Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
Kako sam procitao ovi vauceri ce se moci iskoristiti samo preko online platformi za rezervaciju, ali domacih kao odmoriubih.ba...
Po meni super stvar, a pogurat ce turizam, bitno da se pare obrcu.
Po meni super stvar, a pogurat ce turizam, bitno da se pare obrcu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Yebi ga buraz , nemaju svi para kao ti

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Pa nije Neum jeftin
Skuplji je od Crne Gore dosta. Nije zbog para mislio na to vjerovatno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Neam je preskup , pogotovo za ono sta nudi ...gledam bas ponudu ...za 5 dana polupansion u hotelu neum 1100 km ...dok u alanji za 11 dana ultra all eskluziv s avionskim prevozom 15oo km ...
Još nigdje, ali trebao bi se moći koristiti od narednog mjeseca.
"Javni poziv će trajati 15 dana i to je rok u kojem će e-platforme poput kupon.ba, odmoriubih.ba i drugih imati mogućnost da se prijave i koje će, u konačnici, građanima i prodavati turističke pakete, kao što su to i do sada radili. Nakon što s njima potpišemo ugovore građanima ćemo objasniti kako će tačno aplicirati. Naprimjer, ako kupite paket aranžman koji košta 250 KM, vi ćete uplatiti 50 KM, a 200 KM ćete dobiti kao vaučer. Sve će jasno, zavisiti od paketa koji odaberete, ali 200 KM je iznos vaučera. Plaćanje će se vršiti karticama, pri čemu je otklonjena svaka vrsta diskriminacije i bilo kakvog utjecaja", pojasnila je Đapo.[/quote]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kontali negdje u Tucepe ili neko drugo manje mjesto oko Makarske, kad gledamo maloj istekao pasos.
I okrenemo u Neum.
Inace more ko more, jedino što su fakat plaže na Makarskoj rivijeri najjače na svijetu, ali i kod ovih što smo mi bili imaju ljudi privatnu plažu koju održavaju i uređuju, pa je prilično OK.
Sa druge strane nenormalno su nabili cijene za ništa (neko gore napisa kako su cijene u Neumu žara, u Hrvatskoj su još veće) , plus što te njihova vlast konstanto množi sa nulom, pa me i to počinje ozbiljno odbijati.
Dok su još djeca mala ići će se autom u ova bliža mjesta, dok porastu aBd, ići će se avionom negdje dalje...
Crna Gora je najjeftinija, ali me odbija put do tamo, plus što mi se i ono plitko more ne svidja.feniksptica je napisao/la: ↑21 jun 2022, 08:32Pa nije Neum jeftin.
Nisu još nivo ni Neuma, a kamoli Hrvatske.
Bio sam ja dva puta i oba puta rekao nikad više dole...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Bili smo u Lido di Jesolo 7 dana, jako fino, super cijene, fina pjescana plaza, dugacka setacka zona i Svaba vise nego u centru Minhena. 
Nego, moze li neka preporuka za Hrvatsku u augustu, jedno mjesto 10 dana ili 2 po 5?

Nego, moze li neka preporuka za Hrvatsku u augustu, jedno mjesto 10 dana ili 2 po 5?

Odes prati guzove u Njemacku da bi isao u Hrvatsku? Pa za to si mogao ostati u BiH. Za tebe je Miami ili tako neka lokacija.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Neka preporuka gdje da roditelji odu na more ? Neka privatna plaža da ima, bez puno guzve. Hrvatska zbog blizine najbolja opcija.Turska mi se najviše svidja ali njima se ne da peglati avionom.
Ima li puno Balkanaca tamo?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sljedece sedmice putujem na Rhodos..ima li ko kakvih preporuka za dodatne sadrzaje ili neke zanimljive plaze?? Hvala 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Nema, nekad koja ekskurzija bude ali da ima puno, nema.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znam da ekskurzije idu dole i u Rimini sto se talijanske obale tice, zato sam mislio da mozda i ljeti dole bude nasih... ako ih generalno nema kasno mi je za ovu godinu ali mozda sljedece da zapisem taj dio dole i Veneciju usput kao jednu od opcija 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima li ko kakvih preporuka za Grčku
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma ne ponižajem te u vezi toga,svako ide gdje može pogotovo s djecom ne bi išao daleko,mrzim vozikanje autom pa se tu slažem.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jun 2022, 10:54Kontali negdje u Tucepe ili neko drugo manje mjesto oko Makarske, kad gledamo maloj istekao pasos.
I okrenemo u Neum.
Inace more ko more, jedino što su fakat plaže na Makarskoj rivijeri najjače na svijetu, ali i kod ovih što smo mi bili imaju ljudi privatnu plažu koju održavaju i uređuju, pa je prilično OK.
Sa druge strane nenormalno su nabili cijene za ništa (neko gore napisa kako su cijene u Neumu žara, u Hrvatskoj su još veće) , plus što te njihova vlast konstanto množi sa nulom, pa me i to počinje ozbiljno odbijati.
Dok su još djeca mala ići će se autom u ova bliža mjesta, dok porastu aBd, ići će se avionom negdje dalje...
Crna Gora je najjeftinija, ali me odbija put do tamo, plus što mi se i ono plitko more ne svidja.feniksptica je napisao/la: ↑21 jun 2022, 08:32Pa nije Neum jeftin.
Nisu još nivo ni Neuma, a kamoli Hrvatske.
Bio sam ja dva puta i oba puta rekao nikad više dole...
Mislim da za te cijene koje sada diže Neum možeš posjetiti neka puno ljepša mjesta koja će ti ostavit puno bolji dojam u odnosu cijena/doživljaj.
Sa djecom je uvijek najbolje birati destinacije koje su blizu i koje nude neka dječja igrališta i kupališta da možeš kontrolirati situaciju jer inače tu odmora nema

Je li obisao neko Algarve?
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 11 gostiju.