FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2009, 14:26

Butmiran je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:evo jedna informacija...sa komentara na post sa stranice fkzeljeznicar.com
Emir Spahic, reprezentativac, bi mogapo da potpise ugovor za ovu polusezonu ako ne potpise ugovor sa volsburgom ili panatenaikosom, jer se covjek ne zeli vretiti u lokomotivu...informacija nije 100% tacna...al eto da se malo nadamo...nada umire zadnja......
Ma to je smijesno ba,k'o prvo odakle im pare za Spahica,a k'o drugo,nije on lud da dode u nasu PL,ako ne potpise za Panatu ili Wolfsburg naci ce drugi angazman,mnogi klubovi se interesuju za njega.
hoce covjek da ode u neki kako reba kloub a nece da ide u fus klubove......pa neznam ni ja kako ce doci do para.....al jednostavno mozda puste cvjeka da dodje kod nas...mozda neka pozajmica....ili nesto slicno....ova informacijia nije 100% tacna al nezz...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 20 jan 2009, 14:52

Gerrard je napisao/la:Stani posteno kazes nece da ode u fus klubove , haj gledajuci igracki kadar i sve oko zelje sto se vrti u zadnje vrijeme ispade da oni trenutno nisu fus klub ,i reci mi posteno gdje bi ti igrao prije realno u Lokomotivi gdje bar imas redovnu platu ili u Zelji , ali ne navijacki nego realno :D
gerard koji ces ti qrac ovdje

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jan 2009, 14:53

nije htio u premier league (Wigan koji je trenutno sedmi) a da dodje u premijer ligu, nidje veze

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 20 jan 2009, 14:58

i ja navijam za zelju ali covijek je samo realan kao sto sam i ja. pa prije ce ostati u rusiji nego doci ovdje da mu lome noge po nasim stadionima i da smije nasim smjenim PL igracima. to je definitivno dezinformacija. evo ekipi se prikljucio nekakav Stevo Malinković napadac visok 199 cm joj cirkusa, sad imam mi svog kollera. nije mi jasno zasto ce onaj igrac iz partizana ovu polusezonu igrati u juniorskom timu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2009, 15:15

Gerrard je napisao/la:Stani posteno kazes nece da ode u fus klubove , haj gledajuci igracki kadar i sve oko zelje sto se vrti u zadnje vrijeme ispade da oni trenutno nisu fus klub ,i reci mi posteno gdje bi ti igrao prije realno u Lokomotivi gdje bar imas redovnu platu ili u Zelji , ali ne navijacki nego realno :D
gerrard covjece covjek je vidjen na grabavici..procitaj na fkzeljeznicar.com u komentarima...vidjen sa farukom...a i reko je da po svaku cijenu zeli otici iz lokomotive..........
vidjecemo....ja se nadam da ce doci...a sto se tice para...pa covjek ima miliona...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 20 jan 2009, 15:23

Tacno je da spaha zeli iz lokomotive po svaku cijenu vise je to puta izjavio.
A ovo da ce u zelju provalio je as,a znamo kako as inace objektivno i realno izvjestava...
AMAR OSIM!!!

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 20 jan 2009, 16:19

ima vazeci ugovor sa lokomotivom tako da ne moze bez obestecenja doci, a cisto sumnjam da bi ga dali na posudbu...
suplja
Il regno del Diavolo!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2009, 16:24

ma nezz vise...moze biti svasta............nadam se da ce doci....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 20 jan 2009, 16:34

ma buraz nadaja se ti, ali si pravo naivan ako su povjerovao u takvo nesto iskreno

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2009, 16:36

nada zadnja umier.....hehehehehhe
Meho Kodro
Mes Que Un Club

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 20 jan 2009, 17:51

mozda ce doc 2 sezone prije kraja karijere

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 21 jan 2009, 01:47

Otići ću na posudbu u Želju
Ne mogu više živjeti u Rusiji, sedam godina sam ovdje i želim promijeniti zemlju...
21.01.2009. 01:30

Kapiten bh. reprezentacije i igrač ruskog Lokomotiva Emir Spahić želi da ide iz Rusije, ali ga predsjednik kluba ne želi pustiti. Naiviše interesovanja za bh. reprezentativca pokazao je grčki Panathinaikos. Međutim, izgleda da su predsjedniku Lokomotiva poraslio apetiti i da želi više od 1,5 miliona eura koliko je nudio PAO.

