Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la dubrovnik » 20 feb 2015, 12:06

BozePetra je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:Head, ograničen si i patetičan.

Čak i da to jeste njegov profil i da to jeste njegov post, to je 2009.godina, a sad je 2015. - jes', majke mi, idi vidi kalendar!

Mišljenje nije gotov proizvod, ono se gradi iz dana u dan, stiču se nova znanja, probaj na sebi, da vidiš kako se granice pomjeraju, ne bi vjerovao...
Je li ti ovo stvarno mislis pa sta hoces reci da mu je misljenje o drzavi evaluiralo od sugave do trpece. Da li je i tih godina bio mladi reprezentativac i nosio dres toga sto naziva sugavim. Mislim da mu je samopostovanje ravno 0 ako je nesto takvo u stanju uraditi. Ili jednostavnije se moze reci da samo ljudi ciji je moral sugav takve stvari i takve stavove mogu imati a u isto vrijeme igrati u dresu onoga sto istinski mrzi.
Državu i ja opsujem svako malo, šugava i jest, opljačkana, kriminalizirana, korumpirana, u vlasti nacionalnih mafijaških organizacija koje sebe nazivaju političkim partijama...

To nema veze sa sportom i reprezentacijom.

A što se građenja mišljenja tiče, od 2009. do 2015. je sigurno naučio da se na društvenim mrežama ne pišu takve stvari kad si javna ličnost. Dakako, ako je to uopšte njegov profil, a po čemu znamo da jeste osim što to tvrdi jedan forumaš?
Znaci naucio sakriti da je mrzi i to je po tebi prihvatljivo. Ne zelim izjednacavati sta govore javne licnosti i ti koji predstavljas samu sebe i to se ne moze stavljati u ravan. I da te podsjetim da je ona sugava za navijace Zrinskog jer postoji a ne radi onoga sto si ti nabrojala. Ali necu vise o ovom sta mislis da Halilovic ovako nesto izjavi gdje bi i kako zavrsio. Sorry minimum postovanja je potreban. Ili sto ti kazes makar prikrij mrznju. POZZ

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 feb 2015, 12:08

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 20 feb 2015, 12:09

dubrovnik je napisao/la:Znaci naucio sakriti da je mrzi i to je po tebi prihvatljivo. Ne zelim izjednacavati sta govore javne licnosti i ti koji predstavljas samu sebe i to se ne moze stavljati u ravan. I da te podsjetim da je ona sugava za navijace Zrinskog jer postoji a ne radi onoga sto si ti nabrojala. Ali necu vise o ovom sta mislis da Halilovic ovako nesto izjavi gdje bi i kako zavrsio. Sorry minimum postovanja je potreban. Ili sto ti kazes makar prikrij mrznju. POZZ
Nisi mi odgovorio kako znaš da je to stvarno njegov profil?
#Salihović

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Toni Sunjic

Post Postao/la Goalgetter » 20 feb 2015, 12:10

JoseMourinho je napisao/la:Ufatili se slike, a ne znaju uopste je li njegov pravi profil, a i takva slila se napravi za 5 minuta u fotosopu ;)
Pravi je profil i odi na profil na maj 2009 i naci ces post.

Profil je 100% njegov, u to sumnje nema.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 feb 2015, 12:15

Oj ljudi ostavili link statusa i opet ih po 50 pita "odakle znas je li to pravi profil i status" :lol:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 feb 2015, 12:16

