FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 07 nov 2009, 20:54

Bespotrebno se raspravljati sa primitivcima, a i sa onim koji podržavaju taj primitivizam. Podržavati i opravdavati primitivizam jeste isto što i biti Primitivac.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 nov 2009, 20:54

adisg je napisao/la:
kobe je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:eo sad na woogosci uvjerio sam se da jos nije bio penal

PA YEBOGA SWAK NA OVOM SVIJETU

SUDIJE ISKORIJENIT IZ NASEG FUDBALA!
znam tesko je tesko je,najteze je....priznat.
cijelu utakmicu je sudija siljio za vas i prava je sreca sto niste primili 3-4 komada.
Cestitke i na navijanju i igri onim pravim navijacim zelje,prije svega realnim navijacima.
Jedina zamjerka sto su nas onde potrpali kao u kavez u svakom redu je bilo duplo vise ljudi,bukvalno jedan iza drugog.
E moj Kobe imaju oni stalno siljenje sudija, ali ste ih i tako oderali. Svaka vam cast,
Uskoro ces ban dobiti ;)

adidas
Kontakt:

Post Postao/la adidas » 07 nov 2009, 20:57

PA YEBOGA SWAK NA OVOM SVIJETU

SUDIJE ISKORIJENIT IZ NASEG FUDBALA![/quote]
cijelu utakmicu je sudija siljio za vas i prava je sreca sto niste primili 3-4 komada.
Cestitke i na navijanju i igri onim pravim navijacim zelje,prije svega realnim navijacima.
Jedina zamjerka sto su nas onde potrpali kao u kavez u svakom redu je bilo duplo vise ljudi,bukvalno jedan iza drugog.[/quote]

E moj Kobe imaju oni stalno siljenje sudija, ali ste ih i tako oderali. Svaka vam cast,[/quote]
Uskoro ces ban dobiti ;)[/quote]
sto bi dobio ban kad je reko nesto sto su i neki vidjeli kad ste igrali sa Velezom.doduse ja nisam al je reko istinu. i ovu tekmu je siljio u par navrata za vas . priznaj pola ti se prasta !! 8-)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 nov 2009, 21:02

adidas je napisao/la:PA YEBOGA SWAK NA OVOM SVIJETU

SUDIJE ISKORIJENIT IZ NASEG FUDBALA!
Jedina zamjerka sto su nas onde potrpali kao u kavez u svakom redu je bilo duplo vise ljudi,bukvalno jedan iza drugog.[/quote]

E moj Kobe imaju oni stalno siljenje sudija, ali ste ih i tako oderali. Svaka vam cast,[/quote]
Uskoro ces ban dobiti ;)[/quote]
sto bi dobio ban kad je reko nesto sto su i neki vidjeli kad ste igrali sa Velezom.doduse ja nisam al je reko istinu. i ovu tekmu je siljio u par navrata za vas . priznaj pola ti se prasta !! 8-)[/quote]
Zato sto vec odavno provcira 8-) :x

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 nov 2009, 21:06

nego ko je bio jaci u onoj tuci na sjeveru pitari ili pitari?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 07 nov 2009, 21:06

Večeras su od saveza Sarajevu vraćeni bodovi koji su im oduzeti u Mostaru. Ono što je dobro je to što su danas Amaru otvorene oči tj. da je Bekrić naš najbolji igrač, Bešlija ne može više igrati jer je prestar a njegovo mjesto mora zauzeti Bućan, moramo dovesti bekove i napadača. Sve u svemu Sarajevo je danas sretno pobjedilo.
FEDERER= KLOC

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 nov 2009, 21:09

Iker C je napisao/la:Večeras su od saveza Sarajevu vraćeni bodovi koji su im oduzeti u Mostaru. Ono što je dobro je to što su danas Amaru otvorene oči tj. da je Bekrić naš najbolji igrač, Bešlija ne može više igrati jer je prestar a njegovo mjesto mora zauzeti Bućan, moramo dovesti bekove i napadača. Sve u svemu Sarajevo je danas sretno pobjedilo.
Amar je to davno rekao,ali bolje trenutno nemamo,mada nismo ni tako lose igrali,koliko neki zele predstaviti sada,elem,u vezi nam trebaju 1-2 igraca koja znaju stati na loptu trenutno tu je samo Selimovic,ovo ostalo panicari...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Adnan_hz-sa
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_hz-sa » 07 nov 2009, 21:12

nick je napisao/la:nego ko je bio jaci u onoj tuci na sjeveru pitari ili pitari?
pitari jaci 2-1 dobili :D :D :D :D :D :D :D :D
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 07 nov 2009, 21:12

ma joj smirite se.Sudije su nas sjebale al sta ces nemozes nista vratiti.Glavno je navijanje bilo(i zato kitari mozete da sutite)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 07 nov 2009, 21:15

Ma ja sad su vam sudije krive :lol: :lol:

plavo oko plakalo je, mnogo snova nestalo je...
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 07 nov 2009, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

adidas
Kontakt:

Post Postao/la adidas » 07 nov 2009, 21:16

goldboy je napisao/la:ma joj smirite se.Sudije su nas sjebale al sta ces nemozes nista vratiti.Glavno je navijanje bilo(i zato kitari mozete da sutite)
sigurno se salis ????

hahahahahhahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahhahahaha :o

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 nov 2009, 21:31

rezime utakmice...nesto slicno ko prosle godine kada je sarajevo nesto igralo i napadalo a zeljo zabijo golove...sad je obrnuto bilo....zasluzena pobjeda sarajeva i nezz ko moze govorit o sudijama nesto.Cist penal,cist drugi gol sarajeva....ne pisite gluposti.cak sam i iznenadjen igrom zelje....dobro su igrali...Vozdra
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 07 nov 2009, 21:45

gledo sam snimak i 2. go Sarajeva je cist ofsajd!! a sto se tice navijanja... na 1:1 sam samo cuo: Za Zelju tugujem zelji se radujem...!

