Iako večeras nismo na stadionu ali neka Zmajevi znaju da mi i pored svoji TV ekrana, skačemo, navijamo, bodrimo ih. Idemo Bosno, idemo Hercegovina (bez diskriminacije onom slovu "i"
Idemo jako, idemo ludo, idemo jače.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Da.High je napisao/la:Još malo.Hoće li igrati Spahić?
Neću.High je napisao/la:Još malo.Hoće li igrati Spahić?
Elegant je napisao/la:Sportska vijest dana u RS: " Vaterpolo klub Borac Fortuna dobio opremu na poklon". Vaterpolo u velikoj ekspanziji u RS.![]()
Peglaju li se Nigerijske zastave po Banja Luci, nema njima ljeka.

pravnik1981 je napisao/la:Ima li iko link nasih zmajeva u odbojci...NAPRIJED BIH
http://www.paravolley.pl/Media/livestream/2" onclick="window.open(this.href);return false;pravnik1981 je napisao/la:Ima li iko link nasih zmajeva u odbojci...NAPRIJED BIH
Opusti se druze.Otelo je napisao/la:Cujem da je jutros stigla posiljka iz Kine za RS sa 200 000 zastava Nigerije![]()
Nasao sam rjesenje za to a to je da Nigerija u zadnjih 5 utakmnica nema ni jedna pobjede 4 remija i poraz dok mi imamo 3 pobjede i dva porazatyler durden je napisao/la:Opusti se druze.Otelo je napisao/la:Cujem da je jutros stigla posiljka iz Kine za RS sa 200 000 zastava Nigerije![]()
Jel to dojava, mutne radne i u Brazilu.Evil Genius II je napisao/la:uzimamo ovo rutinski, dzeko i visca strijelci![]()
zahvalite mi poslije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.