FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 02 apr 2010, 17:00

OLE SUPER FCB je napisao/la:IZVINJAVAM SE STO PITAM ALI HITNO JE!!!

AKO NEKO IGRA Football Manager 2010 mozel mi reci za sta sluzi ono u preferences(display)tooltip speed.....HITNO JE!!!!!!!!!!!!!!
Ovo me podsjeti na jedan fazon...

Šta uradi navijač Šalketa kad osvoje titulu na kraju sezone?
- Ugasi PlayStation :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 apr 2010, 17:12

dr.adnan je napisao/la:

AKO NEKO IGRA Football Manager 2010 mozel mi reci za sta sluzi ono u preferences(display)tooltip speed.....HITNO JE!!!!!!!!!!!!!!

Nemoguce da su 50 godina gasili Playstation tada nije ni bilo plejke :mrgreen: Gameboy, Nitendo itd i to tesko da je bilo prije 50 godina :mrgreen:

Ove sezone bi nam trebalo doci pojacanje na golu, najvece interesovanje smo pokazali prema ovoj dvojici za koga ste vi ? Jedino ako se uprava ne predomisli i kaze da je Butt sjajan :mrgreen:

Neuer ili Handanovic?

ja sam za prvog :lol: Samo zato sto je Svabo i posjeca me na "Kahna" po akrobacijama uz to je mladzi godinu dana od Handanovica ali i skuplji.Ma da su obadvojica odlicni.
Jos kad bi doveli Bosingwu :o Ma da od toga nema nista.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2010, 17:14

dr.adnan je napisao/la:

Zaebavali su i Wolfsburg cjelu proslu polusezonu tako dok ima Felixaga nije ''poostrio''sliku na Play Stationu :mrgreen:
Magath je inace upucen u te igrice,tako da se ja ne bi puno zaebavao sa tim. :twisted:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 02 apr 2010, 17:37

Romariooo je napisao/la:Ok, nema problemo, u jednom trenutku si poceo si mi se obracati licno kao mladom i neobrazovanom djetetu, ali nema veze, nije bitno i ne zamjerim. I opet ponavljam da nisam ja pisao kako ce United razvaliti Bayerna, nego da je zrelija momcad samo, medjutim propustili su svoju priliku da postignu i drugi gol u prvom dijelu, opredijelili se za kukavicku igru i sad su u problemu i nek su. Bez Runija su u revansu, a vi sa Robenom, moraju ganjati rezultat, to mijenja situaciju znacajno i nema favorita sad, a ja licno bi volio da prodje Bayern zbog toga sto igra ljepse. Jesam govorio da je Barca izraziti favorit u eventualnom meču protiv Bajerna, to mislim i sad, i vjerovatno velika vecina onih koji gledaju fudbal, ali to takodje ne znaci da ja imam nesto protiv Bajerna ili da ga potcjenjujem, samo mislim da je to trenutni realan odnos snaga. Tradiciju svaciju postujem i to sto je nekad prije desetak godina pobjeđivao Barcu, samo to sad nema apsolutno nikakve veze, oba su kluba velika i niko tu nije zalutao sigurno da bi se bojao nekoga, a isto tako nema puno veze ni utakmica od prosle godine u svemu tome, iako je ona odigrana relativno skoro. U svakom slucaju, bilo bi to lijepo finale sa puno golova.
Pa zar stvarno mislis kad bi se sastali u finalu da bi barca dobila 4:0, moguca varijanta ali je puno realnije da bude neizvjesna utakmica sobzirom da je to finale.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 apr 2010, 19:00

sastav sto je rob napisao jeste najjaci sto ga bayern trenutno ima, ali u sutrasnjoj utatmici protiv schalkea vjerovatno nece biti takav. ipak su tu nedovoljno oporavljeni micho (mada ce on igrati), gomez i robben.