BozePetra je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Znaci naucio sakriti da je mrzi i to je po tebi prihvatljivo. Ne zelim izjednacavati sta govore javne licnosti i ti koji predstavljas samu sebe i to se ne moze stavljati u ravan. I da te podsjetim da je ona sugava za navijace Zrinskog jer postoji a ne radi onoga sto si ti nabrojala. Ali necu vise o ovom sta mislis da Halilovic ovako nesto izjavi gdje bi i kako zavrsio. Sorry minimum postovanja je potreban. Ili sto ti kazes makar prikrij mrznju. POZZ
Nisi mi odgovorio kako znaš da je to stvarno njegov profil?
Ne znam i tu trebam biti posten ali ako je tocno tu je 6 godina i on ne reagira na to oprostit ces mi nije normalno.
Ako je mogao ovo pronaci Head ne vjerujem da nije mogao Toni. Na kraju krajeva kako se onda nositi sa tim svak moze reci nisam ja to napisao i caos. Svaka javna licnost bi morala biti toliko odgovorna da ime drzi van ovih prljavstina. Kad mu je bila prica o obitelji ja sam rekao da momak moze biti odgovoran samo za svoja djela a sada dolazimo na taj teritorij. Ja ga ne cijenim niti kao nogometasa ali ovo je ipak nesto drugo. Moje misljenje je takvo Petra.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 20 feb 2015, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2015, 12:32

Head je napisao/la: Mani se te glupe price, ovo nisu nikakve insinuacije nego status sa Tonijevog privatnog profila. Na fan pagovima postoji plava kvakica a ne na privatnim profilima. Ovo je njegov privatni profil i njegovo privatno razmisljanje 2009 godine.

Ali mene ne cudi tvoje razmisljanje i neko tjeranje inata, tvoja prvenstvena svrha na ovom forumu je da pises kontra Spahica i Pjanica pa makar velicao i one koji ovu zemlju nazivaju sugavom. Mozda sam pisao dosta gluposti na ovom forumu. Jesam i toga sam svjestan, jer forum mi prvenstvno sluzi kao zaebancija i to nikad nisam krio ali u nekim stvarima treba imati mjeru. Ja ne volim Spahica nesto pretjerano, cak naprotiv ali uvijek cu ga cijeniti kao velikog patriotu, pravog lidera koji moze posluziti za primjer svakom Bosancu svojim patriotizmom. Covjek koji ce punih usta u sred Dubrovnika reci ja sam Bosnjak, napusite mi se kite bosanske i to reci sa takvim ponosom da ti srce zaigra od radosti.
Kako da cijenim covjeka ciji je otac ubijao neduzne, kako objasniti tamo nekom momku da sin od ubice njegovog oca igra za reprezentaciju i pri tom ovu drzavu naziva sugavom a njegov otac i mnogi ostali dali zivot za nju.
Za koga za sta, da Tonija koji ce je nazivati sugavom i za one koji ce tog istog Tonija velicati.

Prije svega treba imati ponos, to je ono sto ti ne moze nijedno svijetsko niti evropsko prvenstvo dati. To se radja, s tim se zivi i s tim umire. Vise volim gledati 11 Anela Hadzica koji s ponosom dozivljava svaku utakmicu reprezentacije, sa svakim sviranjem himne srce mu od ponosa hoce da iskoce. To je moj brale bosansko srce, to je bosanski ponos, to ne moze nista kupiti.

Kako objasniti Ibisevic, Salihovicu, Pjanicu i ostalim iz istocne Bosne koji su bjezali pod naletom granata, gubili svoje najmilije da moraju igrati sa tipom koji ovu zemlju naziva sugavom. Kako?

Ne moras ti nju voljeti, ne moras ni smatrati da u njoj ima perspektive, tjerati mlade iz nje. Ali nemoj meni ovdje prosipati suplju demagogiju, glumiti najpametnije, covjeka koji misli da je sabrao svu pamet svijeta i na sve ima kometar. Veliki patriota, veliki domoljub, koji ce podrzati covjeka koji ovu zemlju naziva sugavom ne bi li barem malo bocnuo kapitena Spahica jer ga organski ne podnosi. To je ljigavost samo takva, zapitaj se ko si uopste.
Nikad nisam krio da volim provocirati, biti subjektivan u nekim situacijama, gurati neke igrace u repku. Ali znam da nikad nisam bio na strani ovih sto su pricali protiv Bosne i Hercegovina. Sama drzava je vaznija od svega, za nju su se borili i ja necu dati da djela ovog ljigavca Sunjica odu u zaborav, bicu tu svaki dan da podsjecam na njegovo husacko pisanje protiv nje i njenih naroda. Mozda ce me banovati, i neka ce. Vraticu se opet i opet mu yebati rod i porod, a one koji ga podrzavaju otvoreno napadati.

