Dokazano i ove godine jel' takoFaraonTM je napisao/la:Gledaj miševa što udaraju na najbolju navijačku grupu u BiH. Uz sve probleme očitana lekcija malenim na Koševu, a Tuzlu i Zenicu svakako neću ni spominjati oni i nemaju navijače tako da to i nije neko primamljivo gostovanje.![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neću da čitam, ružno ti post izgleda.staragarda je napisao/la:Sva sreca pa vi ne skacete u odbranu svakog posta koji napisu vasi g u z n i haveri iz vrapcica...jos im slike objavljujeteAjzea je napisao/la:Nije rijedak slučaj da ukoliko uspiješ isprovocirati jednog člana foruma koji navija za neki klub, odbrambeni bedem formiraju svi navijači istog tog kluba. Ovo sada što se dešava po forumu je nešto novo, napadneš fukaru i eto ti i pitara i robije i ninđi kornjača. Tople li braće...zato,ne rise svoju ti...ofiran si...ova tema i jeste namjenjena za prozivke al i ovo ste vi strumfovi z a j e b a l i...dodjete i ovdje sa glumite neke moralne vertikale
![]()
...akp vam se ne svidza sta se ovdje pise,o d j e b i t e u skokovima ba
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Normalno komšija normalnoMortemHz je napisao/la:Dokazano i ove godine jel' takoFaraonTM je napisao/la:Gledaj miševa što udaraju na najbolju navijačku grupu u BiH. Uz sve probleme očitana lekcija malenim na Koševu, a Tuzlu i Zenicu svakako neću ni spominjati oni i nemaju navijače tako da to i nije neko primamljivo gostovanje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Skinuli sal i majicu? Kako da ne. I naravno omladina, kaze 19 godina. Mozda u Evropi, kod nas je sa 19 vec "stariji" clan tribinA(svake).
Nego, zamisli da mi svaki sal i majicu postavljamo na net. A palo ih je, vise nego nasih. Vi jednu skinuli pod prijetnjom nozem(pa bjezali u Bosnu u Blatusi) i ta je majica zavrsila na temi "Ukradene zastave..." na Ultras-TIfo..
Pa protiv Viteza je palo 4-5 majica, nekoliko salova(Vitez prosle godine, ono kad ste pretrcavali kao da vas snajperi gadjaju), i ni jedne slike, sto ce nam to? Majica k'o majica.
Nego, zamisli da mi svaki sal i majicu postavljamo na net. A palo ih je, vise nego nasih. Vi jednu skinuli pod prijetnjom nozem(pa bjezali u Bosnu u Blatusi) i ta je majica zavrsila na temi "Ukradene zastave..." na Ultras-TIfo..
Pa protiv Viteza je palo 4-5 majica, nekoliko salova(Vitez prosle godine, ono kad ste pretrcavali kao da vas snajperi gadjaju), i ni jedne slike, sto ce nam to? Majica k'o majica.
Celik!3,2,2.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kakvi vi...sad ce tebi par mitomana sve u detalje objasnitAllGunsBlazing je napisao/la:Skinuli sal i majicu? Kako da ne. I naravno omladina, kaze 19 godina. Mozda u Evropi, kod nas je sa 19 vec "stariji" clan tribinA(svake).
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
[youtube][/youtube]
8:43-8:52
Jel ja pogrešno čujem skandiranje u pozadini ili?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Znaci Manijaci su se raspali a fukare su na vrhuncu i sta bi u tuzli hahahaha na Grbavici se nesto ne sjecam da ste bilistaragarda je napisao/la:ma kakvi vi...sad ce tebi par mitomana sve u detalje objasnitAllGunsBlazing je napisao/la:Skinuli sal i majicu? Kako da ne. I naravno omladina, kaze 19 godina. Mozda u Evropi, kod nas je sa 19 vec "stariji" clan tribinA(svake).
