Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BozePetra
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la BozePetra » 23 dec 2014, 08:15

emir79 je napisao/la:Mesa kod Bikica u As Exkluzivu

O reprezentaciji u drugom dijelu emisije. O sadasnjim igracima, novim, o raspodjeli obaveza ;)

[youtube][/youtube]

Joj, ovog Bikića kako se hinjavo uvlači Meši, a do juče otvoreno lobirao za Hadžibegića.
#Salihović

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 dec 2014, 09:31

Ako nista, barem ide na utakmice reprezentativaca za razliku od grobara.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 dec 2014, 10:25

Virtu4l je napisao/la:Ne. Tako kaže Muzurović.
Muzur je prije 15-tak dana ponovio tu pricu.
Tada je Mesa organizovao interni sastanak igraca bez da je obavijestio selektora, gdje je rekao da svlacionica bira kapitena a ne selektor.
Barem je tako Fuko rekao. Mesa vjerovatno ima svoju verziju. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 dec 2014, 15:51

Iskreno mi se yebe sta je se desavalo oko kapitenske trake prije 20 godina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 dec 2014, 15:55

Od januara treba poceti sa poslom ako se misli nesto napraviti do Austrije u prvoj test utakmici !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 23 dec 2014, 16:25

Trudi se momcic iz Herceg Novog da pokaze kako je on pratio repku i prije 20 godina. :rol: To oko Mese i kapiteske je vec pisao na jednoj temi, ali niko mu nije replicirao, sad jeste, i virto skocio u more od srece :mrgreen:
DD

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 dec 2014, 16:46

Vidim Meša planira obilaziti igrače, kako reprezentativce tako i potencijalne. Zanima me ko će plaćati troškove putovanja? :D

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 dec 2014, 18:23

Ajax je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Stilicu prilika da se pokaze ili "propadne" . Sta si mislio sa ovim propadne ?
Sa tim sa mislio da ispadne iz konkurencije za reprezentaciju. Jer nemozemo imati toliko veznjaka kao kod Papeta. Ili Stilic ili TSS ili Prcic jedan od ovih igraca je visak. Posebno jer dolazi i Vranic. Ovo je vjerovatno zadnja prilika za Stilica da pokaze sta zna dok ne zaigra Vrancic.
Odlicno . Neka ga ubaci 20- min , strucnjak kao ti ce sigurno skuziti ima li potencijala za reprezentaciju .
Jbte kako se vi igracima i imenima razbacujete ko" da su kondomi , samo sto igrace ne mozes na trafici kupiti . Najboljem igracu Poljske lige dati sansu u prijateljskoj utakmici da pokaze sta zna , dok ce Vrancic kada sve bude gotovo zaigrati , po tvojoj izjavi u prvih 11 ... Vidi se da si 3 mj nabio te postove , napisi sta gos , samo da se broji ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 dec 2014, 18:26

Momciluk @Neandertalac ako nisi uocio ja sam jedan od onih koji najvise hvale Stilica na ovom forumu. Mnogi ga nebi ni pozvali iz mase razloga. ( pogledaj trenutno temu o TSS ). I da bolje pratis uocio bi da sam ja predlozio da pocne kao starter ( znaci u prvih 11 a ne 20 minuta koje ja nisam nijednom ni spomenuo ) protiv Austrije pa onda i protiv Andore. Promasio si post momak.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 dec 2014, 18:29

Ajax je napisao/la:Momciluk @Neandertalac ako nisi uocio ja sam jedan od onih koji najvise hvale Stilica na ovom forumu. Mnogi ga nebi ni pozvali iz mase razloga. ( pogledaj temu o TSS ). I da bolje pratis uocio bi da sam ja predlozio da pocne kao starter ( znaci u prih 11 ) protiv Austrije pa onda i protiv Andore. Promasio si post momak.
Ti predlozio , nekome ... I oprosti mi sto imam zivot mimo foruma pa ne pratim tvojih 20 postova dnevno u prosjeku . Uzmi ti procitaj jos jednom sta si mi odgovorio prvi put , pa da pricamo ...

UPRAVA NAPOLJE!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 dec 2014, 18:36

Ja ne vidim gdje sam ja spomenuo 20 minuta znaci nigdje. Osim toga ne vidim da sam rekao da sam strucnjak niti mislim da jesam. Niti bi imao ista od toga da to anonimno napisem na forumu. Znaci ti kao osoba koja ocigledno mislis da bi Stilic trebao da igra za ovu reprezentaciju repliciras osobi koja isto tako misli za razliku od mnogih na ovom forumu koji to ne misle i to duzi period. Pogledaj samo temu o Tinu Susicu sta se je pisalo o nastupu Stilica za ovu selekciju u zadnjih par sati. I ne provaljuj se vise imas ti **** moj. Svako ko je nesto postigao u zivotu ne hvali se preko foruma i ne vodi brigu o drugim ljudima.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 dec 2014, 18:43

