Eto, i šta čovjek da ti kaže na ovu gomilu gluposti?tarabuka je napisao/la:HankMoody seljo nemoj da vrijedjas,gedje ti je kultura?ne ja ga nebih pozvao.pored dzeke,ibisevica,hodzica i budimira(ako ga mesa pozove) ja ne vidim nikakve potrebe za jos jednim target manom.10 nastupa 7 gola,mene golovi iz prijateljskih utakmica ne fasciniraju bas nesto previse,a i puno je lakse zabijati kada udjes sa klupe i kada se hvata reultat nego kad igras od prve minute.ja sam vec rekao ja u njemu ne vidim nikakvog potenciala,igraci kao on nemaju sta da traze na velkim takmicenjima
Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Milan Đurić
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Beduin
- Kontakt:
Ti si momak zalut'o ovdje. Prihvati se ganjanja pokemona po mahali.tarabuka je napisao/la: puno je lakse zabijati kada udjes sa klupe i kada se hvata reultat nego kad igras od prve minute.
On topic:
Milana je dobro imati na klupi radi visine i kada prvog napadaca ne ide. Hodzic je i meni izbor prije Djurica, ali Armin moze igrati i uz Dzeku, iza njega ili na krilu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad procitah nekoliko postova prvo sam mislio da sam fulio temu i da sam na temi "Najsmjesniji postovi foruma". Onda skontah da je ovo ipak samo trolanje jod jednog od nasih igraca.
Mi stvarno ne zasluzujemo ni repku ni da ikad igdje odemo kakav smo narod.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ko god prati repku znat ce sljedece. Dzeko je broj 1 i sa jednom nogom. Vedo odmah posije njega i tu nema priče. Eh sad borba za trećeg napadača bi po meni bila izmedju Djurica i Hodzica, jedan visok, snalazljiv u skoku, drugi suprotno brzi, okretljiviji... Sta je napravio jedan, a sta drugi. Milan je po italiji duze vrijeme, ne igra na nesto posebnom nivou, 2 liga, mozda prva borba za opstanak. Katkad se moze cuti da je zabio gol, to bude glavom ili na odbijanac. Hodzic igra u Hrvatskoj u jednom dobrom Dinamu koji igra Ligu prvaka. Cesto postize golove, ali i vise atraktivnije i drugacije od Milana.
Sve u svemu Milan dodje kao 3 ili 4 opcija u napadu u zavisnosti od protivnika.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ko god prati reprezentaciju gledao je utakmicu protiv Velsa i jasno mu je koji je Milan napadac.JavierBosnia je napisao/la:Ko god prati repku znat ce sljedece. Dzeko je broj 1 i sa jednom nogom. Vedo odmah posije njega i tu nema priče. Eh sad borba za trećeg napadača bi po meni bila izmedju Djurica i Hodzica, jedan visok, snalazljiv u skoku, drugi suprotno brzi, okretljiviji... Sta je napravio jedan, a sta drugi. Milan je po italiji duze vrijeme, ne igra na nesto posebnom nivou, 2 liga, mozda prva borba za opstanak. Katkad se moze cuti da je zabio gol, to bude glavom ili na odbijanac. Hodzic igra u Hrvatskoj u jednom dobrom Dinamu koji igra Ligu prvaka. Cesto postize golove, ali i vise atraktivnije i drugacije od Milana.
Nad tobom sunce najljepše sja
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jasno je koji je tip napadaca. Kad se Mesa dere sa klupe, "Baci je Milanu". Izvodi se aut, sa klupe se deru "Daj je Milanu". Covjek koji se moze fizickom gradjom zagraditi, dodati loptu, ili u zavrsnici kao sto rekoh glavom zavrsiti ili ubaciti sa 5 metara. I dzeko je visok podjednako, samo sto je dzeko kompletniji, on ima udarac i iz daljine, on ima i bolji pregled igre, ima bolji pas, ima bolje postavljanje, bolji osjecaj za gol i jos puno toga..pinoglavi je napisao/la:Ko god prati reprezentaciju gledao je utakmicu protiv Velsa i jasno mu je koji je Milan napadac.JavierBosnia je napisao/la:Ko god prati repku znat ce sljedece. Dzeko je broj 1 i sa jednom nogom. Vedo odmah posije njega i tu nema priče. Eh sad borba za trećeg napadača bi po meni bila izmedju Djurica i Hodzica, jedan visok, snalazljiv u skoku, drugi suprotno brzi, okretljiviji... Sta je napravio jedan, a sta drugi. Milan je po italiji duze vrijeme, ne igra na nesto posebnom nivou, 2 liga, mozda prva borba za opstanak. Katkad se moze cuti da je zabio gol, to bude glavom ili na odbijanac. Hodzic igra u Hrvatskoj u jednom dobrom Dinamu koji igra Ligu prvaka. Cesto postize golove, ali i vise atraktivnije i drugacije od Milana.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
I kakve to veze ima sa cinjenicom da ti brojevi nikakvu ulogu nemaju. Dzeko je daleko ispred svih ostalih a da li ce u igru Ibisevic, Djuric ili Hodzic odredjuje tip protivnika, nasa postava kao i njihova pojedinacna forma. Nema tu 1, 2, 3, 4...
