Ja sam uzeo karte prvi dan prodaje, redni broj 22-24. Znači biće nas preko milje!BosnianKingdom je napisao/la:Uzete 4 karte.. Redni broj 942-945, nezz da li se prodaju po redu, moramo napuniti bar ovu dvoranu. IDEMO BRACO!!!

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ja sam uzeo karte prvi dan prodaje, redni broj 22-24. Znači biće nas preko milje!BosnianKingdom je napisao/la:Uzete 4 karte.. Redni broj 942-945, nezz da li se prodaju po redu, moramo napuniti bar ovu dvoranu. IDEMO BRACO!!!
S obzirom da u Kantonu Sarajevo studiraju i rade stanovnici drugih kantona, onda je sasvim opravdano zašto smo u povoljnijem položaju. Zašto pola Zenice radi u Sarajevu?nacho je napisao/la:Može Kanton Sarajevo finansirati koga hoće čim vrati sav novac koji se godinama nepravedno preusmjerava iz drugih kantona.
U pravu si, nema vise ko ne radi ovde ko da citava BiH ponedeljkom dodje na posao u Sarajevo. Radi li ista u drugim gradovima?fico je napisao/la:S obzirom da u Kantonu Sarajevo studiraju i rade stanovnici drugih kantona, onda je sasvim opravdano zašto smo u povoljnijem položaju. Zašto pola Zenice radi u Sarajevu?nacho je napisao/la:Može Kanton Sarajevo finansirati koga hoće čim vrati sav novac koji se godinama nepravedno preusmjerava iz drugih kantona.
Obavještavamo sve naše navijače i simpatizere kluba da je akcijom SPASIMO BOSNU putem stranice
do sada sakupljeno 1914,37 KM. Svi koji žele i imaju mogućnost još uvijek mogu uplatiti i dati svoj doprinos u akciji SPASIMO BOSNU.
Trebalo je još u srijedu biti zvanično saopštenje. Valjda bude sutra pres pred tekmu. Pričalo se da imaju nekih tehničkih problema, ali su u stalnom kontaktu sa Fibom i Nikolom. Nadam se da neće biti nekih negativnih iznenađenja.UltraSA je napisao/la:Ima li nesta novo za Vucurovica?
fico je napisao/la:"...Inicirao sam, a Vijeće usvojilo, da se za Košarkaški klub Bosna što hitnije izdvoji 20 000 KM te se nadam da će načelnik isto i uraditi što prije. Iako svjestan činjenice da nisu velika sredstva u odnosu na enorman dug, sada im svaka marka znači, i ovo je moj doprinos očuvanju legende kao što je KK Bosna!" - Denis Challenger, vijećnik u općinskom vijeću Općine Centar.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.