Tvoj nazovimo susjed i ti ste na istoj nazovimo intelekutalnoj razini. Samo zaostao covjek moze nekog na utakmici gadjati kamenom s 2,3 metra. Ali je sreca da mu je neko prebio tu jacu ruku,pa s ovom drugom nije mogao nazovimo pogoditi.plavobijeli je napisao/la:ZNAMO MI KOJE ON,PA TO JE NAŠ SUSJED KOJI NIJE LOŠ ČOVJEK NEGO JE IRITIRAN PONAŠANJEM GOSTUJUĆIH IGRAČA KOJI SU SE CIJELO DRUGO POLUVRIJEME VALJALI A ONAJ KRETEN OD SUCA IM JE TO TOLERIRAO,A VIDI SE DI ČAK DAJE POMOĆ GOSTUJUĆEM IGRAČU-NIJE MI JASNA NACIONALNA STRUKTURA SUDACA,DELEGATA I KONTROLORA,PA ZAR SE TO NEMOŽE MALO IZNIKSAT-DA SE VRATIM NA MOG SUSJEDA KOJI JE BACAO LIJEVOM RUKOM KAMENČIĆE NA ONOG NAZOVIMO IGRAČA,PA LIJEPO SE VIDI KAD JE UZEO VEĆI KOMAD DA SE SUZDRŽAO I POSTAO SVJESTAN DA BI ONOG NAZOVIM IGRAČA KOJI JE CIJELU TEKMU LEŽAO I VALJAO SE PA KAD UKRADE NEŠTO VREMENA UĐE KAO PREPOROĐEN PA OPET ISPOČETKA.NE OPRAVDAVAM JA TOG ČOVJEKA I ZA ONO AL STVARNO SU OVI DOPIZDILI.
NK Troglav 1918 Livno
Re: NK Troglav Livno
- badblueboylivno
- Kontakt:
Evo, dobili smo još jednu "čestitku" od Saveza... sve mislim da bi se utakmica protiv Budućnosti mogla igrati bez gledatelja jer klub u stanju raspada ne može plaćati nove kazne. 

Hayley <3
-
- Kontakt:
E MOJ PRIJATELJU IZ KRAJINE,PA TI NEŠTO PRIČAŠ O NEČIJOJ INTELEKTUALNOJ SPOSOBNOSTI A DA GA NE POZNAŠ-PA JA TOG ČOVJEKA NEPRVDAM,ON JE NAPRAVIO GLUPOST KOJA JE BILA ZABAVNA,A ON DA JE HTIO UDARITI ČOVJEKA NEBI BACAO KAMEN KOJIM JE MOGAO NEKOGA OZLIJEDITI I MOGAO JE BEZ PROBLEMA PRESKOČITI OGRADI I NAPRAVITI VEĆU GLUPOST-ISPAST ĆE DA SMO VAS DOČEKALI NA NOŽ I NEKOREKTNO,A AKO JE BILA NOKOREKTNA I NESPORSKA ONDA JE TO BILO OD VAŠIH IGRAČA-ŠTO SE TIČE NAS NAVIJAČA I IGRAČA MISLIM DA SMO BILI VRLO KOREKTNI I DA NIJE BILO NIKAKVCIH VRIJEĐANJA I TOMU SLIČNO-IZDVOJIMO ONOG MOG SMIJEŠNOG SUSJEDA.
A ono flasa puna vode sto je pala na kraju utakmice ? Jel i to od zajebamcije 
A presao bi on,samo ne moze,fali mu jedna ruka
Zna da bi dobio po glavi 

A presao bi on,samo ne moze,fali mu jedna ruka

-
- Kontakt:
TA BOCA VODE JE STVARNO BAČENA AL STVARNO NEZNAM ZAŠTO,VJEROJATNO OD BIJESA I NEVIDIM DA JE BILA USMJERENA PREMA NEKOMU,A ŠTO SE TIČE MOG SUSJEDA ONE SMJEŠNE BARABE PA TAJ SE NE BOJI NIKOGA AL NIJE OPASAN I VIDIO SI NA SNIMCI DA UZIMA MALE KAMENČIĆE I DA JE SMIJEŠAN A KAD JE NAŠAO VELIKI KAMEN SAMO GA JE POGLEDAO I BACIO NA ZEMLJU-TOLIKO O TOMU,A ŠTO SE TIČE EKIPE MISLIM DA JE SPORTSKI DOČEKANA I ČESTITAMO IM NA BODU KOJEG NISU ZASLUŽILI.
Ima li ko da izvjestava rezultat? 