Nad tobom sunce najljepše sja
Dzeko je manji i jos puno toga..JavierBosnia je napisao/la:Jasno je koji je tip napadaca. Kad se Mesa dere sa klupe, "Baci je Milanu". Izvodi se aut, sa klupe se deru "Daj je Milanu". Covjek koji se moze fizickom gradjom zagraditi, dodati loptu, ili u zavrsnici kao sto rekoh glavom zavrsiti ili ubaciti sa 5 metara. I dzeko je visok podjednako, samo sto je dzeko kompletniji, on ima udarac i iz daljine, on ima i bolji pregled igre, ima bolji pas, ima bolje postavljanje, bolji osjecaj za gol i jos puno toga..pinoglavi je napisao/la:Ko god prati reprezentaciju gledao je utakmicu protiv Velsa i jasno mu je koji je Milan napadac.JavierBosnia je napisao/la:Ko god prati repku znat ce sljedece. Dzeko je broj 1 i sa jednom nogom. Vedo odmah posije njega i tu nema priče. Eh sad borba za trećeg napadača bi po meni bila izmedju Djurica i Hodzica, jedan visok, snalazljiv u skoku, drugi suprotno brzi, okretljiviji... Sta je napravio jedan, a sta drugi. Milan je po italiji duze vrijeme, ne igra na nesto posebnom nivou, 2 liga, mozda prva borba za opstanak. Katkad se moze cuti da je zabio gol, to bude glavom ili na odbijanac. Hodzic igra u Hrvatskoj u jednom dobrom Dinamu koji igra Ligu prvaka. Cesto postize golove, ali i vise atraktivnije i drugacije od Milana.
Covjek kad igra u pravilu zabije gol tako da je jednostavno zasluzio novu sansu. Tko trpa, taj igra. Ne ocjenjuje se umjetnicki dojam, nego samo statistika.
visoki target mani bez tehnike,ala koler,peter crouch,milan đuric,.,. su proslost.nema za njih kruha u modernom fudbalu.nemam nista protiv tog momka,ali mislim da igrac koji grije klupu u serie b,nema sta da trazi u repki,kao sto je nasa.pregledao sam malo njegove golove u serie b(2013-2016 za 3 sezone zabio 10 golova,budimir je 10 golova zabio za pola sezone),skoro nijedan nije pao iz akcije,sve neki odbijanci,zakucavanja na gol liniji,uglavnom jako skromno.da se radi o nekom mladom igracu koji jos moze da napreduje,covjek nista ne bi rekao,ali ovdje se radi o 26 godisnjaku,koji grije klubu u serie b.
- JohnCleese
- Kontakt:
Cesce pisi kako ovdje, tako i na drugim temamatarabuka je napisao/la:visoki target mani bez tehnike,ala koler,peter crouch,milan đuric,.,. su proslost.nema za njih kruha u modernom fudbalu.nemam nista protiv tog momka,ali mislim da igrac koji grije klupu u serie b,nema sta da trazi u repki,kao sto je nasa.pregledao sam malo njegove golove u serie b(2013-2016 za 3 sezone zabio 10 golova,budimir je 10 golova zabio za pola sezone),skoro nijedan nije pao iz akcije,sve neki odbijanci,zakucavanja na gol liniji,uglavnom jako skromno.da se radi o nekom mladom igracu koji jos moze da napreduje,covjek nista ne bi rekao,ali ovdje se radi o 26 godisnjaku,koji grije klubu u serie b.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Djuric večeras pogodio protiv Florenz za 2:0
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Was ist das? Das ist Kontrabass.AnelMid je napisao/la:Djuric večeras pogodio protiv Florenz za 2:0
Raspleti kose, Milane.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Medikament
- Kontakt:
Djur djur 
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Nije mi jasno da dosad nigdje nije prešao ili da nema ponuda od drugih ekipa 
[emoji23][emoji23][emoji16][VICTORY HAND]️Pivopija je napisao/la:Was ist das? Das ist Kontrabass.AnelMid je napisao/la:Djuric večeras pogodio protiv Florenz za 2:0
Gesendet von iPhone mit TapatalkPiši 'naški', Fiorentina, brate.
![]()
Raspleti kose, Milane.
Možda ipak zaigra u Seriji A? Istina za ekipu koja je bila ispala pa se vratila.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Stigao je Borriello u Cagliari, onda vjerovatno Đurić neće 
Cagliari se mnogo pojacao: Bruno Alves, Padoin, Borrielo, a traze jos i Islu i Hernanesa iz JuventusaMakanaky je napisao/la:Možda ipak zaigra u Seriji A? Istina za ekipu koja je bila ispala pa se vratila.
Zarathustra
Zadnje što se piše za našeg Talijana je da će završiti u Panathinaikosu - ali samo na posudbu. Ali znaćemo svejedno za koji dan...
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, Cwirek, f16, izdzezveubrazil, Jarodwest, Lekqqq1921 i 19 gostiju.