Ajax je napisao/la:Ja ne vidim gdje sam ja spomenuo 20 minuta znaci nigdje. Osim toga ne vidim da sam rekao da sam strucnjak niti mislim da jesam. Niti bi imao ista od toga da to anonimno napisem na forumu. Znaci ti kao osoba koja ocigledno mislis da bi Stilic trebao da igra za ovu reprezentaciju repliciras osobi koja isto tako misli za razliku od mnogih na ovom forumu koji to ne misle i to duzi period. Pogledaj samo temu o Tinu Susicu sta se je pisalo o nastupu Stilica za ovu selekciju u zadnjih par sati. I ne provaljuj se vise imas ti **** moj. Svako ko je nesto postigao u zivotu ne hvali se preko foruma i ne vodi brigu o drugim ljudima.
Vidi , decko. Prvo si rekao da mu je posljednja sansa , ako se ne pokaze , zdravo . Pa mi onda kazes da listam forum i ostale teme da bi nasao neke tvoje pozitivne postove o Stilicu . Ja ti odgovaram imam zivot , obaveze , i mimo foruma , da bi dobio ovaj odgovor jednog iskompleksiranog adolescenta u formi na koju bi ti u cetiri oka opalio samar . Smanji malo dozivljaj , nije forum sve u zivotu . Neces da pricas , zaobodji post , ali ako zelis , biraj rijeci . Jasno !?

UPRAVA NAPOLJE!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 dec 2014, 18:56

Hajde idi malo na temu o Sarajevu pa provociraj ljude i prizivaj moderatore nisi dugo. Opalio bi ti **** moj. Ti si taj koji provocira i izmislja o nekih 20 minuta koje niko nije ni spomenuo. Da si me lijepo nesto pitao lijepo bi ti odgovorio. Hajde ostvareni setnja ti kao mislis da nekog provociras sa tim glupostima jao jao :lol: :lol: Rodila majka ostvarenog.

Sto se tice posljednje sanse koja je tebi zapala u oci. Ni to nisi skontao sto ni ne cudi. Ja nisam na taj nacin zelio da uvrijedim Stilica ( kojega postujem kao igraca ) niti da sebe nesto uzdizem ili slicne insinuacije. Ja samo to rekao samo iz razloga jer imamo vec puno igraca na njegovoj poziciji. Ako dodas jos Vrancica koji dolazi i koji ce sigurno kao jedan Bundesligas dobiti konkretnu sansu ovo mu je velika prilika da pokaze koliko moze. Znaci totalno si fulao tekst i pogresno si ga razumio. kuknjava kuknjava

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 dec 2014, 19:08

Sheyi je napisao/la:Vidim Meša planira obilaziti igrače, kako reprezentativce tako i potencijalne. Zanima me ko će plaćati troškove putovanja? :D
To svakom selektoru na svijetu placa savez ne vidim tu problem ama bas nikakav. I hvala bogu pa smo i mi docekali da selektor radi svoj posao, a ne da trazi po videoteci snimke utakmica :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 dec 2014, 19:25

propuh je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Vidim Meša planira obilaziti igrače, kako reprezentativce tako i potencijalne. Zanima me ko će plaćati troškove putovanja? :D
To svakom selektoru na svijetu placa savez ne vidim tu problem ama bas nikakav. I hvala bogu pa smo i mi docekali da selektor radi svoj posao, a ne da trazi po videoteci snimke utakmica :mrgreen:
Od covjeka koji nikad nijednog igraca nije pogledao, do Meše koji planira svake hefte ici po Evropi, kako li ce se savez naviknuti na to. :hmmmmm:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 dec 2014, 19:40

Sheyi je napisao/la:
propuh je napisao/la:
Od covjeka koji nikad nijednog igraca nije pogledao, do Meše koji planira svake hefte ici po Evropi, kako li ce se savez naviknuti na to. :hmmmmm:
Ama lakse bolan nego da obilaze cijeli grad i svaku videoteku u njemu da nadu kasetu od tekme koja se prije 2 dana igrala. :thumbup: :thumbup:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 dec 2014, 22:40

Ajax je napisao/la:Hajde idi malo na temu o Sarajevu pa provociraj ljude i prizivaj moderatore nisi dugo. Opalio bi ti **** moj. Ti si taj koji provocira i izmislja o nekih 20 minuta koje niko nije ni spomenuo. Da si me lijepo nesto pitao lijepo bi ti odgovorio. Hajde ostvareni setnja ti kao mislis da nekog provociras sa tim glupostima jao jao :lol: :lol: Rodila majka ostvarenog.

Sto se tice posljednje sanse koja je tebi zapala u oci. Ni to nisi skontao sto ni ne cudi. Ja nisam na taj nacin zelio da uvrijedim Stilica ( kojega postujem kao igraca ) niti da sebe nesto uzdizem ili slicne insinuacije. Ja samo to rekao samo iz razloga jer imamo vec puno igraca na njegovoj poziciji. Ako dodas jos Vrancica koji dolazi i koji ce sigurno kao jedan Bundesligas dobiti konkretnu sansu ovo mu je velika prilika da pokaze koliko moze. Znaci totalno si fulao tekst i pogresno si ga razumio. kuknjava kuknjava
Lijepo sam te pitao , dva puta . Nakon toga si postao razmazeno agresivan i bezobrazan . Izvrces cijelu pricu u svoju korist a nema potrebe , jer jedina benificija koju mozes dobiti je plus na brojcaniku tvojih postova a to nam nije cilj , bar ne svima .
I ja veca budala , sa deristem se raspravljam , jos ga pitam ; sta je mislio ...

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 dec 2014, 22:41

:lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 dec 2014, 23:21

Sta je smijesno Virto momcino ? Vidim zajeban ovaj tvoj Zeljin manijak Neandrentalac sto jest jest. Mudonja neki pravi :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 dec 2014, 23:24

Vjeruj mi da jeste ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.