U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Svidja mi se nacin kako je Jagodic izabran.
Ocigledno je da ova dvojica iz komiteta su ozbiljno shvatili svoj posao.
U vezi za boljitak BIH fudbala.A i s tim FSRS dobila jos jedan samar.
Jagodic je zanimljiv trener.
Pronasao sam da je frajer u prvoj ligi RS uzeo Ljubic iz Prnjavora.Ljudi su imali svega cetiri boda u jesenjoj sezoni.
Frajo im je sa istom ekipom nagruhao skoro 30 i vise poena u proljetnoj sezoni.Nisu ostali u ligi,jer je zaostatak bio ogroman.Ali fakat takvu naglu promjenu,fakticki samo da trener donese ,nije za odbaciti.
Jedini problem je koji se meni prvom ne svidja je,da ce unakrsno voditi i Borac i repku.
Za selektora ipak treba malo vise vremena,nego sto bi ga jagodic imao.Pogotovo kod mlade repke.Jer je teze doci do izvjestaja,skautinga mladih igraca.Znaci vise vremena da bi se to pratilo.
Ocigledno je da ova dvojica iz komiteta su ozbiljno shvatili svoj posao.
U vezi za boljitak BIH fudbala.A i s tim FSRS dobila jos jedan samar.
Jagodic je zanimljiv trener.
Pronasao sam da je frajer u prvoj ligi RS uzeo Ljubic iz Prnjavora.Ljudi su imali svega cetiri boda u jesenjoj sezoni.
Frajo im je sa istom ekipom nagruhao skoro 30 i vise poena u proljetnoj sezoni.Nisu ostali u ligi,jer je zaostatak bio ogroman.Ali fakat takvu naglu promjenu,fakticki samo da trener donese ,nije za odbaciti.
Jedini problem je koji se meni prvom ne svidja je,da ce unakrsno voditi i Borac i repku.
Za selektora ipak treba malo vise vremena,nego sto bi ga jagodic imao.Pogotovo kod mlade repke.Jer je teze doci do izvjestaja,skautinga mladih igraca.Znaci vise vremena da bi se to pratilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jagodic je veoma dobar trener,necu jos uvek reci odlican,ali je veoma dobar.Za razliku od Tulica kome su teorija(koju razvaljuje) i praksa(koju vrlo malo poznaje)nebo i zemlja,kod Jagodica je sve to ravnomerno rasporedjeno,u praksi vrlo dobar,mislim ipak malo nize u odnosu na Tulica,ali kada treba to da prenese na teren radi to veoma dobro,i velika vecina se toga ispostuje na terenu.
U trenutku kada BIH nije neka ugledna kako da je nazovem,igracki "respektabilna" ekipa,kada ima mnogo jacih reprezentacija od nje,Jagodic se namece kao idealno resenje jer preferira cvrsti stil igre,sa pretendovanjem da prvo zatvori sve prilaze svome golu,i onda "radnicki" metar po metar osvaja teren i postize golove i ostvaraju dobre rezultate kao sto radi sa Borcem.
U trenutku kada BIH nije neka ugledna kako da je nazovem,igracki "respektabilna" ekipa,kada ima mnogo jacih reprezentacija od nje,Jagodic se namece kao idealno resenje jer preferira cvrsti stil igre,sa pretendovanjem da prvo zatvori sve prilaze svome golu,i onda "radnicki" metar po metar osvaja teren i postize golove i ostvaraju dobre rezultate kao sto radi sa Borcem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa nama i treba ta cvrstina kod mladjih igraca koju preferira Jagodic ako pogledamo mi imamo more nekih tehnicara i baletana a pravog defanzivca ni za lijeka ,tako da mislim da smo dobili najbolje sto je bilo moguce u ovom momentu na klupi mladih nada!!!
A za skautiranje vremena napretek imaju Kalajdjic,Guso ... tako da ni to nije neki problem,neka nama trenera koji zna posao a teoreticare i putnike namjernike dabogda mi nemali nikad vise na klupi repke,Tulica nam je dosta za narednih 100 Godina...
