HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
E jesu napravili dobro djelo pjevajući Juru i Bobana.Mogli su pjevati i MATU i IVU MIŠU i ANĐU itd.Idi ti drug psihijatru
Ja muke pjevati u Sarajevu kada na drugoj strani imate plejadu kara-gikni i gološupkovića na čelu sa dvojicom najvećih degenerika braćom Delibašić! Svaka čast za pobjedu i kapa dole!jpg Siroki je napisao/la:ludilo a sta drugo rec,svaka cast momcima na pobjedi. Bosna je jadno izgledala veceras sto neznaci da ce takvu igru ponoviti i u subotu a ja bih volio da hoce..Pecara ce gorit u subotu...pozzzzz i skriparima sto su bodrili nase momke i pjevali juru i bobana u sred sarajeva
Što se tiče Jure i Bobana fakat nemam pojma ko su i šta su ali vam svim njih dva j... mater!

Iznenadi Široki. Da li je na pomolu ponovno uzimanje prvenstva kada se nitko ne nada???
Sve mi se čini da će bit tako. Daj Bože!
Sve mi se čini da će bit tako. Daj Bože!
Momče Hercegovče
Čestitke na zasluženoj pobjedi.
Pogledajte dobro i zapamtite ovaj plemeniti lik!
Kada ga se ponovo sjetite za 20 godina vidjećete da nije ništa u životu napravio!
U stvari, nećete ga se uspjeti sjetiti!
Najveći gološupković u Sarajevu, klasični degen koji živi od ruku rada svoga rahmetli oca! Linafo pi-ar

Kada ga se ponovo sjetite za 20 godina vidjećete da nije ništa u životu napravio!
Najveći gološupković u Sarajevu, klasični degen koji živi od ruku rada svoga rahmetli oca! Linafo pi-ar

nije mi jasno sto ovakve postove postas na temi sirokog???Compact je napisao/la:Pogledajte dobro i zapamtite ovaj plemeniti lik!
I feel devotion!!
Da ne mislite da ste bolji, pa zbog ovakvih karanana ste nas pobijedili! Ovaj mali jad je trebao sa svojim saradnicima napuniti večeras dvoranu, u kojoj bi se svi izgubili! Ali je toliko sposoban da je jedva napunio sjedišta do parketa!ipsa je napisao/la:nije mi jasno sto ovakve postove postas na temi sirokog???Compact je napisao/la:Pogledajte dobro i zapamtite ovaj plemeniti lik!
halo pa ja sam navijac bosne....!!!Compact je napisao/la:Da ne mislite da ste bolji, pa zbog ovakvih karanana ste nas pobijedili! Ovaj mali jad je trebao sa svojim saradnicima napuniti večeras dvoranu, u kojoj bi se svi izgubili! Ali je toliko sposoban da je jedva napunio sjedišta do parketa!ipsa je napisao/la:nije mi jasno sto ovakve postove postas na temi sirokog???Compact je napisao/la:Pogledajte dobro i zapamtite ovaj plemeniti lik!