2:4 dobro je. Dva dao Crnjak, po jedan Kaić i Radić. Sad smo 11. i kod kuće čekamo Budućnost. Potom idemo u Goražde, pa nam dolazi Bratstvo. Težak raspored, ali samo hrabro!!!
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
-
- Kontakt:
Da razbijemo malo monotoniju na forumu, početnici i pioniri pobjedili danas. Protivnik je bio HNK Grude. Početnici 8:0; Pioniri 6:1. Hoćemo dobiti Budućnost, hoće igrači igrati uopće? Jer odlazak u V.Kladušu je u zadnji tren valjda dogovoren. Zna li itko tko je najplaćeniji u ekipi? Koliko točno duguju igračima?
NK Troglav Livno 1918.
**** te pas, žale se ljudi na Zgona, a jeste li vidjeli terena u Velikoj Kladuši? Onaj što je linije povlačio ili je ćorav, ili drogiran ili lud, nemam pojma šta je. I da stvar bude gora pogledajte kako je snimano. [youtube][/youtube]
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
troglav ima najbolji teren u ligi daleko al samo teren ! ostalo ne treba niti spominjati
-
- Kontakt:
banovići su naše stare mušterije,dragi gosti i jako ih cijenimo i vjerujem da ćemo ih i pobjediti u jednoj sportskoj i fer borbi-mislim da je naš Troglav jedna od najboljih ekipa u ligi,al bez uprave i pomoći sudaca se teško ide naprijed.
Pusti bolan tu priču o starim mušterijama, tako si govorio i o Jedinstvu pa smo ispušili itd. Činjenica je da je Troglav druga najlošija ekipa kada govorimo o domaćim utakmicama. Ne znam zašto stalno potenciraš priču o suđenju, ali već nekoliko puta sam rekao da Troglav nije ni manje ni više oštećen od ostalih u ligi. Realno ekipa je za sredinu tablice, ali ostanak u ligi bi bio veliki uspjeh. Pozdrav i potrudi se malo realnije sagledavati stvari.plavobijeli je napisao/la:banovići su naše stare mušterije,dragi gosti i jako ih cijenimo i vjerujem da ćemo ih i pobjediti u jednoj sportskoj i fer borbi-mislim da je naš Troglav jedna od najboljih ekipa u ligi,al bez uprave i pomoći sudaca se teško ide naprijed.
-
- Kontakt:
KAKO NE BI POTENCIRAO SUĐENJE KAD SMO U SVE I JEDNOJ DOMAĆOJ UTAKMICI OŠTEĆENI OD JEDINSTVA DO KRAJINE PROTIV KOJE JE SUDAC JEDVA DOSUDIO JEDAN OD TRI ČISTA KO SUZA PENALA-POGLEDAJ SASTAV SUDACA I POPRATNIH OSOBA KOJE TROGLAVU DOLAZE PA SVE SU MJEŠANE IZUZEV NAŠE-SA SUĐENJEM NA DOMAĆEM TERENU TROGLAV JE DOBRO SKUPIO I OVO BODOVA-DA NEBI SVE SUCE STAVIO U ISTI KOŠ IZDVOJIO BI OBRADOVIĆA IS STOCA KOJI JE JEDAN MLADI SUDAC KOJI ODSKAČE OD OVIH OSTALIH KOJI SU U NAJMANJU RUKU SMJEŠNI A NAJSMJESNIJI KOJEG SAM U LIVNU VIDIO JE DURAKOVIĆ IZ BUGOJNA,PA TAJ STVARNO NEMA VEZE.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Za Durakovića se moram složiti. Jbg Obradović je jedini "vaš" ostali su od drugih klubova. 

Sloga Uskoplje
plavobijeli je napisao/la:KAKO NE BI POTENCIRAO SUĐENJE KAD SMO U SVE I JEDNOJ DOMAĆOJ UTAKMICI OŠTEĆENI OD JEDINSTVA DO KRAJINE PROTIV KOJE JE SUDAC JEDVA DOSUDIO JEDAN OD TRI ČISTA KO SUZA PENALA-POGLEDAJ SASTAV SUDACA I POPRATNIH OSOBA KOJE TROGLAVU DOLAZE PA SVE SU MJEŠANE IZUZEV NAŠE-SA SUĐENJEM NA DOMAĆEM TERENU TROGLAV JE DOBRO SKUPIO I OVO BODOVA-DA NEBI SVE SUCE STAVIO U ISTI KOŠ IZDVOJIO BI OBRADOVIĆA IS STOCA KOJI JE JEDAN MLADI SUDAC KOJI ODSKAČE OD OVIH OSTALIH KOJI SU U NAJMANJU RUKU SMJEŠNI A NAJSMJESNIJI KOJEG SAM U LIVNU VIDIO JE DURAKOVIĆ IZ BUGOJNA,PA TAJ STVARNO NEMA VEZE.

I sam trener (Žare) je u jednom radijskom intervjuu nakon prošlog kola izjavio da je suđenje dobro i puno realnije u ovoj ligi. Ako on tako misli, zašto bi mi govorili suprotno, pa on je valjda odgledao svaku utakmicu, i odgovoran je za svaki rezultat, dakle ako to izjavi, zna što priča.
-
- Kontakt:
Danas nam je suđenje bilo baš fino
U **** materinu. Sreća dobili smo, pa je to manje važno

Nije valjda suđenje bilo u korist Budućnosti? Hajde neka sam i to dočekao i to na gostovanju.BatigolASR je napisao/la:Danas nam je suđenje bilo baš fino![]()

Čestitke na pobjedi.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- badblueboylivno
- Kontakt:
Apsolutna dominacija, od 1. do 90. minute na terenu je bila jedna momčad, uz pokoji bljesak gostiju... nekoliko dobrih obrana golmana, nekoliko udaraca milimetar od gola, nesuđen penal - katastrofalna odluka suca, kao i izbacivanje Žare sa terena.
Čestitke momcima na sjajnoj igri unatoč svim problemima koji ih prate.
Čestitke momcima na sjajnoj igri unatoč svim problemima koji ih prate.

Hayley <3
Bravo momci, poslije ovog kola najmanje osmi. Odlično! Da je tu ostati do kraja sezone ja sretan!
NK TROGLAV LIVNO ! ! ![/size]

NK TROGLAV LIVNO ! ! ![/size]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.