Hoce li ti Nadal ovo oprostitisamirr je napisao/la:Nadal - Kyrgios 1.7. 15:15 2 7,50
Nadal - Kyrgios(1.set) 1.7. 15:15 2 4,60

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hoce li ti Nadal ovo oprostitisamirr je napisao/la:Nadal - Kyrgios 1.7. 15:15 2 7,50
Winsamirr je napisao/la:Nadal - Kyrgios 1.7. 15:15 2 7,50
kažem ja Ameri 0-1 1p Dempseygonzales je napisao/la:Mozda je vrijeme da bude i jedan gol u prvom poluvremenu,, nesto su se zanecali ovi na SP
BELGIJA - SAD(zp) - zp1+ @1,45
premier
Znam da Nole ima odličan return ali ipak vidljivo je poboljšanje u servisiranju kod Čilića, iznenadio me nečim što uspješno radi a to je poentiranje asom kod drugog serviranja što je bio zaštitni znak njegovog trenera Gorana Ivaniševića.
Becker je bio odličan na returnu kao i Nole, Čilić postaje preslika Ivaniševića što se tiče servisa, vjerujem da će danas ipak biti bolji ako ništa u tome dijelu igre.
U posljednjem meču Čilić je zabio 33 as servisa protiv Chardyja, Nole protiv Tsonge „samo“ 19 što je po meni pravi odraz jer ako je tko po meni trom na prijemu onda je to ovaj Francuz ( ili se meni samo tako čini ).
Do sada u turniru ova dva tenisača su uspjeli slijedeči broj as servisa postići:
4.kolo --- Čilić – Chardy 33 as servisa / Đoković – Tsonga 19 as servisa
3.kolo --- Čilić - Berdych 20 as servisa / Đoković – Simon 7 as servisa
2.kolo --- Čilić – Haider-Maurer 18 as servisa / Đoković – Stepanek 18 as servisa
1.kolo --- Čilić – Mathieu 27 as servisa / Đoković – Golubev 7 servisa
Kao što se vidi iz gornjih podataka Čilić je ukupno servirao 98 as servisa dok je Novak uspio samo 51 as servis.
Izvinjavam se ako je neko prepisao. Miloš je juče imao 39 asova.Willy je napisao/la:Raonić - Kyrgios 2 3.00
Kyrgios je veći bombarder od Raonića. Nije favorit, igra bez opterećenja. Kvota je smiješna.
Willy je napisao/la:
Uplatitello je napisao/la:Da li bi ovo uplatio
http://prntscr.com/3yomow" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.