A za skautiranje vremena napretek imaju Kalajdjic,Guso ... tako da ni to nije neki problem,neka nama trenera koji zna posao a teoreticare i putnike namjernike dabogda mi nemali nikad vise na klupi repke,Tulica nam je dosta za narednih 100 Godina...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
odlicno, drago mi je sto raja hvale novoizabranog selektora,jedino se bojim da,s obzirom da je iz pl miljea,vrata reprezentacije ne budu zatvorena talentiranoj dijaspori.mislim,sasvim jre normalno da se u mlade selekcije gura bih proizvod ali smo se x put uvjerili fda ti igraci ne mogu odgovoritio zadacima mlade ekipe,narocito ne u smislu popunjavanja seniorske......
Sent from my Commodore 64
- Principatus
- Kontakt:
- Sa Borcem sam vezan "đentlmenskim" ugovorom do kraja sezone. Ali o reprezentaciji počinjem razmišljati čim prije, pogotovo što nema vremena za gubljenje - naglasio je Jagodić, obzirom da je do prve kvalifikacijske utakmice sa San Marinom ostalo još manje od mjesec dana. Svjestan je da mora brzo sastavljati mladu selekciju skoro od nule.
Neće biti problem, skauting je moja specijalnost. Mnogo pažnje posvećujem praćenju mladih igrača, kod nas i u inostranstvu.
Jagodić nema pardona, nije mu problem ni "rapidno" mijenjati sastav.
- Zaslužit će samo onim što pokažu na terenu! A bude li mi se ko miješao u posao i očekivao da reprezentativce birati po drugim kriterijima, osim kvaliteta, kratko ćemo sarađivati! - odlučan je Jagodić mada je na osnovu kriterija nacionalne zastupljenosti dobio saradnike u budućem stručnom štabu, Avdu Kalajdžića, Dragana Perića i Adnana Guše.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Već znam na što ću se okladiti.
Čvrsto, sigurno SMR - BIH točan rezultat 0-3
Sad bez zezanja. Ovo je odličan izbor za izbornika, jedan od prvih koje odobravam, otkad pratim nogomet. Mislim da je čovjek dokazao kvalitetu svojim radom u Borcu, prije i u tom nekom selu u Ligi RS, sa tim ogromnim povećanjem bodova.
. Vjerujem da bi isto mogao prenijeti i na mlade reprezentativce, jer je očito da jako kvalitetno djeluje na tim s kojim radi.
Želim čovjeku svu sreću u radu s reprezentacijom, i možda neki master uspjeh. Zasad bi to bilo biti među top 3 ove skupine.
Čvrsto, sigurno SMR - BIH točan rezultat 0-3
Sad bez zezanja. Ovo je odličan izbor za izbornika, jedan od prvih koje odobravam, otkad pratim nogomet. Mislim da je čovjek dokazao kvalitetu svojim radom u Borcu, prije i u tom nekom selu u Ligi RS, sa tim ogromnim povećanjem bodova.
Želim čovjeku svu sreću u radu s reprezentacijom, i možda neki master uspjeh. Zasad bi to bilo biti među top 3 ove skupine.
Hayley <3
- Principatus
- Kontakt:
Jos jedna dobra vijest: Josip Katalinski postaje kordinator svih drzavnih reprezentacija.
Covjece kakva razlika, kad su normalni ljudi (iz sva tri naroda) na moci.
Kad bi i na drzavnom/politickom nivou tako bilo. Ohoo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
kad bi sve tako bilo,,, pa makar nam i Ekrem jevric bio presjednik drzavePrincipatus je napisao/la:Jos jedna dobra vijest: Josip Katalinski postaje kordinator svih drzavnih reprezentacija.
Ja sam prezadovoljan izborom selektora mlade reprezentacije. Očito je da je u Borcu radio dobar posao, nema razloga da isto ili jos bolje ne nastavi i u reprezentaciji. Raduje me ovo sto je pomenuo skauting, imamo mi puno bisera razbacanih posvuda, a i poznaje odlicno mlade igrace u Premijer ligi BIH. Eh kakvih sad problema moze biti, mada cista sumnjam, da kao sto je neko vec pomenuo, budu forsirani samo igraci iz nase lige, ili sto bi bilo pogubnije, najvise budu forsirani igraci Borca. Mada sam sklon misljenju da ce Vlado Jagodic obavljati strasan posao, ja mu drzim fige.
