Dodaj postove gdje prizeljkuje povrede igraca Goldena i imas najveceg pacenika i klauna podforuma, i to u prilicno jakoj konkurenciji.
Al dobro, ima momak svoje misljenje. Nema ni to svako
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
E jbg sad necemo tako. Ubili su ih Warriorsi u ovoj cetvrtini, malo sta se Houston i njihova volja tu pitali.L-Train je napisao/la:Houston se vratio u mode regularne sezone u kojoj su izgledali beskrvno i nezainteresovano.Znaci pisi propalo a mogli su jako da zakomplikuju seriju.
Mislim da se u istom trenutku povrijedio kad i laznjak.Kawhi je napisao/la:Vidiš o Patu niko ništa. Nisam vidio ni kako se povrijedio.Greivis je napisao/la:Pa Pat se isto povrijedio i gore je prosao Houston. Ovi bolje igraju bez laznjaka svakako dok je Houston oslabio strasno u odbrani.Kawhi je napisao/la:ESPN će podići spomenik na mjestu gdje se Curry okliznuo. Brisač parketa će biti poslan u Hag.
Btw. cestitke na prolazu. Ali ovakav Memphis bi vjerovatno i od Sunsa ispao. Bice vam tesko protiv Oklahome.
Zahvaljujem. Russ je lud i biće ga teško zadržati.
Iggy opet najbolji kad je najpotrebnije.
Baš. Greivis je barem dobar momak, znamo da se zayebava. Ovaj klaun ne zna ni on šta bi, navija da mu ekipa izgubiKajzer10 je napisao/la:Jesam ja dobro razumio ovog Sarmelina? Covjek navija za OKC ali bi volio da ispadnu od San Antionia jer ovi drugi imaju vece sanse protiv Ratnika.
Dodaj postove gdje prizeljkuje povrede igraca Goldena i imas najveceg pacenika i klauna podforuma, i to u prilicno jakoj konkurenciji.
Za javnost je sprained knee. Mada se ne zna šta je. Pošto je koljeno, ili mu nije ništa ili je gotovo za ovu sezonuDonnie Darko je napisao/la:Šta je bilo sa dvostrukim MVP-jem
Šteta. Nadam se da će bit spreman za drugu rundu.topnik1 je napisao/la:Za javnost je sprained knee. Mada se ne zna šta je. Pošto je koljeno, ili mu nije ništa ili je gotovo za ovu sezonuDonnie Darko je napisao/la:Šta je bilo sa dvostrukim MVP-jem
Nisi me dobro razumio ocigledno.Ne bi volio da ispadne Oklahoma, jer onda ne bi navijao za njih, znaci ako kazem da neki drugi tim ima vece sanse nego moj u necemu, to znaci da navijam protiv svog tima?Ja bi volio da Oklahoma pomete Spurse, pa dalje sta bude. Htio sam reci da cu u svakom slucaju navijati za pobjednika tog duela.Kajzer10 je napisao/la:Jesam ja dobro razumio ovog Sarmelina? Covjek navija za OKC ali bi volio da ispadnu od San Antionia jer ovi drugi imaju vece sanse protiv Ratnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.