06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Daj Kajkuta, vadi Vedu
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ja ne znam koji je tvoj problem kralju.bhsport je napisao/la:Valjal tebi ista u životu?Neutral je napisao/la:Haris ne zna sta radi na terenu. Covjek bez uloge i kao takav totalno izgubljen. Ne iskoristavamo njegovo znanje sa loptom koje ima kad nema nikako dodir sa loptom.
Vedad ala Rooney, pogresna pozicija. Gine, trci ali totalno van utakmice.
Mora li postojati kritika ili je sve perfektno??? Kakav bi fudbal bio ako ne bi bilo kritike? Kimmich odigrao maestralan meč protiv Dortmunda, poslije utakmice Pep utrčava na teren i pred punim stadionu drži lekcije Joshua zbog nekih sitnica.
Šta sam pogrešno napisao? Koristi li se Vedad na pravoj poziciji? Nije, koristi li se Haris na pravoj poziciji? Ne. Šta je jačina Harisove igre? Lopta u nogama, ima li tu prokletu loptu? Ne, nema.
Ako želiš više pametovati, napiši konkretno i argumentovano razloge zbog kojih navodno nisam u pravu

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 06 sep 2016, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Dajte Gojka zbog navijaca nasih sportskih prijatelja iz Trebinja !
Kad bi Mesa jos ispostovo nas pa ubacio rano Cimija, Milicevica i Dulju 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Uigrana akcija kod prvog gola iako je Ibisevic bio u ofsajdu. Pjanic klasa u odnosu na sve ostale na terenu. Tezko mozemo doci do nekih zakljucaka o igri protiv ovako inferirornog protivnika, vidjet ce se protiv onih jacih. Trebalo bi malo pruziti sansu rezervnim igracima cisto da se izprobaju neke rezervne variante jer kvalifilacije su duge, bit ce i povredava i oscilacija u formi, kartona ...
YNWA!
pjana bogotac, kakvog mi igraca imamo
dobro to nasi odradjuju, sa pola snage, samo neka je upisati 3 boda.
Vedadovu ulogu u ovoj reprezentaciji ne razumijem i tako vec godinama unazad. Ne interesuje me njegova forma u Herthi ni najmanje jer je tip redovno igrac manje na terenu, radije daj malog Hodzica ili Duljevica da se djeca makar poguraju pri prodaji, od ovog nema nista.
Nije sve ni do Vedada, ne odgovora mu ova pozicija, ali yebemu mater jel' bas MORA igrati i izmisljati mu poziciju? Ne mora.
Sad bih volio Cimija i Milicevica

Vedadovu ulogu u ovoj reprezentaciji ne razumijem i tako vec godinama unazad. Ne interesuje me njegova forma u Herthi ni najmanje jer je tip redovno igrac manje na terenu, radije daj malog Hodzica ili Duljevica da se djeca makar poguraju pri prodaji, od ovog nema nista.
Nije sve ni do Vedada, ne odgovora mu ova pozicija, ali yebemu mater jel' bas MORA igrati i izmisljati mu poziciju? Ne mora.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
X31987 je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:Ako sam dobro vidio, oba nasa gola su bila iz ofsajda? Odlicna igra, ali igras koliko ti protivnik dopusti, Estonija je stvarno par levela ispod..

Izvini, do mene je.. Pola metra bar al ajd, jesi mi spustio def..
Zadnja izmjena: jasko_juve, dana/u 06 sep 2016, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Super igra nasih, jedna od boljih u zadnje vrijeme ako ovako budu igrali kroz kvalifikacije imamo se cemu nadati.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
A kenjas ko foka, samo neku negativu rokas.Neutral je napisao/la:Ja ne znam koji je tvoj problem kralju.bhsport je napisao/la:Valjal tebi ista u životu?Neutral je napisao/la:Haris ne zna sta radi na terenu. Covjek bez uloge i kao takav totalno izgubljen. Ne iskoristavamo njegovo znanje sa loptom koje ima kad nema nikako dodir sa loptom.
Vedad ala Rooney, pogresna pozicija. Gine, trci ali totalno van utakmice.
Mora li postojati kritika ili je sve perfektno??? Kakav bi fudbal bio ako ne bi bilo kritike? Kimmich odigrao maestralan meč protiv Dortmunda, poslije utakmice Pep utrčava na teren i pred punim stadionu drži lekcije Joshua zbog nekih sitnica.
Šta sam pogrešno napisao? Koristi li se Vedad na pravoj poziciji? Nije, koristi li se Haris na pravoj poziciji? Ne. Šta je jačina Harisove igre? Lopta u nogama, ima li tu prokletu loptu? Ne, nema.
Ako želiš više pametovati, napiši konkretno i argumentovano razloge zbog kojih navodno nisam u pravu
Rutinski deremo Estoniju, ti probleme spominjes. Vedo slabije odigrao a neće ga vaditi kad vodi 2-0 u prvom.
Medo solidan, Estonci nisu golu prišli.
Fakat ne kontam poentu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
rope11 je napisao/la:pjana bogotac, kakvog mi igraca imamo![]()

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ustati pa reći ADNAN GUŠO.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pa kada skontaš, onda quote, do tada uživaj u utakmici.
Svako dobro.
Svako dobro.
Po statistici Belgija se pati na Kipru, Kiprani imali nekoliko prilika, kad bi bod izvukli nekako, ajmo braco 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ima li iko link za mobitel ?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Idemo sad još 2 gola i dovoljno 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Ok, ti vidis, prvi je 100% bio offside, drugi je tu negdje,ali uvijek se nadje pametnjakovica koji sve znaju, svaka vama cast.Scholl je napisao/la:ne vidis dobrojasko_juve je napisao/la:Ako sam dobro vidio, oba nasa gola su bila iz ofsajda? Odlicna igra, ali igras koliko ti protivnik dopusti, Estonija je stvarno par levela ispod..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
mislim da grijesite u vezi ibisevica, on radi prljavi posao iako se mozda to toliko ne vidi. Opasan je centarfor, vuce za sobom igraca odbrane i samim time oslobadja dzeku pritiska i daje mu vise prostora. ovo je meni sasvim ok, da je dzeko bio usamljen u napadu, sigurno nebi ni upola izgledao opasan kao sto je bio
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordocrveni, Coolpanda24, icetea01, jasmin10, napapijri1987, torbica i 77 gostiju.