moglo bi se lako desiti da starta sa slicnom ekipom kao protiv mufc-a, dakle, sa hamitom i pranjom. utakmica jeste izuzetno vazna, ali ako su mogli dobiti mud sa ovom ekipom (podrazumjeva se, pravovremene izmjene) zasto ne bi mogli schalke. :? poraz nije dozvoljen :mrgreen: , sa remijem se moze zivjeti (ipak se igra izmedju dvije jako vazne tekme) a pobjeda bi znacila vjerovatno i titulu.

doki, interesantno je to sto si naveo, kakva slucajnost. :P

toni se nece vratiti u bayern, veoma je korisno sto pruza dobre partije u romi da se za njega koji milion moze izvuci. zbog silnih primanja koje je imao u bayernu, uli & co su razmisljali da ga istupe besplatno.
ta trampa sa vucinicem ne bi bila losa, mada treba vidjeti kojeg jos igraca oni imaju koji bi bayernu bio interesantan. ex-poolovac risse mi prvi pada na pamet.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 apr 2010, 22:02

geronimo je napisao/la:
toni se nece vratiti u bayern, veoma je korisno sto pruza dobre partije u romi da se za njega koji milion moze izvuci. zbog silnih primanja koje je imao u bayernu, uli & co su razmisljali da ga istupe besplatno.
ta trampa sa vucinicem ne bi bila losa, mada treba vidjeti kojeg jos igraca oni imaju koji bi bayernu bio interesantan. ex-poolovac risse mi prvi pada na pamet.
Meni padaju mnogi napamet. De Rossi npr. svakako nam ta pozicija nije jaca strana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 22:14

De Rossi igračina. Rado bih ga volio vidjeti u Bayernu, no siguran sam da od toga nema ništa. Kada će ovi scouti otići više u onu Francusku, tamo ima dobrih bekova.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 apr 2010, 22:20

Ko je Miranda? Bayern bacio oko na njega.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 22:25

Valjda Miranda iz Sao Paola. Stoper mislim, vrijednost 8 miliona eura. 2008 i 2009 proglašen najboljim odbradbenim igračem u Brazilskoj ligi. 6 nastupa za repku Brazila. 25 godina, 1.84 visok.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 apr 2010, 22:26

Ima Minanda sa PES-a :lol: :lol:
Jeste Neutral ,taj je ,interesovao se Bayern i prije za njega !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 apr 2010, 22:59

NEKOLIKO je francuskih medija u petak donijelo informaciju da će minhenski Bayern pokušati ojačati obrambeni red kupovinom povremenog brazilskog reprezentativca Mirande.

Ovaj je 25-godišnji nogometaš trenutno član brazilskog prvoligaša Sao Paula, a dosad se već jednom okušao na europskom kontinentu.

Prije pet je godina, naime, postao član Sochauxa, ali nije se dugo zadržao u francuskom klubu, već je sljedeće ljeto završio u Sao Paulu.

Miranda je dosad šest puta igrao za brazilsku reprezentaciju, a osim Bayerna, među klubovima koji se zanimaju za njegove usluge se spominju i Lazio, Dinamo Kijev, Milan i PSG.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 apr 2010, 23:06

Ja ga pratim već duže vrijeme, tačnije cijelu brazilsku Seriu A.On mi je bio među prvim koji mi je zapao za oko.Sjajan štoper sa odličnom tehnikom, brz,okretan, odličan u prostoru, nije previše visok.Usporedio bih ga sa Luciom u najboljim danima.Zajedno sa Reverom koji je nedavno došao u Wolfsburg koji zbog loma ruke još nije zaigrao činio najbolju dvojicu štopera zadnje 2-3 godine.Što se tiče štoperskih pozicija Leo iz Palmeiras, Thiago Heleno iz Cruzeira,Rafael Toloi iz Goiasa,Mário Fernandes iz Gremija i Dalton iz Fluminensea su velika perspektiva i sigurno budućnost svjestkog nogometa.Što se tiče bekovske pozicije Jonathan iz Cruzeira je novi Maicon i sigurno bek kojeg će neko vrlo brzo kupiti. Diogo iz Sao Paula je lijevi bek po mom ukusu .Nešto kao Rafinha samo na suprotnoj strani.Ima odličan prodor i odličan centaršut.Vrlo često izvodi i prekide.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 23:17

