o ostalim sportovima bi bilo previše podlo pisati

Problemi su u uhu slušatelja

Problemi su u uhu slušatelja
Hajde izganjaj sebi makar HD kanal. Ja mislim da si to zaslužio.
Highlight noci mi je sto je brat zivot posvetio Arenama i Telecomu a nema HD kanala
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da se to njemu desilo. Nije momak to zaslužio.
Jbg, da ima bolji net ja bih mu dao IPTV, al sumnjam da moze fino 1080p slika na MojaTV.
Sada si ga i ti pretjerao. Bolje da gleda na SD nego nikako da ne gleda. Šta treba da mu bude crn ekran ako pokrene taj kanal.
Zar mi ti nisi ove kineze dao?
Jesam, to je samo jedan od sellera, isti server taj datoo ko sto sam ja kupio na alltvfans.Azpi je napisao/la: ↑29 maj 2022, 00:44Zar mi ti nisi ove kineze dao?
https://usevq.com/12-months-datoo-liveg ... 31073.html
Uglavnom do sada uzeo 6 pretplata za sebe i raju i rade ko sat, nikad problema, samo jučer uplata nije htjela proći što ne znam![]()
To je to ondaharden je napisao/la: ↑29 maj 2022, 00:46Jesam, to je samo jedan od sellera, isti server taj datoo ko sto sam ja kupio na alltvfans.Azpi je napisao/la: ↑29 maj 2022, 00:44Zar mi ti nisi ove kineze dao?
https://usevq.com/12-months-datoo-liveg ... 31073.html
Uglavnom do sada uzeo 6 pretplata za sebe i raju i rade ko sat, nikad problema, samo jučer uplata nije htjela proći što ne znam![]()
Go, to je mislim isti kao i Datoo. Isti je raspored kanala kao i na Datoo sto sam imao prije ove, barem mi se cini.
Normalno da Arena kao firma nema para, prošle godine im je dug bio 1,5 milijardi, a prijavili prihod od 35 miliona. Pretplatili sve lige (kasnili su i sa isplatama u pojedinim ligama) i sad još da mjenjaju audio opremu, koja i nije nešto stara. Bit će tek problema sa parama u narednim godinama jer Premijer ligu će plačati više od Skya, BT-a, tačnije 100 miliona po sezoni, SK je plaćao 12 miliona i imao apsolutno isti ugovor. Pa onda ostale lige, francuska sa 800 hiljada na 6 miliona, Italijanska sa 5 na 23 miliona.TonySosa je napisao/la: ↑29 maj 2022, 04:51Stvarno je vakat da ovi riješe probleme sa zvukom, i ubace još barem dva tri kanala na Moju Tv od iduće sezone. Ali ovo sa zvukom je prevršilo svaku mjeru, jel ima ko da im sugeriše da nešto nije uredu. Valjda ima para Vucic da se zamijeni kompletna audio oprema, stvarno mi je to nejasno.
da stavimo to u neku drugu perspektivu arena je platila englesku ligu toliko para da ce nas završetak autoputa kroz citavu Bosnu toliko koštati računajući tunel prenj od 10+ kmNisamInSajder je napisao/la: ↑29 maj 2022, 10:42Normalno da Arena kao firma nema para, prošle godine im je dug bio 1,5 milijardi, a prijavili prihod od 35 miliona. Pretplatili sve lige (kasnili su i sa isplatama u pojedinim ligama) i sad još da mjenjaju audio opremu, koja i nije nešto stara. Bit će tek problema sa parama u narednim godinama jer Premijer ligu će plačati više od Skya, BT-a, tačnije 100 miliona po sezoni, SK je plaćao 12 miliona i imao apsolutno isti ugovor. Pa onda ostale lige, francuska sa 800 hiljada na 6 miliona, Italijanska sa 5 na 23 miliona.TonySosa je napisao/la: ↑29 maj 2022, 04:51Stvarno je vakat da ovi riješe probleme sa zvukom, i ubace još barem dva tri kanala na Moju Tv od iduće sezone. Ali ovo sa zvukom je prevršilo svaku mjeru, jel ima ko da im sugeriše da nešto nije uredu. Valjda ima para Vucic da se zamijeni kompletna audio oprema, stvarno mi je to nejasno.
Dakle, nemaju nikakve financijske koristi, već samo duboki minus.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.