Pa protiv Viteza je palo 4-5 majica, nekoliko salova(Vitez prosle godine, ono kad ste pretrcavali kao da vas snajperi gadjaju), i ni jedne slike, sto ce nam to? Majica k'o majica.![]()
....ljudi su gebelsa z a j e b a l i
![]()
...a tribina im se raspada,ljude strah na stadion doc
![]()
Znaci dok pisem ovaj post skontam da se sa fukarama raspravljam dan te ne yebo
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ma nisu to oniAjzea je napisao/la:[youtube][/youtube]
Oni su cvijeće.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pa kralju napudnuti ste u Visokom, fakat misliš da su momci iz drugog grada sa 19 godina neki qurac u grupi? Uostalom nisam spominjao nikakav net nego sam lično vidio to svojim očima uživo, dobro ste ih ganjali kad su vam šalove skinuliAllGunsBlazing je napisao/la:Skinuli sal i majicu? Kako da ne. I naravno omladina, kaze 19 godina. Mozda u Evropi, kod nas je sa 19 vec "stariji" clan tribinA(svake).
A što se tiče ostalog treba nekad pokazati muda i na strani, a ne tamo-vamo pod pratnjom murije al' hajd eto najjači ste vi
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
1922VFC1981 je napisao/la:Da nije kompleksa od ovih fukara ova tema ne bi bila zanimljiva sekunde![]()
![]()
kompleks,od cega bolan,kupljenih titula,amawa,brkova mu i pujde...joj kako si ti meni

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jok eto kompleks od druge ligesolinas je napisao/la:1922VFC1981 je napisao/la:Da nije kompleksa od ovih fukara ova tema ne bi bila zanimljiva sekunde![]()
![]()
kompleks,od cega bolan,kupljenih titula,amawa,brkova mu i pujde...joj kako si ti meni
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi,presmijesno1922VFC1981 je napisao/la:Da nije kompleksa od ovih fukara ova tema ne bi bila zanimljiva sekunde![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Odem do wca vratim se vec3 puta citiran od njih..staragarda je napisao/la:Boga mi,presmijesno1922VFC1981 je napisao/la:Da nije kompleksa od ovih fukara ova tema ne bi bila zanimljiva sekunde![]()
![]()
![]()
![]()
...vrapcicani,vrapcicani bas ste cudna raja
![]()
....a ti kompleksi su od vas,predpostavljam
![]()
![]()
#musvdg
- pravnik1981
- Kontakt:
1922VFC1981 je napisao/la:Odem do wca vratim se vec3 puta citiran od njih..staragarda je napisao/la:Boga mi,presmijesno1922VFC1981 je napisao/la:Da nije kompleksa od ovih fukara ova tema ne bi bila zanimljiva sekunde![]()
![]()
![]()
![]()
...vrapcicani,vrapcicani bas ste cudna raja
![]()
....a ti kompleksi su od vas,predpostavljam
![]()
![]()
![]()
Ne daju čovjeku dušu odmoriti u vlastitom wcu. Posjetio halu da bar 10 minuta zaboravi na sve brige, nezaposlenost, ekonomsku situaciju, ženu, ovaj ga našo **** 
Kakav je ovo vakat došao, kakvi smo mi to ljudi
Treba se malo @garda opustiti previše visi na ovoj temi, treba mu kakve mlade nabaviti pošto sam ne umije 
Garda poštuj je kao majku, voli je kao sestru, karaj je k'o Slobodu
Garda poštuj je kao majku, voli je kao sestru, karaj je k'o Slobodu
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ni 10 minuta majku li im..Ajzea je napisao/la:Ne daju čovjeku dušu odmoriti u vlastitom wcu. Posjetio halu da bar 10 minuta zaboravi na sve brige, nezaposlenost, ekonomsku situaciju, ženu, ovaj ga našo ****
#musvdg
sto se pisaju giganti iz vrapcica sa mitomanima sa mercedes arene..nema sta topla braca,

"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.