Ajax je napisao/la:Ja ne vidim gdje sam ja spomenuo 20 minuta znaci nigdje. Osim toga ne vidim da sam rekao da sam strucnjak niti mislim da jesam. Niti bi imao ista od toga da to anonimno napisem na forumu. Znaci ti kao osoba koja ocigledno mislis da bi Stilic trebao da igra za ovu reprezentaciju repliciras osobi koja isto tako misli za razliku od mnogih na ovom forumu koji to ne misle i to duzi period. Pogledaj samo temu o Tinu Susicu sta se je pisalo o nastupu Stilica za ovu selekciju u zadnjih par sati. I ne provaljuj se vise imas ti **** moj. Svako ko je nesto postigao u zivotu ne hvali se preko foruma i ne vodi brigu o drugim ljudima.
Vidi , decko. Prvo si rekao da mu je posljednja sansa , ako se ne pokaze , zdravo . Pa mi onda kazes da listam forum i ostale teme da bi nasao neke tvoje pozitivne postove o Stilicu . Ja ti odgovaram imam zivot , obaveze , i mimo foruma , da bi dobio ovaj odgovor jednog iskompleksiranog adolescenta u formi na koju bi ti u cetiri oka opalio samar . Smanji malo dozivljaj , nije forum sve u zivotu . Neces da pricas , zaobodji post , ali ako zelis , biraj rijeci . Jasno !?