http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32171.htm
Ovo sam napisao ne iz razloga sto si me ti uvrijedio, nego sa malo optimizma u sebi juče htio sam reći da Zvijezda ni jesenas nije bila losa ekipa ali niz okolnosti( da ih ne ponavljam ) doveli su nas tamo gdje smo jos i danas, ali nadam se vec od idućeg kola tamo gdje nam je mjesto.zmaj od b. je napisao/la:Ne znam po čemu si zaključio da su sirovi, nisi valjda neki vidovnjak, sam sebe demantuješ, jer od prošlogodišnje ekipe sutra ćeš na terenu ponovo vidjeti 7 igrača (Karić, Brković, Vasilić, Jusić, Delić, Savić i Hamzić) a sam kažeš da je to bila jedna od ljepših utakmica.Babilon je napisao/la:Evo maloprije iz grada,igraci Zvijezde setaju,lijepe duxeve imaju sa malim Zvjezdinim grbom,exstra,mada po konstrukciji nekih nebi se reklo da su igraci,malo djeluju sirovo ,sad jesam ja nabasao na golmane ili odbranbene igrace,stvarno ne znam
100% Savić!MinistaR je napisao/la:Čini se da je Srđan Savić strijelac, ne Amir Hamzić.
Pa rekao bih između 2.000 i 5.000, prosječno 3-3,5.000. Sada mislim da će u subotu biti sigurno preko 4.000, nadam se lijepom vremenu i naravno novoj pobjedi Zvijezde.nime_tm87 je napisao/la:Koliko vas dodje po porsjeku na utakmicu ? Mislim na NAVIJACE.
slusaj ba ti mi nismo veliki grad kao Sarajevo mozda i nema toliko stanovnika al ima nas sta nas ima nije neka brojka al ti ba nista nevolis vise klub od nas mi volim svoj kao i ti i zato to pdjebavanje kolko nas navijaca dodje bezveze zajebajes respect svima al mislim svima al nebojimo se nikoga aj imas lijep pozdrav od menenime_tm87 je napisao/la:Koliko vas dodje po porsjeku na utakmicu ? Mislim na NAVIJACE.
Pratis li ti utakmice,i jel mislis na gostovanja,evo ti jedan klipic iz Sarajeva,gostovanje na Grbavicinime_tm87 je napisao/la:Koliko vas dodje po porsjeku na utakmicu ? Mislim na NAVIJACE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.