Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Je l' se meni čini ili ovi dresovi u kojima smo igrali protiv Brazila jako podsjećaju na one u kojima smo igrali protiv Želje na Grbavici, pred duel s Portugalom???
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Mozel mi neko rec sta stoji u tom ugovoru sa Legeom, dal pise da su obavezni da nam za svaku utakmicu posalju najgoru garnituru dresova koju imaju, onaj najveci sljam.
Pa **** majku ako smo vec zasrali sa njima i potpisali ugovor makar nek se potrude nek naprave neki dres specialno za nas a ne ovako bace nam neku garnituru koju nikom drugom nisu mogli prodat.

Pa **** majku ako smo vec zasrali sa njima i potpisali ugovor makar nek se potrude nek naprave neki dres specialno za nas a ne ovako bace nam neku garnituru koju nikom drugom nisu mogli prodat.

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Ja mislim da ni sam Bog ne zna kakav je Uške ugovor potpisao s LEGEA-om.classic je napisao/la:Mozel mi neko rec sta stoji u tom ugovoru sa Legeom, dal pise da su obavezni da nam za svaku utakmicu posalju najgoru garnituru dresova koju imaju, onaj najveci sljam.
Pa **** majku ako smo vec zasrali sa njima i potpisali ugovor makar nek se potrude nek naprave neki dres specialno za nas a ne ovako bace nam neku garnituru koju nikom drugom nisu mogli prodat.![]()

Nevjerovatno koliko cesto imamo nove dresove. Ne bi me cudilo da ove vise ne vidimo jedno 10 utakmica, pa se opet pojave. Desavalo je se prije. Vrlo cudna stvari i da mi imamo pogresan logo Legea-e na dresu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Katastrofa, kad sam vidio dresove, smucilo mi se, pa kako samo igraci ruzno igraju u njima za nepovjerovati. Jos kad uporedis ove od Brazilaca sa nasima, ko nebo i zemlja. Stvatno fuj, pa niko ovakve ruzne nema, cak su mi ljepsi i oni od Slovenaca.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dresovi ne igraju, prvo nek se oni plasiraju negdje onda ce vjerovatno doci i bolje ponude od ove Legeine..
Celik!3,2,2.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemamo mi para za adidasAllGunsBlazing je napisao/la:Dresovi ne igraju, prvo nek se oni plasiraju negdje onda ce vjerovatno doci i bolje ponude od ove Legeine..

Cime je jedna Zambia ima Nike (ovo prije osvajanja africkog kupa), nikad na SP nisu bili, mi smo 19. reprezentacija svijeta i nosimo ovo smece od dresova, a za to su krivi Uske, Ceko i kompanija, koji su potpisali ugovor do 2014 sa Legeom.
Pitanje dresova se namece sve od kada je dosao ovaj komitet. Eto kakvi su nam novinari salabajzeri pametuju po onim presicama oko svega moguce a nitko da postavi jedno normalno i legitimno pitanje oko dresova.
Znaci ko je kada i na koliko potpisao ugovor sa Legeom ?
Pod kojim uslovima i okolnostima se moze potpisati novi ugovor sa nekom renomiranijom tvrtkom?
Pod kojim uslovima i okolnostima se moze potpisati novi ugovor sa nekom renomiranijom tvrtkom?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Cincinnatus
- Kontakt:
Niko nece da se "osramoti" i pita neko pitanje o dresovima..kimbo je napisao/la:Pitanje dresova se namece sve od kada je dosao ovaj komitet. Eto kakvi su nam novinari salabajzeri pametuju po onim presicama oko svega moguce a nitko da postavi jedno normalno i legitimno pitanje oko dresova.

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Meni nekako ljepša ova opcija

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ja sam sebi napravio Bosanski dres na Nike websitu
Ima opcija za "make your own." Samo sam stavio grb na kraju (onaj stari sa ljiljanima
) i super je izaslo.
Izgleda kao ovaj plavi.

Ima opcija za "make your own." Samo sam stavio grb na kraju (onaj stari sa ljiljanima

Izgleda kao ovaj plavi.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Jesu mi dosadile ove izlizane floskule od pojedinih ''ne igraju dresovi''. Znamo svi da ne igraju dresovi, ali ako se stvara neki image i kult reprezentacije, onda se mora misliti i na to. Pa svaka ozbiljnija reprezentacija uvijek ima promociju dresova, znači ima veze. Pošto ne igraju dresovi, onda Brazil, Španija, Njemačka..mogu komotno u treger majicama zaigrat'. Koji će im klinac dresovi od Nike i Adidasa?! Al' iskreno, mislim da nas je Uške zakucao za ovu LEGEA-u narednih godina, minimalno 2014. čim niko iz Komiteta i ne spominje nekog drugog sponzora za reprezentaciju (a ne može me niko ubijediti da sada kada konačno imamo kakve takve uspjehe nema interesa poznatijih marki), jer Savez je ionako u golemim dugovima, ne treba mu još novih tužbi zbog raskida ugovora.
Nema to samo veze sa dresovima, nego i sa financijama savezom. Bas bi volio znat koliko ovi placaju, sigurno je mizerna cijena. Da ne pricam o tome koliko para propusta savez zbog toga sto nema nikakve online prodaje dresova. Mogli su od dijaspore napunit godisnji budzet.Cincinnatus je napisao/la:Niko nece da se "osramoti" i pita neko pitanje o dresovima..kimbo je napisao/la:Pitanje dresova se namece sve od kada je dosao ovaj komitet. Eto kakvi su nam novinari salabajzeri pametuju po onim presicama oko svega moguce a nitko da postavi jedno normalno i legitimno pitanje oko dresova.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
oni iz pariza su meni super bili. nebi meni smetala legea, da ima gdje kupiti i da se ne mjenja pred svaku utakmicu. nemamo svojih prepoznatljivih dresova.
a to sto nemamo nike/adidas nije do uspjeha, ima puno gorih ekipa koje nose te marke. jednostavno je uske primio dosta para ispod stola i uzeo njih.
a to sto nemamo nike/adidas nije do uspjeha, ima puno gorih ekipa koje nose te marke. jednostavno je uske primio dosta para ispod stola i uzeo njih.
bih je jedina reprezentacija na svijetu koja ima po 3-4 varijante domaćeg dresa i isto toliko gostujućeg. svaka utakmica potpuno različit dizajn dresa.
- BolanBolan
- Kontakt:
Ovo je odlično (naš gostujući), ali možemo samo maštati o tome!stampy je napisao/la:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Zato se tribine sarene,udrobilo..
Meni su takodje oni iz Fr bili profinjeni....
Meni su takodje oni iz Fr bili profinjeni....
- Goalgetter
- Kontakt:
Oni iz Pariza su jedini dosad prihvatljivi iz Legea, ali prihavtljivo u onom smislu, jer nemozes dobit bolje kod ovog smeca od proizvodjaca.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amazon [Bot], AmirBvB, ANamelessGhoul, bavarian_bk, bavariapivo, Confiance, COYGBiH, denza, eaglebvb09, galia95, GG3, Google Adsense [Bot], Hardzavi, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, J1897, jasmin10, kakarut, lol89, MostarNeretva, MrPink, Nah1d, nebeskasila, nerkolfc, SanaBosna, Sarun, Sheyi, sony_91, StevieG8, SWOT, travuljasSs, tuitamo, VolimBiH96, Wolffire, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zgembo89 i 233 gosta.