Nova Godina

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Heller
Kontakt:

Re: Nova Godina

Post Postao/la Heller » 24 dec 2016, 19:27

Sveti je napisao/la:
Puma je napisao/la:Zdravlje.

Osim toga, cilj je isti kao i prosle godine, pokusati se zaposliti. Ako ne, pokusati izganjati vizu za SAD. Bez toga, nema ni razmisljanja o zenama.
Moja zivotna zelja je bila, a i dan danas je da zivim u SAD. Ne znam, jednostavno sam zaljubljen u americki zapad i sredji istok da bih bio spreman sad iz njemacke da se tamo preselim. Ali jbg ameri su zayebani po pitanju useljenja i dodjele viza tako da sam bio prinudjen da odustanem. Ali ko zna sta buducnost nosi druze ;)
VB/Irska su meni obećane zemlje
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 dec 2016, 20:08

jel i ove godine nova godina pada u zimu?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 dec 2016, 20:11

TobeYarabi je napisao/la:jel i ove godine nova godina pada u zimu?
hahahahhaahahaha urnebesno
Nad tobom sunce najljepše sja

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 dec 2016, 10:45

Heller je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
Puma je napisao/la:Zdravlje.

Osim toga, cilj je isti kao i prosle godine, pokusati se zaposliti. Ako ne, pokusati izganjati vizu za SAD. Bez toga, nema ni razmisljanja o zenama.
Moja zivotna zelja je bila, a i dan danas je da zivim u SAD. Ne znam, jednostavno sam zaljubljen u americki zapad i sredji istok da bih bio spreman sad iz njemacke da se tamo preselim. Ali jbg ameri su zayebani po pitanju useljenja i dodjele viza tako da sam bio prinudjen da odustanem. Ali ko zna sta buducnost nosi druze ;)
VB/Irska su meni obećane zemlje
amerika (konkretno njeni dijelovi koje nabrojah) je ekonomski nerazvijenija i situativno nerazvijenija od drugih, a jednostavno bih volio tamo da zivim, ne racunajuci ekonomski aspekt. Stavise, ekonomski srednji zapad je procentualno vise ruralan i siromasniji od ostatka amerike, ali sta ces kad je hudi insan iz bosne odrasto uz kaubojske filmove :mrgreen:
naprijed rejal

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 dec 2016, 10:50

Ma ne bi volio USA, jer sam upozno dosta ljudi iz Aus/Kanade/UK/USA/NZ i svi se kunu u Evropu jer je sve na ruku. A i sve moje je ovdje, tako da definitivno se selima za godinu dvije kad se dokazem na poslu, al predaleko je USA. Irska je obecana jer tamo ne bi trebalo biti BH Seljadije.
Nullius in verba

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 dec 2016, 10:54

Sveti je napisao/la:razvijenija i situativno nerazvijenija od drugih, a jednostavno bih volio tamo da zivim, ne racunajuci ekonomski aspekt. Stavise, ekonomski srednji zapad je procentualno vise ruralan i siromasniji od ostatka amerike, ali sta ces kad je hudi insan iz bosne odrasto uz kaubojske filmove :mrgreen:
Isti sam taki :mrgreen: i uvjeren sam da bih uspio tamo..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 dec 2016, 14:06

Heller je napisao/la:Ma ne bi volio USA, jer sam upozno dosta ljudi iz Aus/Kanade/UK/USA/NZ i svi se kunu u Evropu jer je sve na ruku. A i sve moje je ovdje, tako da definitivno se selima za godinu dvije kad se dokazem na poslu, al predaleko je USA. Irska je obecana jer tamo ne bi trebalo biti BH Seljadije.
Nije tebi do zemlje koliko do puba :mrgreen:

Idi Elviru u USA, sta fali. :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 dec 2016, 14:13

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Heller je napisao/la:Ma ne bi volio USA, jer sam upozno dosta ljudi iz Aus/Kanade/UK/USA/NZ i svi se kunu u Evropu jer je sve na ruku. A i sve moje je ovdje, tako da definitivno se selima za godinu dvije kad se dokazem na poslu, al predaleko je USA. Irska je obecana jer tamo ne bi trebalo biti BH Seljadije.

