisinu...

Što se tiče Lallane, bibliotekar je razočaran prijateljskim mečevima i reportom Gerarda pa se ček da vidi dostupnost Alexisa. Ako bude na prodaju, naš je, a ako ne, onda će se krenuti po Lallanu.
Ma Sevilla prvo hoce da rijesi sve oko Rakitica i onda ce se rjesavati papirologija i payment structure oko Morena.
Rodgers: Sistem se menja, naš stil ostaje isti
“Ono što smo pokazali prošle sezone jeste činjenica da smo bolje opremljeni; možemo dodati raznolikost našoj igri. Naša ideja je da dominiramo terenom, da kontrolišemo igru.”
http://www.lfc-balkan.com/2014/06/rodge ... taje-isti/" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ono što smo pokazali prošle sezone jeste činjenica da smo bolje opremljeni; možemo dodati raznolikost našoj igri. Naša ideja je da dominiramo terenom, da kontrolišemo igru.”
http://www.lfc-balkan.com/2014/06/rodge ... taje-isti/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice Cana, on ce ugovor potpisati pocetkom jula. To je sigurno.
Najvjerovatnije ce tada potpisati i biti predstavljen i Moreno, tako da se ne bojite da je to propalo, vec se ceka pocetak jula za predstavljanja. Do tada je vrlo lako moguce da im se pridruzi i Lalana/Shaqiri, zavisno od odgovora Sotona za Adama.
Najvjerovatnije ce tada potpisati i biti predstavljen i Moreno, tako da se ne bojite da je to propalo, vec se ceka pocetak jula za predstavljanja. Do tada je vrlo lako moguce da im se pridruzi i Lalana/Shaqiri, zavisno od odgovora Sotona za Adama.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Sve je izvjesnije da će Suso otići.
Agent Luisa Suareza danas je izjavio da ne želi uopće ulaziti u bilo kakve rasprave i pregovore sa drugim klubovima, ništa ga ne zanima, neka zaborave na njega, on je sretan u Liverpoolu!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:

Masinerija,islo se u teretanu ofo ono

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Dejan Lovren has submitted a formal written transfer request demanding to leave Southampton after interest from Liverpool. (Daily Mail)

Coutinho west coast

- the scouser
- Kontakt:
Nikad nije znao frizuru birati, trenutno fura najgori undercut od svih fudbalera, a gusta je konkurencija.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Tako to radi drugi najveći klub na svijetu:

Je li istina ovo za Meyera ? Ako jest to bi bio strasan posao.
previse je to dobro da bi bilo istina. metro je objavio da su nasi poslali ponudu 8 miliona plus bonusi njemcima al meni to izgleda malo za takvog igraca. znamo svi kakve mlade igrace ima schalke a ovaj im je jedan od vecih potencijala i jedan od najmlađih sto se tice igraca koji su vise igrali ove sezone.STEVEN je napisao/la:Je li istina ovo za Meyera ? Ako jest to bi bio strasan posao.
You are someone else I am still right here
I ja cisto sumnjam. Cini mi se da ga je htio chelsea, ali da se nisu dogovorili zato sto je on trazio neke garancije da ga nece slati na posudbe. Schalke dobro radi sa mladima, a Meyer je izvanserijski talenat. Ipak, cini mi se da je ovo (8 miliona funti + bonusi) premalo para da bi bilo istinito.fera je napisao/la:previse je to dobro da bi bilo istina. metro je objavio da su nasi poslali ponudu 8 miliona plus bonusi njemcima al meni to izgleda malo za takvog igraca. znamo svi kakve mlade igrace ima schalke a ovaj im je jedan od vecih potencijala i jedan od najmlađih sto se tice igraca koji su vise igrali ove sezone.STEVEN je napisao/la:Je li istina ovo za Meyera ? Ako jest to bi bio strasan posao.
S druge strane, cinjenica je da u Liverpoolu mladi igraci dobijaju puno prostora, te imaju prostora za napredak, tako da je po toj osnovi ovo i moguc transfer.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.