Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Nemaju bas opcija jer Darmiana hoce i Bayern,onog iz Monaca City a Colemana ce morat pretplatit ,tako da...
Zeljeznicar! 1921 !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Moguce bas da se LVG okrenuo dovodjenju Darmiana. Koliko sam gledao par klipova, te citao o ovom igracu, moze igrati obje bekovske pozicije, fina tehnika, zna iznijeti loptu i odlicno povuci kontru. Mislim da ne bi kostao vise od 15 mil funti.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Gotovo je ovoKoeman: 'I think every player has his price and we have experience as a club of selling players.' #saintsfc
Koeman 'Last season we sold some players and if there is interest in Morgan then okay, but it has to be at the price that the club wants.'
Koeman 'With a club like Man United we know it is difficult to keep the player but if they pay, okay, he can make the transfer.' #saintsfc

- OnlyUnited
- Kontakt:
Talks between Manchester United and Torino are ongoing for the transfer of Matteo Darmian. [DiMarzio]
- eric_cantona
- Kontakt:
šta se događa sa Andersom Lindegaardom, baš neobično da ga nitko i ne spominje. Van Gaal očito nema naviku rotirati golmane (čak ni Valdes ne bi dobio ni minute da se nije DdG ozlijedio), a čudilo bi me da Anders pristane biti treći golman bez šanse za minutu nastupa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Darmian veoma blizu, Torino traži 18+2, čeka se naš odgovor. Sa njim je navodno već dogovoreno na 4 god, negdje oko 50k će biti plata.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nekako kada gledam tržište svi su mi brkovi nekako u pet deka. Niko se posebno na izdvaja, i Darmian ima svojih prednosti i mana ali mi se sviđa itekako sto sigurno momak može izdržati tempo EPLa.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- IlPrincipino
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Darmian veoma blizu, Torino traži 18+2, čeka se naš odgovor. Sa njim je navodno već dogovoreno na 4 god, negdje oko 50k će biti plata.
BREAKING via SKY Italia: Man United seems willing to guarantee Torino €20m for Darmian - Darmian is just 1 step away from joining United.
Kazem ti, svako drugacije misljenje o njemu ima. Moje misljenje je da se nece snaci i da ce njegova avantura u Utd kratko trajati.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ipak mislim da ce se snaci. Izgleda odlicno spreman na fizickom nivou. Conte ga cijele kvale koristi i to na nekoliko pozicija, kao spoljnog stopera (3 pozadi), lijevog beka te desnog wb, sto znaci da je polivalentan te takticki itekako potkovan.
sto se ne bi snaso za beka ne treba neka posebna filozofijaIlPrincipino je napisao/la: Kazem ti, svako drugacije misljenje o njemu ima. Moje misljenje je da se nece snaci i da ce njegova avantura u Utd kratko trajati.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mislim da će se naći klub za njega do kraja prijelaznog roka i mislim da su vrlo male šanse da ostane (kao treći golman). Možda trenutno nema zainteresovanih ili se možda čeka i rasplet sa De Geom. Inače, mislim da bi komotno mog'o branit u nekoj solidnoj EPL ekipi.eric_cantona je napisao/la:šta se događa sa Andersom Lindegaardom, baš neobično da ga nitko i ne spominje. Van Gaal očito nema naviku rotirati golmane (čak ni Valdes ne bi dobio ni minute da se nije DdG ozlijedio), a čudilo bi me da Anders pristane biti treći golman bez šanse za minutu nastupa
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Slažem se s burazerom Rooneyem88. 
Ovo bekova što je na prodaju, sve je tu negdje. Moja želja je bio Clyne, mogli smo ga davno uzeti, ali eto iz nekih razloga se odustalo.
Ovog momka nisam gledao u životu, blizu je transfera vjerovatno, pa neka mu je sa srecom.

Ovo bekova što je na prodaju, sve je tu negdje. Moja želja je bio Clyne, mogli smo ga davno uzeti, ali eto iz nekih razloga se odustalo.
Ovog momka nisam gledao u životu, blizu je transfera vjerovatno, pa neka mu je sa srecom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam ga gledao moram biti iskren, Torino nisam pratio... vidim da može igrati desno i lijevo... zanimljivo...
Nadam se da neće biti kao Dosena ili Aqvilani u scousera...
Znaći, golman(Hugo), štoper(Otamendi ili Ramos), DM(Morgan 99%) i napad????
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ljubi deda.Belmin6 je napisao/la:Slažem se s burazerom Rooneyem88.![]()

Uglavnom dobar transfer. Igrac koji sigurno moze biti pojacanje, ostaje da vidimo hoce li, a konacno vise da prestanemo gledati ukletog Valenciu na beku, to je smrt za zivce. Darmian je dobar igrac, fizicki izuzetno spreman, polivalentan i zahvalan, ima mozga za beka i odbranu za razliku od Ekvadorca, mene podsjeca na jednog naseg beka kojeg bi mi trenutno rado klonirali i posadili na desnu stranu za narednih 10 godina bar, ali nece on, draze mu supljirati po SKYu.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma evo sad sam i ja gledao nešto po YT o ovom Darmianu. Pismeno izgleda u odbrani, a zna fino i u napadu odraditi posao. Mada ovaj YT nije nikad mjerilo, ali daj šta daš.
Naravno na njemu ne smije stati rekonstrukcija odbrane. Stoper bar jedan je pod moranjem, bez toga ce i Darmian pokazati dosta manje. Morgan + Ramos bi bilo idealno, moze tu jos par korekcija ali Morgan je pod moranjem da se zavrsi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- IlPrincipino
- Kontakt:
Moglo bi se reci DEAL DONE

SKY: Man Utd & Torino agree Darmian fee - £12.7million (€18m).

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
@IlPrincipino
Sta ti kazes? Ti si ga vjerovatno vise gledao nego ja. Ja sam Torino izbjegavao gledati, dosta tvrdo igraju, tesko im je zabiti gol a i nisu neki "maheri" naprijed tako da sam njih vjerovatno i najmanje gledao na Areni.
Sta ti kazes? Ti si ga vjerovatno vise gledao nego ja. Ja sam Torino izbjegavao gledati, dosta tvrdo igraju, tesko im je zabiti gol a i nisu neki "maheri" naprijed tako da sam njih vjerovatno i najmanje gledao na Areni.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Bayo ga ganjao pola godine, United završio za mjesec dana. Ed napreduje
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.