Čitam i ne vjerujem

Tebi je neki navijac Zeljeznicara **** jal zenu, jal kakav zenski rod pa je sutnuo il si dobio po picki od TM-a, nema treceg objasnjenja za ovaj stepen retardacije koji na dnevnoj bazi ispoljavas.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:51Treba uzivati dok je Virtual tu. Jer ga poslije 10 kola vjerovatno nece biti
Rece on sa 25og profila, kako se ja isticem glupostima, jer sam napisao da ce Virtual nestati s teme cim Zeljeznicaru krene losije. Sto se vec desavalo vise putaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:01Tebi je neki navijac Zeljeznicara **** jal zenu, jal kakav zenski rod pa je sutnuo il si dobio po picki od TM-a, nema treceg objasnjenja za ovaj stepen retardacije koji na dnevnoj bazi ispoljavas.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:51Treba uzivati dok je Virtual tu. Jer ga poslije 10 kola vjerovatno nece biti
Istices se na forumu koji je pun debila na svim stranama, to je bas dostignuce. Ako niti dnao![]()
Samo nastavi, ne daj se smesti mojim skrabotinama![]()
Kad ovo citam nebi rekao da je to istina.
Istices se glupostima sa ovakvim i slicnim postovima prije utakmice tebe i ovih drugih indijanaca. Lijepo je vidjeti kako kmecite sada i nemate osvrte na utakmicu nego kolektivno kukate “Vidjet ces ti u vas vidjet ces ti u nas”killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:05
Rece on sa 25og profila, kako se ja isticem glupostima, jer sam napisao da ce Virtual nestati s teme cim Zeljeznicaru krene losije. Sto se vec desavalo vise puta
Ja znam, vidjeli smo svi, da si celav, star i jos rob u seje brajlovica koji te proganja sa zvonom i uzima baksis, pa kako se ja mogu isticati i u cemu pored tebe ovakvog
killafrommanilla je napisao/la: ↑10 avg 2023, 11:46
E ovo ce bit stvarno prelijepo gledat. Ocekujem pobjedu Borca, uz naravno nategnutije sudjenje ka gostima i revolt navijaca na Grbavici, a UO i trener ce da sute i nece bit dusenja lopti upravo zbog poklonjene evrope prosle god a mogao bi Vico zaprijetiti i neizdavanjem licenci
Jedva cekam coacha i kontrolisanu izjavu da ne bi prerezao Vicinu granu na kojoj Zeljo sjedi![]()
Ostaje vam samo ovo, da pokusate obmanom i duplim posjetama dici sebe ispred. Nije da niste i ranije to radili ali vidjeli smo godinama kako to zavrsava na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:55Petak, dosta ljudi rade, protivnik koji će biti u donjem dijelu tabele, i opet najposjećeniji stadion kola![]()
4k je nenadmasivo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:55Petak, dosta ljudi rade, protivnik koji će biti u donjem dijelu tabele, i opet najposjećeniji stadion kola![]()