znaci pucamo visokorammstein je napisao/la:ima imaamorovski je napisao/la:Heboo zemlju, na kraju ce se sve vidit.. A uostalom, na kapiji pise sta je trenutno tu, raspravljanje zajebte.. Imal kakvih mahalskih pojacanja?? Prical se sta o hebibovicu ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
al ne vjerujem da ce i jedan igrac biti iz naše lige![]()
otišli smo meŠčini na svejCko tržište![]()
toše proeski i ti fazoni
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
ako je ono sto ja mislim da jeste... uprava je zasluzila da im uklešemo u kakvo brdo njihova lica ko oni u americikeramikr je napisao/la:
znaci pucamo visoko,fino fino
JEdna od mojih najvećih želja
Obavezno pokusati dovesti Hebibovica ili Berberovica po mogucnosti mada je za Berberovica mahalske ali eto moje neke zelje, vidim mahala se i za Arsenijevica da bi se mogao vratiti, meni licno nebi bilo drago da se vrati, momak vise nije kao sto je nekada bio a u Azalu kazu los bio pravo on je sada kvalitetom na istom nivou kao i Baric.amorovski je napisao/la:Heboo zemlju, na kraju ce se sve vidit.. A uostalom, na kapiji pise sta je trenutno tu, raspravljanje zajebte.. Imal kakvih mahalskih pojacanja?? Prical se sta o hebibovicu ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ti si opet šampion !
- Burberry46
- Kontakt:
Krste je pun pogodak, fakat nam jos jedno makedonce treba

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kazem ti, sve to ok, ali se 99% nece dovoditi igraci iz naše lige...simon je napisao/la:Obavezno pokusati dovesti Hebibovica ili Berberovica po mogucnosti mada je za Berberovica mahalske ali eto moje neke zelje, vidim mahala se i za Arsenijevica da bi se mogao vratiti, meni licno nebi bilo drago da se vrati, momak vise nije kao sto je nekada bio a u Azalu kazu los bio pravo on je sada kvalitetom na istom nivou kao i Baric.amorovski je napisao/la:Heboo zemlju, na kraju ce se sve vidit.. A uostalom, na kapiji pise sta je trenutno tu, raspravljanje zajebte.. Imal kakvih mahalskih pojacanja?? Prical se sta o hebibovicu ??
moze se naci bek kao Hebibovic ako ne i bolji nista se ne sikirajte, ni jedno pojačanje neće razočarati... nije da znam ko su , al znam da ce svaki od njih biti POJAČANJE
JOVANOOOOOOO JOVANKEEEEEEEEEEE
- JosipBukal
- Kontakt:
Zemljište je pod zakupom od opštine a ne u vlasništvu FK Sarajevo, samo da objasnim jer vidim nekima nije jasno.amorovski je napisao/la:Heboo zemlju, na kraju ce se sve vidit.. A uostalom, na kapiji pise sta je trenutno tu, raspravljanje zajebte.. Imal kakvih mahalskih pojacanja?? Prical se sta o hebibovicu ??
E nek si nam objasnio!!JosipBukal je napisao/la: Zemljište je pod zakupom od opštine a ne u vlasništvu FK Sarajevo, samo da objasnim jer vidim nekima nije jasno.
sljedećih 25 godina uz to da prvi imamo pravo otkupa, a građenjem akademije, cijena z anas će se spuštati proporcionalno ulaganju, eto, ako ti nije jasnoJosipBukal je napisao/la:Zemljište je pod zakupom od opštine a ne u vlasništvu FK Sarajevo, samo da objasnim jer vidim nekima nije jasno.amorovski je napisao/la:Heboo zemlju, na kraju ce se sve vidit.. A uostalom, na kapiji pise sta je trenutno tu, raspravljanje zajebte.. Imal kakvih mahalskih pojacanja?? Prical se sta o hebibovicu ??
Ovdje je svaka tema otišla u ku.rac. Nema više normalnih postova hilme i onih par što su normalno pisali. Sad jedan čovjek valja gluposti 24h. Ništa se nema pročitati normalno, prodiskutovati kao nekada.
Ovaj samo piše gluposti a čovjek blage veze nema. Vrti jednu te istu priču dolaze neki virtuelni igrači a imena nigdje, samo lupeta bezveze.
Napiše ime i prezime ako imaš informaciju a ne 2.000 stranica jedno te isto pišeš.
Ovaj samo piše gluposti a čovjek blage veze nema. Vrti jednu te istu priču dolaze neki virtuelni igrači a imena nigdje, samo lupeta bezveze.
Napiše ime i prezime ako imaš informaciju a ne 2.000 stranica jedno te isto pišeš.
sta tebe boli briga sta ja pisem? jel tvoj probLEM?teletext je napisao/la:Ovdje je svaka tema otišla u ku.rac. Nema više normalnih postova hilme i onih par što su normalno pisali. Sad jedan čovjek valja gluposti 24h. Ništa se nema pročitati normalno, prodiskutovati kao nekada.
ZNAM koji je igrac al necu da kazem, jel problem? ljidima kojima vjerujem na ovom forumu sam napisao na PP
Neka, neka @rammstein znaci meni ne vjerujes

Onda nastavi na pišeš njima na PP a ovdje ostavi normalne forumaše da dođu do izražaja. Ljudi koji nešto normalno napišu a ne pišu tabula razu kao ti.
Sve manje normalne diskusije a ti si 24h na temi zadužen za gluposti.
Sve manje normalne diskusije a ti si 24h na temi zadužen za gluposti.
- storm_raider
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Majke mi Aldinu treba admina dati, koliko covjek voli forum to nije normalno. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Burberry46
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Aldin, Dona i hljadu nickova strikes again!
1946
A voli frajer i televizijsku industriju..@live, @BHT, @direktno, sad @teletext

Storm stari de..l ovog foruma:)storm_raider je napisao/la:Aldin, Dona i hljadu nickova strikes again!
Ovi malo stariji forumaši znaju kakav je to ....
hilmo je napisao/la:A voli frajer i televizijsku industriju..@live, @BHT, @direktno, sad @teletext![]()
![]()
![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
kako ti znas ko je novi a ko stari kad imas 22 posta?teletext je napisao/la:Storm stari de..l ovog foruma:)storm_raider je napisao/la:Aldin, Dona i hljadu nickova strikes again!![]()
Ovi malo stariji forumaši znaju kakav je to ....
- DrustveniParazit
- Kontakt:
SARAJEVO - HAJDUK 0:4
Sutra (nedjelja) u 10:00 za 3. mjesto Udinese i Sarajevo
Sutra (nedjelja) u 10:00 za 3. mjesto Udinese i Sarajevo
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač