Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Ma i Lloris je mozda i jedan od najboljih golmana ikada 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da li je bosanskohercegovačka krema književnosti i pravopisa večeras uz susjede?High je napisao/la:S kim igraju Švabe?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovdje igraci il su najbolji ikad na svojim pozicijama il su prevare koje ne vrijede ni 10 mil.I to sve nakon 3-4 utakmice na sp 

- Fikret1946
- Kontakt:
Jedino je Makelele bolji igrac od Kantea na toj poziciji,s tim sto Kante ima lufta da ga prestigne, a ako postane svjetski prvak nema dileme
Eto nabrojte mi neke igrace koji su bolji od Kantea na njegovoj poziciji
Eto nabrojte mi neke igrace koji su bolji od Kantea na njegovoj poziciji
Samo uz Engleze.Raonffa je napisao/la:Da li je bosanskohercegovačka krema književnosti i pravopisa večeras uz susjede?High je napisao/la:S kim igraju Švabe?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kako da podrzavm državu koja podržava zločnice i zločine koji su počinjeni u drugoj državi, one koji su ime te druge države hrvatske uzeli mi najvaznije cetri godine života, nakon što sam posije tih godina ostao bez igdje ičega ne HVALA zato naprijed DanskaLeSa1892 je napisao/la: Od ovogodisnjih bosanskohercegovackih Brazilaca, Argentinaca, Svicaraca, Nigerijaca, Kostarikanaca I Islandjana, zadnja nada postadose BH skandinavci.
Iznenađen sam, al' bolje i to nego onanisanje na sve germanskoHigh je napisao/la:Samo uz Engleze.Raonffa je napisao/la:Da li je bosanskohercegovačka krema književnosti i pravopisa večeras uz susjede?High je napisao/la:S kim igraju Švabe?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Do finala

- Fikret1946
- Kontakt:
Dje carvajal
Bayern@heart je napisao/la:Kako da podrzavm državu koja podržava zločnice i zločine koji su počinjeni u drugoj državi, one koji su ime te druge države hrvatske uzeli mi najvaznije cetri godine života, nakon što sam posije tih godina ostao bez igdje ičega ne HVALA zato naprijed DanskaLeSa1892 je napisao/la: Od ovogodisnjih bosanskohercegovackih Brazilaca, Argentinaca, Svicaraca, Nigerijaca, Kostarikanaca I Islandjana, zadnja nada postadose BH skandinavci.
Generaliziranje je odlika velikih mozgova.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
Evo Španaca bez Inieste. Biće simpa ako ispadnu 

Ja ga stavio u fantasy ekipu i odmah ne igra.Fikret1946 je napisao/la:Dje carvajal
Tvoj svaki post je generaliziranje.LeSa1892 je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:Kako da podrzavm državu koja podržava zločnice i zločine koji su počinjeni u drugoj državi, one koji su ime te druge države hrvatske uzeli mi najvaznije cetri godine života, nakon što sam posije tih godina ostao bez igdje ičega ne HVALA zato naprijed DanskaLeSa1892 je napisao/la: Od ovogodisnjih bosanskohercegovackih Brazilaca, Argentinaca, Svicaraca, Nigerijaca, Kostarikanaca I Islandjana, zadnja nada postadose BH skandinavci.
Generaliziranje je odlika velikih mozgova.

Blejzer10 je napisao/la:Evo Španaca bez Inieste. Biće simpa ako ispadnu

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nacho je taličanFikret1946 je napisao/la:Dje carvajal

Urugvaj je ponovo pokazao svoju snagu i spremnost da idu do kraja na ovom prvenstvu u šta ne sumnjam i maksimalno ih podržavam. Atlete iz Atletica očekivano odradili vrhunski posao u odbrani
. A šta tek reći za Cavanija koji je po ko zna koji put začepio usta svim hejterima i još jednom dokazao da je elitni napadač, iako to nema smisla dokazivati. Mogu oni jako puno, a vidjet ćemo kakva utakmica nas tek čeka u četvrtini.

Iniesta na klupi,@epi je dosao na svoje 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kriv je Pique ako ispadnuL-Train je napisao/la:Iniesta na klupi,@epi je dosao na svoje

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Perez.Lillard je napisao/la:Kriv je Pique ako ispadnuL-Train je napisao/la:Iniesta na klupi,@epi je dosao na svoje

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Fikret1946
- Kontakt:
Najbolji veznjak na klupi
ali zato igra koke koji je pojam precjenjenosti i asensio koji osim suta nema drugih kvaliteta 

**** Carvajal nije spreman.
Pique i Busi krivi naravno ako ispadnu
Asensio od prve

Pique i Busi krivi naravno ako ispadnu

Asensio od prve

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.