31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Lose je ovo bilo a sad ce biti jos losije kada udju slabiji igraci, npr Djuric umjesto Dzeke, Cocalic ili Sunjic umjesto Spahica. Mesa nisi me odusevio do sada....
Bico los totalno, bolji je vranjes dosta od njeg. Bico van a nek povede svrska i hadziju sa sobom... Izet najbolji do sada
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hvala Bogu pa je pripremna, nadam se da će Meša sve to uvidjeti, i nadam se da je sada vidio kakav je kloc Avdija...Omerbavarac je napisao/la:Avdija ke igrac manje ali ne boli toliko s obzirom da se zna da je mnogo ogranicen.
Amater koji ne bi imao mjesta ni u Farskim otocima.
Zanima me koja je uloga Medunjanina u vecerasnjem mecu? Po prikazanom reklo bi se da su mu dodijelili zadatak Caspera, tu je medju rajom ali se ne vidi.
Inace smo vrlo lose odradili prvo poluvrijeme bez ijedne prijetnje po gol domacina.
Pjanic ni u reprezentaciji nema ulogu glavnog izvodjaca slobodnjaka a svakako to radi najkvalitetnije.
Medo i Avdija napolje, Stilic i Visca unutra i vjerujem da bi napravili puno vise nego u prvih 45 minuta.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
ubaci pjanićaaa
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
Sjecal se neko kad smo zadnji put angazovano i profesionalno odigrali prijateljsku utakmicu?
Cini mi se da definitivno potvrdjujemo mentalitet seljacke ho-ruk ekipe.
P.S. Bicakcicu, oprosti se od fudbala!
Cini mi se da definitivno potvrdjujemo mentalitet seljacke ho-ruk ekipe.
P.S. Bicakcicu, oprosti se od fudbala!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Možemo se mi praviti slijepci i lagati sami sebe umišljajući da smo neko i nešto, da imamo neki kvalitet itd...ali gola istina je da smo mi jedna **** od reprezentacije...
Uigranosti ni na mapi, sve nepovezano, ništa s ničim, veze s vezom...djelujemo kao 3-razredna reprezentacija.
Očito je da smo se mi vratili u ono doba kao nekada gdje smo samo mogli dobijati amatere i najslabije repke a pred svakim ozbiljnijim protivnikom smo truba.
Bruka i sramota! I mii hoćemo na Evropsko? Bitch please...
Uigranosti ni na mapi, sve nepovezano, ništa s ničim, veze s vezom...djelujemo kao 3-razredna reprezentacija.
Očito je da smo se mi vratili u ono doba kao nekada gdje smo samo mogli dobijati amatere i najslabije repke a pred svakim ozbiljnijim protivnikom smo truba.
Bruka i sramota! I mii hoćemo na Evropsko? Bitch please...
Dzeki treba partner u napadu- Djuric. Avdija i Anel out- Lula i Stila in. Izet
Bico malo malo pa ne duper izvrnut!!
Bice ovo bolje, a ja sam ubjeden d je i Mesa skontao da su Avija i Anel goli k.....

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Meša izgleda krenuo Sušićevim stopama. Spaha nam je glavni organizator, svaka mu auta traži. Vršajević, odurno ga gledati koliko je momak fizički nemoćan, da ne pričamo o znanju. Pjanić sve tanji i tanji, s ovakvom postavkom trica je minimalna.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Koliko god lopti pošalje Spaha, toliko njih Avdo syebe.
Očekujem Štilić, Višća, Mume umjesto Panja, Medunjanina i Hadzica.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
jesmo smiješni svega mi
nula od igre, ali baš nula. ja se ne sjećam da smo imali uopšte šuta za čitavo poluvrijeme ako ne računamo ono nabijanje na tribine od strane Hajrovića
i š'a je sad selektori, otjerajte i Baždarevića... znate šta, ja mislim da je i za ovo Pape kriv

i š'a je sad selektori, otjerajte i Baždarevića... znate šta, ja mislim da je i za ovo Pape kriv

1946
kokuz je napisao/la:ubaci pjanićaaa

U "sridu" ka' sto vele Dalmatici...
Idemo vise igrati 11 vs 11 !!!!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 31 mar 2015, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Ponos Torina
- Kontakt:
Medunjanin
pizdurina koja vraca loptu nazad cim je dobije,uvaljuje igrace oko sebe u probleme..Kad bi potrcao ponekad ja mislim da bi se povrijedio,setac obicni bez muda,vizije,ideje...Nema mjesta u prvih 11 jednog jadnog Deportiva ne znam sta onda radi u nasoj Reprezentaciji..Nadam se da ga je Mesa samo onako pozvao da ga ispostuje i da na taj nacin zavrsi svoju karijeru u Reprezentaciji...
Avdija

Avdija

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Avdija i Anel su dobili šansu, ubuduće s kauča gledat reprezentaciju.
#Salihović
Kad se sjetim papetovih prijateljski sa slonovima i meksiom, kako je fino igra izgledala, i usporedim sa ovim danas moze se reci da je pape ovo prekuco haha
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bravoo Izete

Izete 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
BRAVOO IZO GIGANTE!
Mesa pokazuje ko je gazda!
Mesa pokazuje ko je gazda!
Evo Izeta
Zaslužio je

Zaslužio je

TAKO JE IZOO!!!!!!! J*BEM IM PLEME!!!!!!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- BluesForever
- Kontakt:
Hajra. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA i 13 gostiju.