Ponosni Bosanac i Hercegovac.
Mislim da su ti ostali jasno odgovorili na ovu patetiku i pokušaj postavljanja moralne vertikale.

Ja ću samo prokomentarisati laž koju si izrekao za Miralema Pjanića,
Head je napisao/la:tvoja prvenstvena svrha na ovom forumu je da pises kontra Spahica i Pjanica
Ja komentarišem IGRU Miralema Pjanića, samo IGRU i formu, a o njegovom patriotizmu sam se izjasnio milion puta i ponovio da je on pravi primjer kako se voli svoja domovina, jer on je imao izbor.

Nemoj misliti da smo zaboravili tvoje silne insajderske informacije koje nikad nisu bile tačne, apsolutno nikad. Selektor sjedi stol do tebe u kafiću i tako ti fazoni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 20 feb 2015, 12:36

Ma ne treba sada kopati po profilima i traziti sta je, prije 6 godina, napisao mladic od 19-20 godina, pogotovo ukoliko je kontekst relativan...kada bi sada trazili sta smo mi pisali prije 6 godina, vjerovatno bi bilo stvari radi kojih bi prozvali sami sebe.
@dubrovnik, u pravu si, javne licnosti trebaju imati odgovornost spram onoga sto rade i izjavljuju, ali meni je bitnije ono sto Toni Sunjic radi i izjavljuje posljednjih godina, nego neki komentar koji je ostavio kada je bio klinac. Vjerovatno nije ni svjestan tog komentara i da jos stoji...
Mislim da ne treba nepotrebno stvari stavljati na polje nacionalizma i praviti probleme gdje ih nema, nazalost, ima puno ljudi kojima je to dusevna hrana i koji konstantno potezu ta pitanja (ne mislim na tebe).

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 feb 2015, 12:37

Ma Head se najeo bubrega kada je Mesa dosao, sada ce da jede bubrege specijalno spremljene od Tonija i njegovih s' one strane Mostara. Klasican podrumas. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 feb 2015, 12:38

@Virtual
Je li tebi ovo od Sunjica normalno? Ako je tocno naravno a cini se da je profil njegov. Nemoj puno obigravati okolo samo da li je u redu i ako je tocno kakva bi trebala biti reakcija na ovo. Izbornikova naravno.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 feb 2015, 12:41

Vidim da je sve krenulo tako što je @Goalgetter stavio fotografiju koju je Toni lajkao. Pretpostavljam da ga imaš u prijateljima, Goaly.
Ne znam da li je Toni uopće čitao opis fotografije, možda je po inerciji bacio lajk, ali sad vidim da su editovali opis nekoliko puta, dok u konačnici nije izbačeno ono neprimjerno. Naravno, prvobitni opis se ne može izbrisati.

Očito ste dalje kopali po profilu, i naišli na to da je i sam Toni, kao reprezentativac svoje države zvao je tako kako je zvao. Vjerujem da je to njegov profil, a šta je on u tom trenutku kao klinac razmišljao, ne bih znala. Možda se ni on toga ne sjeća, i ne može se sad objasniti. No, da je pogriješio, to sigurno jest. Zanima me da li će se ovo povlačiti po novinama, da li će se on izjasniti kao kad su spominjali njegovog oca u negativnom kontekstu.

Svi znamo da se Toni maksimalno trudio u svakom svom nastupu za reprezentaciju, znamo (prema onome što nam serviraju) da se međusobno poštuje sa suigračima. Da li će se i kako će se situacija promijeniti nakon ovog (plus njegovo eventualno obrazloženje), vidjeti ćemo... Uskoro će utakmica.