- Predsjednik je sa mnom jako dobar prijatelj i on sve okreće na šalu, ali meni nije do šale. Ne mogu više živjeti u Rusiji, sedam godina sam ovdje i želim promijeniti zemlju, da li to bila Grčka ili neka druga destinacija. Nisam s ekipom otišao na pripreme u Tursku, predsjednik ne posustaje pa je ostavio dva trenera da rade sa mnom. Valjda će i on vidjeti da ne mogu više ovdje, nije njemu do para, nego jednostavno neće da me pusti tek tako - veli kapiten bh. reprezentacije Emir Spahić.

Koliko je Spahiću dosadio život u Rusiji govori i to da je predsjedniku rekao da će čak ići i na posudbu u Željezničar.

- Nemam više snage da se ubjeđujem s njim, pa sam mu rekao ako me ne pusti da ću ići na posudbu u Želju. Naravno da to sada nije realno, ali meni više nije do novca, jednostavno želim ići iz Rusije. Ovdje kada dođem sve mi je isto, ništa se ne dešava, jednostavno nemam volje ni da igram. Nadam se da će predsjednik napokon vidjeti da sam ozbiljan i dozvoliti mi odlazak - govori Spahić.

Šok zbog Ibiševića

- Bio sam u šoku kada sam čuo da se Vedo (op.a. Vedad Ibišević) povrijedio. Zvao sam ga, malo je utučen što je i normalno, ali se nadam da će se oporaviti brže nego što doktori predviđaju. Povrede su stvar sreće, a on je sada nije imao - dodaje Spahić.

Tekst je preuzet iz bh. dnevnika "as"...

Sad se svi koji ne pripadaju u ovu temu mogu vratiti na svoje, odgovarajuce teme.
Puma je gotovo sigurno novi sponzor.
Stevo Malinovic se prikljucio. Napadac, visok 199cm, igrao za nizerazredni Ulm.
Pelak 10000% nigdje ne ide, i svi navodi "dousnika" iz naseg kluba za neke kvazi novine su bili,naravno, ne tacni
Memisevic sigurno potpisuje,ceka se Serdarevic
Il regno del Diavolo!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 jan 2009, 11:32

ma tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.............kako mi je drago........haj sad svi koji ne vjerujete ****.........ZELJO JE SAD NAJJACI U BOSNI I HERCEGOVINI............
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 21 jan 2009, 15:06

Memisevic ce doci u ova dva dana a Serdarevic isto tako nakon 3-4 dana :D Kako stoje stvari i Coca ce nazad :D dok za Bekrica jos uvijek postoje sanse da ode za sta bi Zeljo trebao dobiti 200 000 KM.Doci ce jos nekih igraca na probu pa ako koji i zadovolji ostace...U Njemackoj ce biti jos nekih igraca koji bi se mogli prikljuciti ...Od Lukacevica nema nista..Na pripremama se radi pakleno i mozemo biti sigurni da ce mo imati fizicki spremnu ekipu...Hotic ne zeli igrace koji ne prodju pripreme tako da ce se sve znati do kraja ove sedmice...
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jan 2009, 17:25

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 21 jan 2009, 20:05

Nerealno u smilsu da to tako zvuci mnogima i da bi gotovo svi odma naslovili ovu vijest kao takvu, nerealnu!

Odskakutaj na svoju temu, dosla dva brazilca :arrow:
Il regno del Diavolo!

LaCosta
Kontakt:

Post Postao/la LaCosta » 21 jan 2009, 20:06

Tesko da ce Emir doci u Zelju jer cisto sumnjam da ce ga rusi pustiti.A volio bih da se Memisevic vrati.Ja ga se jos sjecam kad je iz Werdera dosao u Zelju i bio je odlican u odbrani.Znao je dosta golova dati iz prekida uglavnom glavom.Serdarevic je bio dobar u Velezu.Neznam kakav je sad.Al nek dode pa cemo vidjeti.Jamak je otisao u Split.Pelak ce naravno i dalje nositi plavi dres i ako se spominjalo da ce ici u njanjajevo al je to momka sve demantovao.
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jan 2009, 20:31

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 jan 2009, 22:44

ma spahic ode iz rusije 100%...ako ne potpise za wolsburg ili panatenaikos doce kod nas....pa proitajte gore...ode iz rusije..pa nije cak ni na pripreme iso...samo u klubu mu seru...a najvjerovatnije ga nece prodati....znaci dolazi u ZELJU na posudbu........

kitari pusite se, doce spaha u ZELJU.....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 22 jan 2009, 13:08

OVDJE FAKAT NIKO NA OVOJ TEMI NEMA NORMALAN. PA STA JE VAMA LJUDI KAKAV SPAHIC U ZELJU :o NEMA NA SVIJETU LOSIJEG KLUBA SA NEREALNIJIM NAVIJACIMA
MENI MOJE, A VAMA VASE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87 i 35 gostiju.