Više djece nego što je golova dao u zadnjih 2-3 godine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Idemo LeedsU zadnjih 14 sezona Championshipa, ekipa koja je bila prva nakon 10 utakmica je direktno ušla u PL.
Zasto nerealno? Izuzev PSG-a, Ligue 1 je bara-bara liga sa Championshipom.mirgerr je napisao/la: Nekako mi djeluje nerealno da bi Jardim nakon onakvog angazmana u Monacu dosao u Chempionship.
Ma nerealno u smislu jedno vrijeme igras u Ligi prvaka i boris se za taj vrh evropskog fudbala, a u narednom si u drugom rangu engleske. Isto tako jedno vrijeme bila prica da bi mogao u Arsenal, Man United i sl., dakle spominjali su se neki top evropski klubovi kao njegova naredna destinacija, a onda na kraju da zavrsi u Championshipu. Eto, zbog toga govorim da mi se cini nerealno. No eto, vidjecemo mozda jos danas razmislja li Grk zaista o njemu.beka23 je napisao/la:Zasto nerealno? Izuzev PSG-a, Ligue 1 je bara-bara liga sa Championshipom.mirgerr je napisao/la: Nekako mi djeluje nerealno da bi Jardim nakon onakvog angazmana u Monacu dosao u Chempionship.
beka23 je napisao/la:Zasto nerealno? Izuzev PSG-a, Ligue 1 je bara-bara liga sa Championshipom.mirgerr je napisao/la: Nekako mi djeluje nerealno da bi Jardim nakon onakvog angazmana u Monacu dosao u Chempionship.
I mrtav hladan kaže jesam, pa štaNitro je napisao/la:Bielsa poslao špijuna da prati trening Derby-a![]()
Stewart Downing is set to leave Middlesbrough because if he plays one more game it triggers a pay rise in contract. Well, that’s not something you hear everyday.