Uglavnom,
BiH iznad svih i svega! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2015, 12:45

SjeverniVjetar je napisao/la:Mislim da ne treba nepotrebno stvari stavljati na polje nacionalizma i praviti probleme gdje ih nema, nazalost, ima puno ljudi kojima je to dusevna hrana i koji konstantno potezu ta pitanja (ne mislim na tebe).
Ovdje su problemi druge prirode, otjerali bi oni i Džeku iz reprezentacije, samo ako će to otvoriti potencijalno mjesto za Cimija, Dulju i Radovca. Ovo je tek uvod u ono šta će da rade za godinu ili dvije.
dubrovnik je napisao/la:Je li tebi ovo od Sunjica normalno? Ako je tocno naravno a cini se da je profil njegov. Nemoj puno obigravati okolo samo da li je u redu i ako je tocno kakva bi trebala biti reakcija na ovo. Izbornikova naravno.
Naravno da nije normalno. Selektorova reakcija je razgovor sa Šunjićem. Gluhi telefoni, jezik brži od pameti i loša komunikacija su nas doveli do slučaja Zukanović. Kada bi se ljudima skidala glava zbog svake greške koju su napravili, planeta bi brojala 100 ljudi. Svi mi znamo da Toni i slični više vole Hrvatsku ili Srbiju, voljeli su ih i Mujdža i Misimović, itd... ali nakon toga su ljubili dres sa našim grbom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Toni Sunjic

Post Postao/la Goalgetter » 20 feb 2015, 12:49

Imam ga u prijateljima vec odavno, i to mu je 100% pravi profil.

Nije ovo jedini put @BaDa da on lajka ovakve sadrzaje koji direktno vrijedjaju nasu zemlju, znam i ja sam da optuzba zbog lajka je nebulozna, ali evo potvrdio je i sam tvrdnju prije par godina, kad je Head pronasao jos takav post. Znali su i Tonija Markica prozivati zbog fb komentara jer je rekao da ce se uhvatiti za jaja dok svira himna BiH.

Mene je licno razocarao, ono sa ocem mu uopste nisam zamjerio, jednostavno roditelje sebi ne biramo, tako da on zato nije kriv, ali ovo...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2015, 12:50

Mogu da shvatim Head-ovo misljenje, no kad i on nabije jos koju godinu, dozivi pojedine stvari u zivotu, malo proputuje svijetom shvatit ce koliko se licnost i misljenje mogu promijenuti vremenom. Naravno ne kod svakoga, neki su sposobni da ignorisu ocigledne fakte, da lazu sami sebe, da zive u paradoksu, da ne napreduju, samo kako bi zastitili svoj veliki, fragilni ego koji ce ih na kraju unistiti.

Mislim da jeste Tonijev profil, mislim da jeste to pisao, ali isto tako znam da je to bilo u 2009 godini. Nisam bio neki veliki njegov fan sto se tice fudbalskog znanja, niti sam nesto narocito podrzavao njegov poziv. Protiv Izraela je bio debakl, ali je na utakmicama prije toga bio veoma dobar. Sto se tice njegovog zalaganja na terenu niko mu ne moze nesto lose reci, bas naprotiv.

Sad kopati po njegovim statusima na Facebooku iz 2009...WTF?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 feb 2015, 12:56

Ljudi je li vi sebe cujete ?
Covjek je Bosnu i Hercegovinu nazvoa šugavom zemljom. Da je Maldini iz najboljih dana treba ga **** iz reprezentacije. Takvi ljudi nam ne trebaju. Imate li gram ponosa. :shock:

Priznajem, ja sam osjetljiv na ratne teme jer sam ostao bez oca u ratu, eto da zanemarimo ova desavanja sa ocem ali covjek je pisao javno da je ovo sugava zemlja, to i dan danas misli jer lajka te stvari i vama to ne smeta.
Ne znam jesam li ja bolestan tip pa sve to primam k srcu, hocu od muke da razbijem monitor jer ovakav papak moze igrati za drzavnu selekciju ili vi mene dodatno yebete kontrirajuci mi. :shock:
1946