Prodali su Lucia, sada traže novog Lucia. :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 apr 2010, 01:09

ma j.bo pojacanja sad, meni je to trenutno najmanje na umu. :mrgreen:
narednih 5 dana odlucuje dosta toga, moze li bayern dozvoliti sebi da i drugu godinu zaredom ostane bez salatare.
i drugo pitanje, hoce li se konacno preci ta prepreka zvana 1/4 finale lige prvaka?

brazilci su sjajni igraci, medjutim najmanje ih ima dobrih medju halfovima/stoperima. bayern nikako da ubode na tom trzistu, zadnja investicija breno je veliki znak pitanja.
nema vise debelog calmunda (bayer) da sa punim koferom krene put juzne amerike. on je znao probrati igraca kojeg bi poslije i bayern uzeo. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 apr 2010, 01:17

Sutra Felix Velicanstveni ovjerava titulu,ABD.
BosnaE

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 apr 2010, 01:48

newton_heath_lyr je napisao/la:Sutra Felix Velicanstveni ovjerava titulu,ABD.
aBd nece :D u bundesligi su normala infarkt zavrsnice, zasto to ne bi i ovaj put bilo? mislim, bilo bi glupo da se titula ovjerava mjesec dana prije njenog okoncanja. mi na to nismo navikli, prema tome, dabome. :lol:

a kao postovalac felixa i njegovog jata, imas temu o njegovom klubu kao i temu o bundesligi pa tu pricaj o "njegovom velicanstvu". :D

isto sad kad bih ja dosao na temu o mufc-u i rek'o...sutra karlo veliki skida skalp pijanom skotu. :mrgreen:

...salim se naravno. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 03 apr 2010, 01:54

newton_heath_lyr je napisao/la:Sutra Felix Velicanstveni ovjerava titulu,ABD.
Sutra Felix Veličanstveni ovjerava poraz, ABD.
Sent from my Philips Smart TV.

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 03 apr 2010, 08:53

Zdena04 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Sutra idemo po titulu. 8-)

Sto se tice statistike, protiv nijedne druge ekipe nisu izgubili kao sto su protiv nas, cak 37 puta. Zadnjih 5 utakmica smo bez poraza ( 3 pobjede i 2 remija), njihova zadnja pobjeda je ona iz 2005. kada je nekadasnji igrac Lincoln zabio gol iz slobodnjaka. Sto se tice osvojenih bodova na strani tu imamo cak 27 pobjeda.
Nije tačno. Prošle sezone smo vas dobili u Minhenu pogotkom Halila Altintopa. To je ujedno i bio kraj vašeg sna o tituli. Najbolja scena je bila na kraju utakmice kada je Neuer, u stilu Kahn-a, uzeo korner zastavicu. :D :D
KOJE STE VI MJESTO BILI PROSLE SEZONE.....MOŽDA 10-o...HAHHHAHAaaAAAAAAAAA :D :D :D

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 03 apr 2010, 08:55

OLE SUPER FCB je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Sutra idemo po titulu. 8-)