Sretno Vlado.
Sretno Vlado.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Barca u srcu
- Kontakt:
Pa bilo bi super kada bi Ekrem bio predsjednik. Kada bi im počeo pjevati "Kuća poso poso kuća", ostali bi počeli sve da potpisuju samo da prestane.Vrebac je napisao/la:kad bi sve tako bilo,,, pa makar nam i Ekrem jevric bio presjednik drzavePrincipatus je napisao/la:Jos jedna dobra vijest: Josip Katalinski postaje kordinator svih drzavnih reprezentacija.
Kad bi i na drzavnom/politickom nivou tako bilo. Ohoo.![]()
![]()
Ma odlicno,jos samo kad bi rijesili sa kardiovaskularnim problemima navijaca.Gdje bi nam bio kraj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Šta je sa Pirijom,na kojem je on sad mjestu.Ma iskreno ja da se pitam sve bih nove ljude stavio ,iako nemam ništa protiv legende Katalinskog, ali nije vrijeme da sad (zbog njegove bolesti )ovdje pišem kako je brate u repku dovodio igrače,kojih nigdje nije bilo i to ne mali broj dok je od talenata i talenata jednostavno okretao leđa.
Igraci koji ce sigurno dobiti pozive za utakmicu protiv San Marina su: Adnan Zahirovic (Spartak), Anes Haurdic (Baumit Jablonec), Muhamed Besic (HSV), Enes Sipovic (Otelul Galati), Mateo Susic (Istra 1961), Miroslav Stevanovic & Nemanja Bilbija (Vojvodina). Cjeli spisak sutra...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma ko je taj Mateo Susic iz Istre 1961.Izgleda mi ko neki tal menadjera.Ne sjecam se da ga do sad neko spominjao
Evo ubicasajo10 je napisao/la:Igraci koji ce sigurno dobiti pozive za utakmicu protiv San Marina su: Adnan Zahirovic (Spartak), Anes Haurdic (Baumit Jablonec), Muhamed Besic (HSV), Enes Sipovic (Otelul Galati), Mateo Susic (Istra 1961), Miroslav Stevanovic & Nemanja Bilbija (Vojvodina). Cjeli spisak sutra...
meni se cini da je igrao za zrinjski..delija je napisao/la:Ma ko je taj Mateo Susic iz Istre 1961.Izgleda mi ko neki tal menadjera.Ne sjecam se da ga do sad neko spominjao
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- spielführer_21
- Kontakt:
Da, igrao je. Od ove sezone je u Istri, gdje je skupio 18 nastupa i zabio dva gola i to oba odlučujuća za pobjede Istre od 1:0.. Za veznjaka nije loš učinak. Mislim da je zasluženo pozvan..STEVIE je napisao/la:meni se cini da je igrao za zrinjski..delija je napisao/la:Ma ko je taj Mateo Susic iz Istre 1961.Izgleda mi ko neki tal menadjera.Ne sjecam se da ga do sad neko spominjao
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ni jedan ne igra za prvi tim od ubicaL_blancos je napisao/la:Evo ubicasajo10 je napisao/la:Igraci koji ce sigurno dobiti pozive za utakmicu protiv San Marina su: Adnan Zahirovic (Spartak), Anes Haurdic (Baumit Jablonec), Muhamed Besic (HSV), Enes Sipovic (Otelul Galati), Mateo Susic (Istra 1961), Miroslav Stevanovic & Nemanja Bilbija (Vojvodina). Cjeli spisak sutra...
Tesko je ocekivat da igraju jer su ovo jaki timovi, a poznato je da su pozive dobivali igraci koji nisu standardni u Paradajz ligi,a Adnan je u Nalčiku prvotimac,samo ga nije bilo u zadnjoj, zabio je Zenitu,nije ga ni Bruno Alves uspio sacuvat 
sta je sa terzicem iz borussije dormond-a, prate li njega?