Zar on nije u Njemackoj sad? **** USA, sad mi da bi uc u Svedjanku, ostalo cu kasnije :lol:
Nullius in verba

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 dec 2016, 14:16

Heller je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:

Zar on nije u Njemackoj sad? **** USA, sad mi da bi uc u Svedjanku, ostalo cu kasnije :lol:
Neki dan objavi slike s nekim Amerikancima pije, igra se s utokama :lol:
Da hoce mi odobrit vise Amazon Merch, pa da ne moram nigdje. Samo se izlezavat i gledat kako pare dolaze same :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 dec 2016, 14:18

Da vidis kod Barka kolekcije :rol:

Vala USA je daleko, kako bi onda dolazio prico kako mi je tesko, da ne treba dolazit gore :mrgreen:
Nullius in verba

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 dec 2016, 14:23

Heller je napisao/la:Da vidis kod Barka kolekcije :rol:

Vala USA je daleko, kako bi onda dolazio prico kako mi je tesko, da ne treba dolazit gore :mrgreen:
Eno i Krimi sa Slatine otiso u USA i to skoro. Da vidis kako mu je tesko, samo fura u BMW M seriji :rol:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 dec 2016, 21:07

@Heller u mene je dosta familije (vise od polovine sa oceve strane) u Bowling greenu u Kentuckeyu, i svi rade kod rodjaka koji ima firmu u kojoj drzi stotinjak kamiona, sto u automehanicarskom, spediciji sto kao vozaci, i svi redovno ubise pare i bas bas dobro zive.

Irska mi je opet primamljiva samo kao destinacija za posjetu na nekoliko dana, mada i nisam nesto informisan o toj zemlji.

@madridist, zamisli bolan samo, milion opcija i milion mjesta za posjetiti :D
naprijed rejal

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 25 dec 2016, 21:10

Ima li gdje kakav smjestaj (soba) za dvije osobe u Sarajevu a da nije popunjeno? :D
FK Željezničar
Chelsea FC

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 dec 2016, 21:24

Sveti je napisao/la:@Heller u mene je dosta familije (vise od polovine sa oceve strane) u Bowling greenu u Kentuckeyu, i svi rade kod rodjaka koji ima firmu u kojoj drzi stotinjak kamiona, sto u automehanicarskom, spediciji sto kao vozaci, i svi redovno ubise pare i bas bas dobro zive.

Irska mi je opet primamljiva samo kao destinacija za posjetu na nekoliko dana, mada i nisam nesto informisan o toj zemlji.

yebo majku ako dole ne bi umro nasmijan :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 dec 2016, 21:25

Sveti je napisao/la:@Heller u mene je dosta familije (vise od polovine sa oceve strane) u Bowling greenu u Kentuckeyu, i svi rade kod rodjaka koji ima firmu u kojoj drzi stotinjak kamiona
Reci slobodno da ti je Azmir rodjak :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 dec 2016, 21:30

tuzlak1987 je napisao/la:
Sveti je napisao/la:@Heller u mene je dosta familije (vise od polovine sa oceve strane) u Bowling greenu u Kentuckeyu, i svi rade kod rodjaka koji ima firmu u kojoj drzi stotinjak kamiona
Bas sam to hotio napisat
Nullius in verba

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 dec 2016, 22:06

Heller je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Bas sam to hotio napisat
:rol:

Ne bi bilo lose, mada nije :mrgreen:
naprijed rejal

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 dec 2016, 22:58

Sveti je napisao/la:@Heller u mene je dosta familije (vise od polovine sa oceve strane) u Bowling greenu u Kentuckeyu, i svi rade kod rodjaka koji ima firmu u kojoj drzi stotinjak kamiona, sto u automehanicarskom, spediciji sto kao vozaci, i svi redovno ubise pare i bas bas dobro zive.

Da taj rodjak nije Hazmir Husic? :P :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

High

Post Postao/la High » 25 dec 2016, 23:01

Keenan.- je napisao/la:Ima li gdje kakav smjestaj (soba) za dvije osobe u Sarajevu a da nije popunjeno? :D
Pogledaj ovdje: https://www.airbnb.com/

Ovdje sam našao smještaj u Beogradu, i prezadovoljan sam bio, jer možeš vidjeti komentare prethodnih koji su tu boravili, što je veoma korisno. I stan za Novu sam ovdje našao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 dec 2016, 23:03

Hosteli su ti 25 KM po osobi, privatna dvokrevetna oko 55 ya NG, bolji tipa House, Vagabundo i FF
Nullius in verba

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 7 gostiju.