FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
Slabo Bogami. U pocetku sam furao malo karijeru s Middlesbroughom, ušao u EPL prvu sezonu. Sad ponekad odigram, jednu utakmicu u tri dana, tako nešto. Više igram NBA.
Ima li neko provjeren link za download? Skino sam vise puta do sad al nijedna verzija nije bila dobra sto se tice instalacije 

1946
Head je napisao/la:Ima li neko provjeren link za download? Skino sam vise puta do sad al nijedna verzija nije bila dobra sto se tice instalacije
Skineš ovo, instaliraš igricu, instaliraš patch i opleti.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Evo me na pragu ulaska u Barclays
iz cetvrte u prvu hahah
Sa Northamptonom odigrao 2 sezone bio prvak u obje, doveo Akpoma iz Arsenala za male pare, nemam ni milion u budzetu al opet guram
igra li iko jos sezone ovdje ako igra da mi preporuci par finih talenata sto se mogu kupit za male pare

Sa Northamptonom odigrao 2 sezone bio prvak u obje, doveo Akpoma iz Arsenala za male pare, nemam ni milion u budzetu al opet guram

igra li iko jos sezone ovdje ako igra da mi preporuci par finih talenata sto se mogu kupit za male pare
Raja igra li ko online preko PC-a?
Ja sam prekucao i UT (ultimate team) i Seasons, u obje ove sam osvojio titule u division one.
Takođe sam počeo igrati i manager mode, pa ovi što pitaju imamo li za preporučiti kojeg igrača, dva najbolja su vam: Bakkali (PSV) i Martial (Monaco), overall im za par sezona može porasti i do 90 (Bakkali) odnosno 87 (Martial). Imaju 18 i 19 godina, a možete ih dovesti po relativno jeftinoj cijeni, Martiala za 1m, a Bakkalia (otprilike) za 5m.

Takođe sam počeo igrati i manager mode, pa ovi što pitaju imamo li za preporučiti kojeg igrača, dva najbolja su vam: Bakkali (PSV) i Martial (Monaco), overall im za par sezona može porasti i do 90 (Bakkali) odnosno 87 (Martial). Imaju 18 i 19 godina, a možete ih dovesti po relativno jeftinoj cijeni, Martiala za 1m, a Bakkalia (otprilike) za 5m.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Ja igram online tj igrao sam posto sad nemam vremena. Fut slabije igram jer ne mogu podnijeti skripting. Igrao sam seasons i mozda 4-5 puta osvojio prvu diviziju sa bayernom iako nije lako protiv fkin OP reala. Dodaj me na origin pa kad budem online mozemo bacit koju. Origin:tarikbosnahanniz je napisao/la:Raja igra li ko online preko PC-a?Ja sam prekucao i UT (ultimate team) i Seasons, u obje ove sam osvojio titule u division one.
Sent from my CUBOT GT99 using Tapatalk
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Dodao sam te, ja sam ovaj bosnia_gz.shaqiri11 je napisao/la:Ja igram online tj igrao sam posto sad nemam vremena. Fut slabije igram jer ne mogu podnijeti skripting. Igrao sam seasons i mozda 4-5 puta osvojio prvu diviziju sa bayernom iako nije lako protiv fkin OP reala. Dodaj me na origin pa kad budem online mozemo bacit koju. Origin:tarikbosnahanniz je napisao/la:Raja igra li ko online preko PC-a?Ja sam prekucao i UT (ultimate team) i Seasons, u obje ove sam osvojio titule u division one.
Šta mislite (vi što igrate online), da li da kupim Lewandowskia (60k) ili da otvaram packove, pošto sutra izlazi TOTY? A inače nemam sreće u ovim packovima, do sada.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Cekaj da izidje TOTY, jer past ce cijene puno pa ces moci kupiti lewu za pola te cijene a za ostalo kupi packove mozda ti se posreci ali tesko ako cemo iskreno. Btw sem tebe nisam primjetio nikog da ima original fifu na ovom forumu.hanniz je napisao/la:Dodao sam te, ja sam ovaj bosnia_gz.shaqiri11 je napisao/la:Ja igram online tj igrao sam posto sad nemam vremena. Fut slabije igram jer ne mogu podnijeti skripting. Igrao sam seasons i mozda 4-5 puta osvojio prvu diviziju sa bayernom iako nije lako protiv fkin OP reala. Dodaj me na origin pa kad budem online mozemo bacit koju. Origin:tarikbosnahanniz je napisao/la:Raja igra li ko online preko PC-a?Ja sam prekucao i UT (ultimate team) i Seasons, u obje ove sam osvojio titule u division one.
Šta mislite (vi što igrate online), da li da kupim Lewandowskia (60k) ili da otvaram packove, pošto sutra izlazi TOTY? A inače nemam sreće u ovim packovima, do sada.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Ima i @ponos torina original, ali ga nema nešta u zadnje vrijeme, šteta što nas nema više.shaqiri11 je napisao/la:Cekaj da izidje TOTY, jer past ce cijene puno pa ces moci kupiti lewu za pola te cijene a za ostalo kupi packove mozda ti se posreci ali tesko ako cemo iskreno. Btw sem tebe nisam primjetio nikog da ima original fifu na ovom forumu.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: FIFA 14
Posto sam ove godine presao sa PESa na FIFU trebam pomoc ovih koji su malo iskusniji u igranju fife..hanniz je napisao/la:Ima i @ponos torina original, ali ga nema nešta u zadnje vrijeme, šteta što nas nema više.shaqiri11 je napisao/la: Btw sem tebe nisam primjetio nikog da ima original fifu na ovom forumu.
Na koji fazon je najbolje igrati da ne primis puno golova? Ja sam gledao neke tutorijale za igranje odbrane ali mi to ne pomaze bas. Igram na World Class i skoro svaki napad protivnika je go.
Kako se upravlja sa golmanom u igri (ne mislim na ono kad se pritisne select pa na golmana da prebaci kursor nego kako da reagujem sa golmanom dok mi je kursor na nekom igracu)?
P.S. Imam i ja original samo sto ne igram online..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Bayern@heart
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: AW: FIFA 14
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Posto sam ove godine presao sa PESa na FIFU trebam pomoc ovih koji su malo iskusniji u igranju fife..hanniz je napisao/la:Ima i @ponos torina original, ali ga nema nešta u zadnje vrijeme, šteta što nas nema više.shaqiri11 je napisao/la: Btw sem tebe nisam primjetio nikog da ima original fifu na ovom forumu.
Na koji fazon je najbolje igrati da ne primis puno golova? Ja sam gledao neke tutorijale za igranje odbrane ali mi to ne pomaze bas. Igram na World Class i skoro svaki napad protivnika je go.
Kako se upravlja sa golmanom u igri (ne mislim na ono kad se pritisne select pa na golmana da prebaci kursor nego kako da reagujem sa golmanom dok mi je kursor na nekom igracu)?
P.S. Imam i ja original samo sto ne igram online..
sta vam treba