I feel devotion!!
koja smo mi demokratska zemlja.jpg Siroki je napisao/la:ludilo a sta drugo rec,svaka cast momcima na pobjedi. Bosna je jadno izgledala veceras sto neznaci da ce takvu igru ponoviti i u subotu a ja bih volio da hoce..Pecara ce gorit u subotu...pozzzzz i skriparima sto su bodrili nase momke i pjevali juru i bobana u sred sarajeva
svugdje u svijetu pjevati o Juri(Franceticu komadant crne legije) i (Rafaelu) Bobanu (jedan od vaznijih ustasa) bi isti tren bilo hapsenje samo kod nas prolazis OK. ti se time hvalis.
al` hajmo na temu. za mene je ovaj rezultat veliko iznenadjenje, ali sad nemogu dati neki ozbiljniji komentar, jer nisam gledao utakmicu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
kao prvo cestitke na pobjedi to je zasluzeno i nema se puno pricati o tome. evo compact da ti ja kazem ko su jure i bobanCompact je napisao/la:Ja muke pjevati u Sarajevu kada na drugoj strani imate plejadu kara-gikni i gološupkovića na čelu sa dvojicom najvećih degenerika braćom Delibašić! Svaka čast za pobjedu i kapa dole!jpg Siroki je napisao/la:ludilo a sta drugo rec,svaka cast momcima na pobjedi. Bosna je jadno izgledala veceras sto neznaci da ce takvu igru ponoviti i u subotu a ja bih volio da hoce..Pecara ce gorit u subotu...pozzzzz i skriparima sto su bodrili nase momke i pjevali juru i bobana u sred sarajeva
Što se tiče Jure i Bobana fakat nemam pojma ko su i šta su ali vam svim njih dva j... mater!
Jure Francetić (Prozor kraj Otočca, 3. jula 1912. - Slunj, 27. decembra 1942.), hrvatski političar, ustaški oficir i komandant elitne jedinice Ustaške vojnice, Crne legije
Rafael Boban (Bobanova Draga, Sovići kraj Gruda, 23. prosinca 1907.-?), ustaški pukovnik i general Hrvatskih oružanih snaga.
a vama škripari svaka cast kad vam je jos uvijek furka pjevati takve pjesme i kad vas takvi postupci raduju.cestitke na fer i fašistickom navijanju. drugi put dođite u crnim kosuljama.
You are someone else I am still right here
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vi to nikad skontati necete, kao sto rekoh na temi KK Bosna, a palite se na jednu pjesmu pored svih ostalih i cinjenice da su Škripari opet napravili standarde brojnima u ovoj ligi svojim kombiniranim gostovanjima ove godine, stoga se nemojte truditi i bezveze kvariti sportsku raspravu.
To nije stvar ideologije, to nije stvar obicnih ljudi koji su manipulirani do te mjere da su ispunjavali necije hirove jer je JEDINI nacin da imaju tu svoju drzavu u to doba bilo to da se priklone takvima (sto ste napravili i vi, usput receno).
Ne, to je stvar IDEJE, tisuca koji su ginuli za ideju hrvatskog zajednistva, hrvatskog duha, zajednickog teritorija, domovine i naroda nakon stoljeca tlacenja.
Vi to razumijeti ne mozete, a crno-bijelo gledati na to, slobodno, al to s tim veze nema.
Rasprava - suvisna.
To nije stvar ideologije, to nije stvar obicnih ljudi koji su manipulirani do te mjere da su ispunjavali necije hirove jer je JEDINI nacin da imaju tu svoju drzavu u to doba bilo to da se priklone takvima (sto ste napravili i vi, usput receno).
Ne, to je stvar IDEJE, tisuca koji su ginuli za ideju hrvatskog zajednistva, hrvatskog duha, zajednickog teritorija, domovine i naroda nakon stoljeca tlacenja.
Vi to razumijeti ne mozete, a crno-bijelo gledati na to, slobodno, al to s tim veze nema.
Rasprava - suvisna.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 26 maj 2009, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Vala k'o da i nisi, nisam to uspio skontati! Helem, sorry, ....ipsa je napisao/la:halo pa ja sam navijac bosne....!!!
ajd dosta o polotici, ovo je košarkaški forum!!!!!
bitno je samo jedno da smo došli, vidjeli, i pobjedili
ako pobijedimo u subotu 6 naslov prvaka Bosne i Hercegvine.....mi smo uvijek najbolji kad treba!!!!! to je odlika velikih!!!!!
bitno je samo jedno da smo došli, vidjeli, i pobjedili