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 07 nov 2009, 21:57

pitari iamte svoju temu setnja odavde derbi gotov uredu izgubili smo zasluzeno nezasluzeno nije bitno nece se nista promijenit 2 kola do kraja moramo uzet minmalno 4 boda 6 bi doslo ko budali samar i onda fino beslija, serdarevic, mesanovic, faric i co. dovidjenja
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 nov 2009, 22:04

amer_zeljoo je napisao/la:gledo sam snimak i 2. go Sarajeva je cist ofsajd!! a sto se tice navijanja... na 1:1 sam samo cuo: Za Zelju tugujem zelji se radujem...!
Gledo si ti mudo marjanovo,nista se ne vidi na onom snimku,a i ako je bio zali se direktoru opere, hajde vozdra

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 07 nov 2009, 22:04

ma pustite ih malo.VIdite da im je drago sto su dobili i oni nas.Sada po 3 boda u laktase i kuci uzmes leotaru 3 i imamo isto bodova kao oni

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 07 nov 2009, 22:10

gdje vam je sad onaj trener Janjos, gov.. obicno, sto se sad ne zali na sudjenje, hoce li sad razmisljati o istupanju iz lige...ja ne kazem penal cist 100% Seha taraba sta vise ocekivat od njega, nakon 1 1, 2-3 cista ofsajda vam ne svira a iz jedne od tih sansi dajete go, nakon toga mase i kad ste bili i kad niste u ofsajdu ono kao da se iskupi, na drugoj strani cim nasi poslaju dugu loptu onaj klco mase...ali nema veze opet ce te vi doci sa parolom "je... namjesten derbi" ?

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 07 nov 2009, 22:20

Steta, bili smo bolji, izgubili, al' et barem smo bolje odigrali, nismo imali srece i to je to. Iskreno kao i mnogi ocekivao sam pobjedu, al et' ko je sretan ni u hali nije gladan, napredak je ocigledan, iz slijedece dvije 6 bodova, jednostavno moramo. Relativno dobro navijanje, bakljada odlicna, lose vodjenje tribina, jug neiskoristen, a o sjeveru da ne govorim, iako su htjeli navijat.
Zadnja izmjena: Har3, dana/u 07 nov 2009, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 07 nov 2009, 22:24

akustika sjevera je svoje uradila,kosevo je jedino mjerilo i to se pokazalo prethodnih godina od kojih ste samo proslu godinu bili bolji i glasniji,znaci akustika ponovo na grbavici vas dize u nebesa mada netreba niste nista posebno vjeruj mi...a sto se tice juga nije toliko lose bilo koliko se neke stvari moraju mijenjati iz korijena dobro upuceni znaju sigurno sta mislim od pjesama pa vodenja tribine ostalo nije za foruma ovog tipa...da se okrenemo igri ko god kaze da nije krada bila smijesan je i sigurno da euforija jos vlada njim,pobijedili jeste drugi gol je kod oba dodavanja bio ofsajd a iskreno kod penala nisam dobro vidio,i nismo toliko lose igrali...faric i sredina su kriza bili ali eto sta je tu je...ovi sto se vade na tv su sigurno bili kuci pa sad se furaju na navijanje preko tv-a...
sve u svemu po meni prvi derbi u nekoliko zadnjih godina koji je bio na nivou i sto se tice igre sa obzirom na stanje terena,a pogotovo brojnost ovog derbija stadion je bio pun 15.000,odavno se pricalo o derbiju zajedno poslije tekme i pitari i manijaci isli,mozda se na neki nacin i vracaju cari derbija starog...i usput da pitam pitare zbog cega tuca na pocetku bilo je degeneka medu vama i to dobrog...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 nov 2009, 22:28

carobni manijak je napisao/la: sve u svemu po meni prvi derbi u nekoliko zadnjih godina koji je bio na nivou i sto se tice igre sa obzirom na stanje terena,a pogotovo brojnost ovog derbija stadion je bio pun 15.000,odavno se pricalo o derbiju zajedno poslije tekme i pitari i manijaci isli,mozda se na neki nacin i vracaju cari derbija starog...
dosta toga si reko mozda brojnost ne u bobu al sve u svemu mi svoje sanse iskoristili vi niste i to je tako u fudbalu,definitivno bar se nadam da se vraca duh prijasnih derbija i da se konacno ima sta da vidi a bolji nek pobijedi,to danas smo mi bili :D pozz za sve realne manijake i njihove cestitke ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Argentina, Cwirek, drzgemboadislic, Levin, svrakino1921, voltron30 i 70 gostiju.