Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Signing on fee je jedno, menadzerska provizija je nesto sasvim drugo. Za Cana je lijepo navedeno da je dobio negdje oko 8 miliona za ugovor, a samo menadzerima ide 16.
A nisam ja rekao da mi smeta, to je jedini nacin da se prave ovakvi transferi. Samo kazem da sigurno nece moci jos zadugo.
A nisam ja rekao da mi smeta, to je jedini nacin da se prave ovakvi transferi. Samo kazem da sigurno nece moci jos zadugo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Svaka postava bez olupine mandzukica je nemoguca... prije ce rona izvisiti nego on.... bernardeschi je mnogo bolji ofanzivno igrac ali dzaba mu.... kad max voli allegria kao rodjenog sina....
Valja, ali nekako se pokazala veza s 3 kao bolja. Ja je svakako preferiram jer smo najbolji fudbal igrali tako, ali imali smo Pirla, Vidala, Pogbu i Marchu. Sad je to tanje i zato se islo na SMS-a s tom dvojicom. Duze vrijeme se spekulise da ce Berna biti testiran i koristen u vezi. Vidjet cemo. Izvodljiva je i ta ekipa, vec smo igrali 4231 pa nije nemoguće, ali bilo je rupa jer je preofanzivno i gubili smo bitke u sredini. P.S Benatia je starter.Belmin6 je napisao/la:Woy
Cancelo-Chello-Barza-Sandro?
Can-Pjanic
Berna-Dybala-Costa
CR
Valja li ovo ?
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 jul 2018, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Max voli AllegrijaKompromis je napisao/la:Svaka postava bez olupine mandzukica je nemoguca... prije ce rona izvisiti nego on.... bernardeschi je mnogo bolji ofanzivno igrac ali dzaba mu.... kad max voli allegria kao rodjenog sina....

Jbg, nema ekipe sastavljene od 11 umjetnika. Ja prvi ne podrzavam nekad njegov prerigidan stav, ali ova postava sto ovaj napisa gore, ne bi ni na PESU dobro prosla. Treba tu ipak neko i da slozi u kost povremeno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
šuška se šuška
priprema se teren

priprema se teren

Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- IlCapitano
- Kontakt:
Nema tu šta biti izvodljivo ili ne. Kažem, bukvalno svaki igrač, bez obzira bio slobodan ili koštao 50 miliona dobija proviziju kao i njegov agent. Bilo u Ukrajini za 200 eura ili u Španiji za 10 miliona, to je uvijek bilo i bit će tako.BuffonGigi je napisao/la:Signing on fee je jedno, menadzerska provizija je nesto sasvim drugo. Za Cana je lijepo navedeno da je dobio negdje oko 8 miliona za ugovor, a samo menadzerima ide 16.
Što se Ronalda tiče, ja nemam ni najmanju brigu kako će se na terenu snaći. Jedino me malo kopka kako će utjecati promjena kulture, bio je to problem i sa Alvesom koji je navikao na opuštenu atmosferu, muzika, itd. Ali igrao je pod SAF-om nema tu neke razlike.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Doveli, ne doveli ga, njegovo DA znaci mnogo. Prelijepo je osjecaj sve ovo citati i pratiti nakon godina mucnine.
Treba nam stoper, ako Benatia ostaje onda on u prvu postavu, Barzagli jednostavno ne moze vise onaj tempo.
Treba nam stoper, ako Benatia ostaje onda on u prvu postavu, Barzagli jednostavno ne moze vise onaj tempo.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ma na mandzu sam mislio dakako... rigidan ne rigidan on je maxu po volji jer igra odbranu i trci za petoricu ali to nije kvalitet potreban napadacu odnosno krilu.... ali eto nekim cudom kod maxa jeste.... msm trcanje treba ali odbrana samo u bas rijetkim momentima....BuffonGigi je napisao/la:Max voli AllegrijaKompromis je napisao/la:Svaka postava bez olupine mandzukica je nemoguca... prije ce rona izvisiti nego on.... bernardeschi je mnogo bolji ofanzivno igrac ali dzaba mu.... kad max voli allegria kao rodjenog sina....![]()
![]()
Jbg, nema ekipe sastavljene od 11 umjetnika. Ja prvi ne podrzavam nekad njegov prerigidan stav, ali ova postava sto ovaj napisa gore, ne bi ni na PESU dobro prosla. Treba tu ipak neko i da slozi u kost povremeno.
Onog trena kad max od coste, dybale i abd rone napravi igrace koji ce pomagati odbrani samo u krajnjoj nuzdi tad ce juventus biti dominantan nad svima... ovako nam ispade bernardeschi ne moze igrati jer je mlak u odbrani....