ako pobijedimo u subotu 6 naslov prvaka Bosne i Hercegvine.....mi smo uvijek najbolji kad treba!!!!! to je odlika velikih!!!!!
procitaj malo postove unazad par dana pa mozda skontas....sta treba da pljujem po sirokom da bi bio pravi navijac bosne....sta, bili bolji i zasluzili cestitke....Compact je napisao/la:Vala k'o da i nisi, nisam to uspio skontati! Helem, sorry, ....ipsa je napisao/la:halo pa ja sam navijac bosne....!!!
I feel devotion!!
- Komunikacija
- Kontakt:
Ajde bolan,nek svatko svoje goni,mi cemo biti ustase jer to vecina voli,vi budite turci jer ste to ,a braca srbi nek budu cete najvecefera je napisao/la:kao prvo cestitke na pobjedi to je zasluzeno i nema se puno pricati o tome. evo compact da ti ja kazem ko su jure i bobanCompact je napisao/la:Ja muke pjevati u Sarajevu kada na drugoj strani imate plejadu kara-gikni i gološupkovića na čelu sa dvojicom najvećih degenerika braćom Delibašić! Svaka čast za pobjedu i kapa dole!jpg Siroki je napisao/la:ludilo a sta drugo rec,svaka cast momcima na pobjedi. Bosna je jadno izgledala veceras sto neznaci da ce takvu igru ponoviti i u subotu a ja bih volio da hoce..Pecara ce gorit u subotu...pozzzzz i skriparima sto su bodrili nase momke i pjevali juru i bobana u sred sarajeva
Jure Francetić (Prozor kraj Otočca, 3. jula 1912. - Slunj, 27. decembra 1942.), hrvatski političar, ustaški oficir i komandant elitne jedinice Ustaške vojnice, Crne legije
Rafael Boban (Bobanova Draga, Sovići kraj Gruda, 23. prosinca 1907.-?), ustaški pukovnik i general Hrvatskih oružanih snaga.
a vama škripari svaka cast kad vam je jos uvijek furka pjevati takve pjesme i kad vas takvi postupci raduju.cestitke na fer i fašistickom navijanju. drugi put dođite u crnim kosuljama.

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Nije u redu da Škripari pjevaju samo Juri i Bobanu. Trebali su koju posvetiti i Bećiru Lokmiću. Malo multietnićnosti im ne bi škodilo
Halo ti "KOMUNIKACIJA" gdje ćemo bolan nebio biti Turci.Pa znaš li ti gdje je Turska.Vala baš imaju nešto Mostar Banjaluka Zenicaitd. zajedničko saAnkarom Bursom itd.Ja sam još prije rekao hajmo o sportu a ako neko hoće da bude Četo neka izvili ILI ustaša takođe Ali da su Bošnjaci Turci nigdje veze kao da su Hrvati Kanađani Srbi Argentinci Slovenci sa Grenlanda .Pusti to
Inače ne postam mimo dijela posvećenog KK Bosna, ali samo jedna kratka da čestitam navijačima Širokog na zasluženoj pobjedi u Skenderiji. Sportski pozdrav
- Komunikacija
- Kontakt:
Pa zar niste nastali od turaka,dobro aj nije bitno,kvarimo temu.pozz,uglavnom okanite se nacionalizma jer ce ga uvjek biti,bilo ga je i prije nas bit ce ga vjerujte mi i poslje nas,vazno je da je Siroki dobijo Bosnu u sred Sarajevaaqarius je napisao/la:Halo ti "KOMUNIKACIJA" gdje ćemo bolan nebio biti Turci.Pa znaš li ti gdje je Turska.Vala baš imaju nešto Mostar Banjaluka Zenicaitd. zajedničko saAnkarom Bursom itd.Ja sam još prije rekao hajmo o sportu a ako neko hoće da bude Četo neka izvili ILI ustaša takođe Ali da su Bošnjaci Turci nigdje veze kao da su Hrvati Kanađani Srbi Argentinci Slovenci sa Grenlanda .Pusti to

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
ma odlicna utakmica ljudi veceras nisam bas vjerovao u ovaku nadigranost bosne i to na domacem parketu al sve cestitke momci i treneru vlasicu na procitanosti bosnine igra i pitanje za 4evera jel i sad mislis da je vlasic los trener?????????????? ljudi moji sto ce to biti u subotu oooooooo pa jedva cekam... zivim za subotu taman izgubili ali jedva cekam... CESTITKE MOMCI I HVALA!!!!!! ŠAMPIONI
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.