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 feb 2015, 12:57

Nije pitanje ljubavi za Hrvatsku Virtual. Dapace ne bi Toni bio normalan da je mrzi jer je to drzava njegova naroda. Ali i BIH je takodjer drzava njegova naroda i ne smije je vrijedjati dok je predstavlja u reprezentativnom dresu. Cak mora voditi racuna da mu se nesto tako ne prisije jer je javna licnost. Znas i sam kao je to pitanje opasno u BIH sportu i svakog tko i na koji nacin cacka po tome treba potjerati iz repke. Bio Bosnjak, Srbin ili Hrvat. Ja se slazem da ova prica nije potrebna po novinama jer nece nista rijesiti. Mozda bi i trebao Mesa popricati s njim i upozoriti ga da je ovo opomena prediskljucenje i da to skine sa profila te da ubuduce pazi sta mu se nalazi na profilu po javnim mrezama. Ja sam ipak na ovakve stvari zestok i odma bi iskljucivao. Ne znam jesam li u pravu.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 20 feb 2015, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2015, 13:00

Karakteri i misljenja ljudi se s godinama mijenjaju. Prije 6 godina znam po sebi kakvo sam ocajno razmisljanje imao o ljudim, pa sam krenuo bio i putem nacionalizma. 6 godina poslije sve je drugacije. Isto tako je vjerovatno slucaj bio kod Sunjica. Ako je prije 6 godina mislio tako, ne mora značiti da i dan danas ima to misljenje. Ovdje se pokusava praviti skandal od neceg sto je davno bilo. Moja podrksa Toniju :bih:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 feb 2015, 13:01

@Head, sada salu i provokacije na stranu. I ja sam izgubio oca u ratu, ali shvatices vremenom kako se misljenje i karakter mijenjaju i kako ce na to uticati razlicite kulture, periodi u zivotu i iskustva. Ne planiram prebirati po icijoj sudbini individualno, ali svi mi imamo svoje tegobe i radovanja koja ostave na nas razlicite posljedice. Nekada naucimo, nekada ne naucimo, ali eto prezivimo - skoro uvijek. Evo slusam ove balavce u Mostaru neki dan sta pricaju, nevjerovatno nezdrava okolina za odgoj djece i zasto bi se recimo Toni prije 6-7 godina razlikovao od njih? To sto je u medjuvremenu stasao i naucio neke stvari, prosao nesto zivota i vidio da Mostar nije BiH, kao sto nije BiH od Carsije do Ilidze (ovo mi Sarajlije MORAMO zapamtiti!) ide samo njemu u prilog. Za ovu zemlju igrao je srcem do sada uvijek i dok god daje onoliko znoja za istu ja mu ne mogu nista prigovoriti.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 20 feb 2015, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 20 feb 2015, 13:04

