Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ako nemas sta pametnije reci, ufati se za usi, i magla odavde. Ovo je ozbiljan podforum.Saurman je napisao/la:smjesne su izjave diega da juventus moze osvojiti ligu prvakaal sta ima veze dobro sam se
nasmijao
LJOZEMAN je napisao/la:JUVE MOZE SVE JER JUVE JE INSTITUCIJA...PERASEMPRE BIANCONERI....
Evo jos jednog "sudije"Saurman je napisao/la:Juventus kao najtrofejni klub u Italiji namjestao utakmice pa to je stvarno jadno sramota brateocekivao bi od Reggine da namjesta tekma ali Juve
hahaha ova ti je dobraalijasalija je napisao/la:Za vašu informaciju, koji tako pričate, suđenje u Italiji koje se vodi protiv Moggia i ostalih je u toku i zasada ništa nije dokazano, te su čak oslobođeni mnogih optuznica (al o tome ne zelim detaljnije pricati). Velika je mogućost da se JUVETU vrate titule i čast..
TIŠINAASaurman je napisao/la:hahaha ova ti je dobraalijasalija je napisao/la:Za vašu informaciju, koji tako pričate, suđenje u Italiji koje se vodi protiv Moggia i ostalih je u toku i zasada ništa nije dokazano, te su čak oslobođeni mnogih optuznica (al o tome ne zelim detaljnije pricati). Velika je mogućost da se JUVETU vrate titule i čast..
Saurman je napisao/la:Juventus kao najtrofejni klub u Italiji namjestao utakmice pa to je stvarno jadno sramota brateocekivao bi od Reggine da namjesta tekma ali Juve
kretenu znam da je namjestala utakmice ali vidim da slabo citas a i shvatas sta pisemdafi je napisao/la:Saurman je napisao/la:Juventus kao najtrofejni klub u Italiji namjestao utakmice pa to je stvarno jadno sramota brateocekivao bi od Reggine da namjesta tekma ali Juve
haha glupane jadni pa Reggina i jeste optuzena za namjestanje uz Juventus, Lazio, Fiorentinu i Milan.. hahahahahahahahhahaha
kako volim kad se ovako neki biser ubaci.. haha
I oni su tek ove sezone brate krenuli u dovodjenje kvlaitetnih igraca, a evo 3 sezona kako smo se vratili u Serie A, nista nismo napravili.Izvini,al drugo mjesto za mene je neuspjeh,tacnije sve osim titula za JUVENTUS je katastrofa. Ona prica da para nije bilo pada u vodu,jer dat 13 miliona eura za j.ebenog Poulsena (koji prima 3,5 miliona godisnje) a za 11 miliona ode Vaart u Real, a nudio se nama - je smijesno,glupo,amaterski od uprave kluba ko sto je nas. Dok je takvih levata,nema nama dalje od osmine finala LP-a i drugog mjesta u Ligi. Da ne spominjem dovodjenje onog klauna Ranierija na nasu klupu...daffy je napisao/la:sto ga kiksnu kad rece da je losa uprava.. jebga..Nerko_Juventino je napisao/la:Ma nema od pojacanja nista, daj Boze da grijesim,al ova uprava je totalno nesposobna. Za mene bi prodaja Poulsena i Grygere u januaru bila ravna pojacanju u vidu nekog zvucnog imena. To ce bit praznik.
P.S.Sljedece kolo u Cagliari po 3 boda i onda da j.ebemo šInter u Torinu i ukljucit se konacno u bitku za Scudetto.
ma uprava je zakon.. i ja sam je mrzio, ali kad sagledas realno stvari.. sa kakvim smo finansijama bili cim smo ispali u Seriu B.. odma nas vratili u Seriu A i to prva sezona odma trece mjesto.. druga sezona drugo mjesto.. i sad ova idemo na prvo.. btw. ne treba nikog prodavati, osim Molinara kojeg bi ja dao djaba.. jer treba nam alternative.. naravno u ljeto Poulsena i Tiaga.. out!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.