Sto se tice statistike, protiv nijedne druge ekipe nisu izgubili kao sto su protiv nas, cak 37 puta. Zadnjih 5 utakmica smo bez poraza ( 3 pobjede i 2 remija), njihova zadnja pobjeda je ona iz 2005. kada je nekadasnji igrac Lincoln zabio gol iz slobodnjaka. Sto se tice osvojenih bodova na strani tu imamo cak 27 pobjeda.
Nije tačno. Prošle sezone smo vas dobili u Minhenu pogotkom Halila Altintopa. To je ujedno i bio kraj vašeg sna o tituli. Najbolja scena je bila na kraju utakmice kada je Neuer, u stilu Kahn-a, uzeo korner zastavicu. :D :D
KOJE STE VI MJESTO BILI PROSLE SEZONE.....MOŽDA 10-o...HAHHHAHAaaAAAAAAAAA :D :D :D
PROSLE SEZONE SMO IZGUBILI 1-0 U MINHEN TO JE TACNO............ALI TO JE BILO...TADA SMO I OD WERDERA GUBILI PO 5-1,i od wolfsburga,,,,tada je igrao breno borowski......

IMA DA VAM DANAS NAPUNIMO MREZU....VIDJEĆETEEEEEEE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 apr 2010, 09:07

geronimo je napisao/la:ma j.bo pojacanja sad, meni je to trenutno najmanje na umu. :mrgreen:
narednih 5 dana odlucuje dosta toga, moze li bayern dozvoliti sebi da i drugu godinu zaredom ostane bez salatare.
i drugo pitanje, hoce li se konacno preci ta prepreka zvana 1/4 finale lige prvaka?
uf, u pravu si.
mnogi nisu svjesni tezine ovih(podvuceno) rijeci!
odgovorno tvrdim da ce nam danasnja utakmica biti teza nego, eventualno, finale lp.
istina, nasi momci su pokazali karakter, ali to nije ekipa koja 100% koncentrisano pristupa svakoj utakmici.
na svijetu nema strucnjaka koji ce se upustiti u takvu avanturu i reci da je stutgart jaca ekipa od bayerna, ali sta se desilo protiv stutgarta??
koliko god van gal bio iskusan, koliko god se trudio da igracima nametne vaznost danasnje utakmice, oni ce ipak biti optereceni srijedom i duelom protiv mancestera.
igraci salkea su motivisani do bola, dok ce nasi u utakmicu uci sa nekih 60%.
volio bih da grijesim, ali..
sto se tice utakmice protiv mancestera, tu sam optimistican!
drago mi je kad citam izjave nasih momaka u kojima ulogu favorita prepustaju mancesteru.
mancester mora ganjati rezultat!
laik je onaj ko kaze kako je mancesteru dovoljan rezultat 1:0.
na papiru jeste, ali protiv bayerna sigurno nije. ferguson se mora osigurati jer drzati 1:0 do kraja utakmice je vise nego ludost.
to znaci da ce se otvoriti i napadati, a nema ekipe koja ce se protiv bayerna otvoriti ne primiti barem jedan ili dva gola.

ps
robova formacija je dobra ali nije najjaca.
svima je poznato kako robbery nisu bas igraci koji vole asistirati :D a taktika s tom formacijom je vise nego jadna: bekovi ili zadnji vezni na sredini terena dodaju loptu od robena, odnosno riberija, i njih dvojica pokusavaju nekim solo akcijama. osim toga, pokusava se i s nekim dugim loptama...helem, nije to to.
potreban je igrac koji ce dati upotrebljivu loptu blizu protivnickog gola. muler to (jos) nije, a pouzdati se u svajnija, koji se mijenja poput vremena pa nakon 2-3 dobre odigra i posve losu, je vise nego opasno.

---------------------------gomez----------------------
riberi---------------------hamit----------------roben
-----------svajni-----------------bomel---------------
badtruba-------demicelis-------bojten----------lam

hamit je korpulentan igrac, dobar tehnicar, dobar suter, voli da asistira...
on bi mogao biti kljucni covjek! cova koji ce protivnicke igrace odvuci na sebe i dati ta 2-3 metra prostora potrebnog robbery-u. iskustvo je takodje na njegovoj strani.
dakle, u ekipi bi uz gomeza imali jos 4. igraca koji su itekako opasni po protivnicki gol: ribi, roben, hamit, svajni.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.