"Iz tvojih usta u Božije uši"...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Bundesliga
- Kontakt:
Hoce, ali ako zeli da ide treba ga pustiti. Nema smisla zadrzavati nekoga ko zeli da ide.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sretno mu bilo, jako će faliti njegove epske partije u LP.
Sent from my Philips Smart TV.
Uslove produzenja su davno dogovorili, Thiago je trazio jos vremena i nije htio odmah da potpise ugovor
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kao razmišlja da mu je ovo posljednja prilika da igra za još jedan veliki klub, a ponude za njega nema, osim što se dopada Kloppu. Hoće neće, idemo dalje.
Nema ta prevara mjesta ni na klupi Liverpoola.
Tvoj menadžer drugačije razmišlja.
Kad vidi da ga nece Barcelona potpisat ce novi ugovor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
schickeria
- Kontakt:
Jedini sam koji se raduje eventualnom odlasku Thiaga. Prenonsalantno igranje obrane nas je koštalo u ligi prvaka više puta
U tom slučaju nam trebaju 2 vezna igraca jer vjerojatno i javi odlazi. Kimmich i goretzka su fix, fale još 2.
Osobno bi doveo thomasa iz atletica
U tom slučaju nam trebaju 2 vezna igraca jer vjerojatno i javi odlazi. Kimmich i goretzka su fix, fale još 2.
50 miliona i nek ide
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nisi jedini, ako ode ne mora se prodati Coco, Fein je tu, Cuisance, Alaba, svakako treba još jedno jače ime ali ako bi prodali Martineza, Thiaga i Tollisa, valjda mogu kupiti Havertza i Sanea i da se prestanu sprdati sami sa sobom.schickeria je napisao/la: ↑24 jun 2020, 10:04Jedini sam koji se raduje eventualnom odlasku Thiaga. Prenonsalantno igranje obrane nas je koštalo u ligi prvaka više puta
bravo. ja bi kantea iz chelsea ako moze i onaj thausart iz lyona nije losschickeria je napisao/la: ↑24 jun 2020, 10:04Jedini sam koji se raduje eventualnom odlasku Thiaga. Prenonsalantno igranje obrane nas je koštalo u ligi prvaka više puta
Mia San Mia
Mora neko znati i lopte igrati, nismo mi Atletico
Kakav mozak je ovaj Hamo... nek grije klupu u Realu sad.James: "Bayern wanted to activate the option to buy, but I spoke to a club official so they wouldn't do it because I didn't feel comfortable and wasn't happy - When that happens in your life, you have to make decisions. Bayern totally understood that. I don't regret the decision"
Upravo, mnogi su se bunili u momentima kada je Bayern igrao neatraktivan fudbal iako su rezultati bili ok.
Ne trebaju nam samo trkaci, treba i odredjene atraktivnosti i kreativnosti u igri. Mene raduje cinjenica da ce vjerovatno produziti. Zahvalit se Martinezu i Tollisou i uliziti te pare pametno.
Nur der FCB
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.