da ti odma kazem jednu stvar,igranje online i offline su dva razlicita pojma kada je gameplay u pitanju

Baratanje golmanom kada kontrolises igraca u tom momentu je da izletis malo sa golmanom(trokut ili ti ga neki broj zavisi od joystika) i da pusti tu tipku i pritisces krug ili kocku za reakciju golmana pri sutu,zavisi za koje pozicije protivnik puca ako je iz blizine moras reagovati tacno kad on opuca pogotovo ako si blizu tom igracu...
Stvar kod odrane sa golmanom je ta da nebi slucajno uletio sa nekim igracem na drugoj poziciji i da nebi fasovao crveni karton zbog pritiskanja vise dugmadi to se cesto zna desiti,moras se naviknuti...
Standardno pracenje igraca brzo trcanj-dugme ispod trcanja i dugme za pass to je samo da pratis igraca u stopu,kada zelis guranje protivnika u duelu i oduzimanje lopte moze koristiti krug da napravis start ili klasicno postavljanje noge na loptu sa tipkom koja je na lijevoj strani joystika to je L2 to je nauspjesnije uzimanje lopte bez prekrsaja,kartona i slicno...
Samo se u slucaju suta protivnika ulijece klizeci start to je ono da bi izbjegao gol sa distance,ili kod presjecanja kontre....
Offline je dosta sporiji gameplay u odnosu na online koji je dosta brzi...
ja nikako ne igram offline samo online i to sam smanjio u zadnje vrijeme,posto su zeznuli transfere,cijene igraca,losi packovi,mala zarada igranje kupova i divizija pa sam izgubio zivce igrajuci...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
igrao sam dugo sa Bournemouthom manager mode,
sad bi malo testirao be a pro, fazon je sto desnim analogom moram doci do toga jer mi u glavnom meniju stoji continue career, a posto mi desni analog nije registrovan(nemam pojma kako to namjestit) na dva dzojstika koja su prikopcana, nemam zive veze kako doci do tog, ako neko ima neku ideju da mi pomogne hvala
sad bi malo testirao be a pro, fazon je sto desnim analogom moram doci do toga jer mi u glavnom meniju stoji continue career, a posto mi desni analog nije registrovan(nemam pojma kako to namjestit) na dva dzojstika koja su prikopcana, nemam zive veze kako doci do tog, ako neko ima neku ideju da mi pomogne hvala
- Unknown Genius
- Kontakt:
Samo mišom klikneš na one dolje tačkice što imaju, da prebaciš na be a pro. Ne moraš ni koristiti džojstik za to, dovoljan je miš i ja ga uvijek koristim.treci je napisao/la:igrao sam dugo sa Bournemouthom manager mode,
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
brate malo je reći hvala,Unknown Genius je napisao/la:Samo mišom klikneš na one dolje tačkice što imaju, da prebaciš na be a pro. Ne moraš ni koristiti džojstik za to, dovoljan je miš i ja ga uvijek koristim.treci je napisao/la:igrao sam dugo sa Bournemouthom manager mode,

usput gle moj stoti post na forumu

- Unknown Genius
- Kontakt:
Ma nikakav problem, samo uživaj. I ne treba cijelo janje, dovoljna je kila pečenja. 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Treci@
ako ti ne radi analog samo odi u regedit i nadji svoj joystick i promjeni mu OEM stavi da ti pise Generic Usb Joystick i radice ti desni analog
ako ti ne radi analog samo odi u regedit i nadji svoj joystick i promjeni mu OEM stavi da ti pise Generic Usb Joystick i radice ti desni analog

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Imal ko da se razumije u ovaj ModdingWay za FIFU?
Igra mi se opet al hocu da imam "pravu" LP i EL te jos te neke nove stvari ali ne znam sta da skinem da ima sve to

Igra mi se opet al hocu da imam "pravu" LP i EL te jos te neke nove stvari ali ne znam sta da skinem da ima sve to

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
trebaju ti svi modovi od verzije 1.0.1 do 1.5 (imas ih ukupno 6) i onda samo instaliras jedan po jedan, vrlo jednostavan proces, samo pratis uputeOtelo je napisao/la:Imal ko da se razumije u ovaj ModdingWay za FIFU?
Igra mi se opet al hocu da imam "pravu" LP i EL te jos te neke nove stvari ali ne znam sta da skinem da ima sve to![]()
za pocetak ti skini sve dijelove pa ako gdje zapne, javi da ti pomognem

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.