Ma, pusti ove nase iskompleksirane levate... Svi valjaju samo Dzeko ne valja itd.Lillard je napisao/la: Ne, ovdje svi pisu kako se danas bore, kako se dzeko treba ugledat na samarasa. e ja bogami kazem da se dzeko treba ugledat na cambella.. znas na sta mislim..
1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery,doci
- Consigliere
- Kontakt:
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ko je ovaj anonimac na desnom krilu Grka koji upropasti svaki centaršut?
Dajte Karagunisu šećer u venu, neka pokrije i tu poziciju.
SamoOstroINaPrvu je napisao/la:let3 je napisao/la:dakle,
Kostariki ne sviraju cist penal![]()
Onda im iskljuce igraca (grčka sa igracem više pola sata prije kraja reg. dijela + produžeci)![]()
i onda su grci neki heroji, spartanci, ljudi koji ne vole gubiti, qrci palci![]()
![]()
a ne vide se sudijske greške koje su prouzrokovale sve to
sad je lako biti pametan i navaljivati kad su se "tikosi" istrošli sa 9 igraca u polju....ljudi popadali, a nemaju više izmjene
nazovimo stvari pravim imenom - sudija odradio momacki posao za grkea ne neka hrabrost i sreca junacka grčka
1. Ruka je isla prirodnom putanjom i udarila u loptu, za mene nije penal
2. crveni je opravdan, oab zuta su opravdana
3. i sudijsku naklonost treba zaraditi, nema tu srece, a ako srece i ima, ona uvijek prati hrabre a ne walkere kao nas dzekica
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne mogu hodati ni jedni ni drugi
.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 30 jun 2014, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sad slijedi grcko vrijemeterabajt je napisao/la:Izdrzite tikosi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
smaras 24 sata nije dao gol za preprezentacijju, i onda ga da iz penala a ako dzeko u nas ne da tri gola na svakoj utakmici odmah je smece
Dovoljno je vidjeti borbenost Samarasa i vidjeti razlikuxaves je napisao/la:smaras 24 sata nije dao gol za preprezentacijju, i onda ga da iz penala a ako dzeko u nas ne da tri gola na svakoj utakmici odmah je smece
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Goalgetter
- Kontakt:
TorosidisMoR je napisao/la:Ko je ovaj anonimac na desnom krilu Grka koji upropasti svaki centaršut?Dajte Karagunisu šećer u venu, neka pokrije i tu poziciju.
Ljudi igraju sa 10 igraca u produzetcima i polomise se a vi svrsavate na ucmale Grke koji akcije nisu sastavili.
Hajmo tikaosi izdrazati ovo i na penale proci
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- OnlyUnited
- Kontakt:
Koji bogalji, fujjj... U zivotu nisam vidio nekreativnije ekipe, balvan do balvana.. Karakteristike: zalaganje 120 %, sreca na istom nivou, balvanstvo/krkanluk mozda cak i vise.. Ide kontra 5 vs 2 i pogube se.. 
- Ed Woodward for Prime Minister !
Broj 20 stid me ne znam mu ime najbolji lijevi bek prvenstva
Broj 19 najbolji half prvenstva ..niko ga ne moze proci i zabi prvi svoj go cini mi se i to kad je najbitnije ..
Broj 19 najbolji half prvenstva ..niko ga ne moze proci i zabi prvi svoj go cini mi se i to kad je najbitnije ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
propuh je napisao/la:Ljudi igraju sa 10 igraca u produzetcima i polomise se a vi svrsavate na ucmale Grke koji akcije nisu sastavili.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kako su smijesni ovi Grci.Ne bi znali napravit akciju da idu 10 na 2.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa stvarno bi bila tragedija da ovakvi jadnici prođu
Kao da oni imaju igrača manje 
Ronaldo - Isco - Bale
- Consigliere
- Kontakt:
cijeli svijet gledaKevin je napisao/la:kakav duel
Fit Tony: I keep my friends close...
E, jesu ogavni ovi Grci, da ne povjeruješ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ŠŠšš nemoj sad će te dežurni Grci na forumu optužit da si nogomenta neznalica.Amar Dzeko je napisao/la:Pa stvarno bi bila tragedija da ovakvi jadnici prođuKao da oni imaju igrača manje
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sve na aparatima, zaebana faza utakmice 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.