Ne pada mi na pamet da budem nečiji odvjetnik i rijetko pišem izuzev na temi Zrinjskog ali ovdje hoću da odgovorim ovom glavonji "Headu".Očito sine ti mrziš sve što ima hrvatski predznak i za to mi te je jako žao jer teško je živjeti sa tolikom mržnjom u sebi.Prvo ne znaš 100 % da li je ovo Šunjić napisao ili nije.Također ne znaš da li je njegov otac zločinac jer on jeste optužen ali ne i pravomoćno osuđen.Dalje "prvak šugave zemlje" je i za mene ružan i nedopustiv izraz jer je BiH i moja država ali da je nakaradna ovakva kava je trenutno svi znamo da jeste.eVO I ja sam prije godinu dana čitao na internetu razne komentare i osobna "hvalisanja" nekih navodnih pitara i manijaka da su osobno sudjelovali u paljenju predsjedništva BiH i sl.Je li to razlog da pitare i manijake nazovemo neprijateljima BiH da nisu patrioti i slično.Ja mislim da nije ali ako ćemo se ravnati po "Headovoj" logici očito jeste.Uostalom možemo razmišljati i ovako: ako nam država nije "Šugava" čemu onda paljenje institucijate iste držeave i svakodnevno prosvjedovanje po Tuzli,Zenici Sarajevu itd.Ponavljam, po logici navedenog forumaša.
Ja znam da većina bošnjaka misli da su hecegovački hrvati ustaše koji mrze BiH a vole Hrvatsku.Nije istina ,ja sam mostarac i BiH je moja država koliko i tvoja.Istina postoji skupina mladića koji se furaju na ustaštvo jer im je to neka furka.To jeste ružno ali to su huligani koje ni obitelj ni društvo nije odgojilo kako treba ali realno nije to ni blizu opasno kao recimo ono što se dešava po bosanskim selima kao što je Maoča.Vidim sada su se mediji svezali nekog pubertetlije Ante koji se boji otići na stari most.Iako je to sve izrežirano ali ja znam kao i većina mostaraca npr. za slučaj kad je turista iz Australije pretučen nedaleko od starog mostar jer je bio u dresu Hrvatske.Možeš obući brazilski ili argentinski dres i onda si faca a u kockastom si zločinac.Toga naravno nije bilo u medijima.Jedan istaknuti bošnjački političar je dan nakon što je autobomba u Mostaru rasturila jedan kvart izjavio da je u pitanju međusobni okršaj hrvata.Nakon mjesec dana utvršeno je da su bombu podmetnuli bošnjački extremisti ali navedeni gospodin se nije ispričao.Naprotiv njega je njegov narod izabrao za najveće funkcije u državi ali trebamo li bse mi nakon tioliko godina vraćati na takve događaje i trovati našu djecu tim glupostima.
Usput ,kad smo se dotakli teme, neke stvari se moraju iz korijena promjeniti da se promjeni i odnos hrvata prema državi jer ovo je i naša država i ne mislimo ići iz nje .Državna BH TV je uporno godinama HŠK Zrinjski pisala bez ovog HŠK ili kao NK.Sitnica reći će neki ali zašto nekome smeta taj predznak i zašto je godinama ignorirao mailove,pozive i sl. dok nije došlo do prijetnje tužbom.Zašto Mitall ima duplo jeftiniju struju od Aluminijskog , kad je država nekom u hercegovini uvezala staž kao na primjer u Krivaji itd.Sveučilište u Mostaru kao i KBC u kojoj se liječi 90% hercegovine , pa i tvrtka u kojoj i ja osobno radim su izgrađeni i finansirani većim djelom od novca koji je dala Hrvatska država.
Ispričavam se zbog preopširnog posta ali me iznerviraju glupi i neiskreni komentari koji su očiti plod ljudske mržnje.Nek svatko odgovara za svoje postupke pa i Šunjić ali pisati ovako bezobrazno i bezobzirno je dno dna ali nije da nismo navikli jer nam je nažalost većina novinara nacionalno ostrašćena i stvaraju u javnosti osjećaj mržnje i netrpeljivosti u ovom ionako napaćenom narodu.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2015, 13:05

Head je napisao/la:Ljudi je li vi sebe cujete ?
Covjek je Bosnu i Hercegovinu nazvoa šugavom zemljom. Da je Maldini iz najboljih dana treba ga **** iz reprezentacije. Takvi ljudi nam ne trebaju. Imate li gram ponosa. :shock:

Priznajem, ja sam osjetljiv na ratne teme jer sam ostao bez oca u ratu, eto da zanemarimo ova desavanja sa ocem ali covjek je pisao javno da je ovo sugava zemlja, to i dan danas misli jer lajka te stvari i vama to ne smeta.
Ne znam jesam li ja bolestan tip pa sve to primam k srcu, hocu od muke da razbijem monitor jer ovakav papak moze igrati za drzavnu selekciju ili vi mene dodatno yebete kontrirajuci mi. :shock:
Niko ti ne kontrira, samo ti govorimo da staneš na loptu, nema to veze sa ponosom. Kriv je, pogriješio je, Bilino Polje će ga izviždati, možda će ga Meša i NFSBiH udaljiti iz reprezentacije, a možda će Toni izaći u javnost sa izvinjenjem i pokušati da bar malo ublaži ovu negativnu sliku koja se već stvara. Princi ti je već objasnio neke stvari, pokušaj hladne glave pristupiti problemu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bordo10, rukometubih23 i 26 gostiju.