Nije to bas uporedivo. Runa vodi miran zivot, brdo djece, mrtvi profi, itd. Plus kada svi idu na piće on ode u kriogenu komoru. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ronaldo-Dybala, pa jbt kad malo vise mastam to je u najavi Ronaldo-Messi. Def..igracki ne postoji ekipa koja ima ovakav kolektiv sto se tice jacine,sirine,dubine. Ronaldo je suprotnost Alvesa i frajer koji nije imao problema oko toga da se posveti ekipi, odnosno nema nikakvih glupih zelja oko plesa ili muzike u svlacionici. Ne znam, sve ovo predobro izgleda da bi bilo realno.
Max Allegri

Ovo je navodno objavio njegov sin.... stranica koju prati haman milion ljudi.... vjerujem da je prava....
- akisarajevo92
- Kontakt:
Fake stranice je lako uociti.... malo objava i malo pratitelja... moras biti bas bolesni idiot da vodis laznu stranicu godinama... doduse ima i do toga da mu stari ne bi dao da ovo objavljuje....
No sve sto daje nadu u transfer treba iscrpiti...
No sve sto daje nadu u transfer treba iscrpiti...
- Fikret1946
- Kontakt:

Ne dodje li sutra, napravit cu belaj, vozio sam 13 sati.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jel to švercuješ migranteGefufna je napisao/la: Ne dodje li sutra, napravit cu belaj, vozio sam 13 sati.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
U dijelovima. Organi.Derdiyok je napisao/la:Jel to švercuješ migranteGefufna je napisao/la: Ne dodje li sutra, napravit cu belaj, vozio sam 13 sati.

Danas je tacno 9 godina od predstavljanja na SB.
7.7.2009-7.7.2018.

7.7.2009-7.7.2018.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakav Berna u prvoj postavi.
imamo dva bolesna igraca koji su na SP pokazali koliko su dobri: Costa i Kvadrado, i oba su ispred Berne.
i onda Dibala, pa ako dodje Cr7, Mandzukic..5 bolesno dobrih igraca prema naprijed, najveca sirina ubjedljivo prema naprijed.
nama treba jos jedan klasni vezni igrac. Pogba bi tu bio zvijer.
I da ne dodje Ronaldo, po meni debelog se treba rijesiti i onda sve baciti na veznog ili dva
Kosta-Dibala-Kvadrado (Mandzukic, Bernardeski)
Pogba-Pjanic-Dzan (Matuidi, Kedira, Bentankur).....predobro
imamo dva bolesna igraca koji su na SP pokazali koliko su dobri: Costa i Kvadrado, i oba su ispred Berne.
i onda Dibala, pa ako dodje Cr7, Mandzukic..5 bolesno dobrih igraca prema naprijed, najveca sirina ubjedljivo prema naprijed.
nama treba jos jedan klasni vezni igrac. Pogba bi tu bio zvijer.
I da ne dodje Ronaldo, po meni debelog se treba rijesiti i onda sve baciti na veznog ili dva
Kosta-Dibala-Kvadrado (Mandzukic, Bernardeski)
Pogba-Pjanic-Dzan (Matuidi, Kedira, Bentankur).....predobro
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Cuadrado je odigrao jednu odličnu utakmicu, ostalo je bilo ok. Uvijek je bio bolji kao rezerva nego kao prvotimac. Berna je budućnost kluba, naravno da treba igrati ispred njega.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.