FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 31 maj 2014, 18:38

Kazem jos jednom pripremite apaurine i tablete za srce:-D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 31 maj 2014, 18:41

mma_hz je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Metalurg je u prosloj sezoni zavrsio treci sa samo 3 boda zaostatka za prvakom Rabotnickim,al ima nesto sto mi je zapalo za oko a to je 29 primljenih golova Metalurga...ne kazem da je kriv momak ,cak sta vise na klipovima mi se cini kvalitetan,al eto..
Sa druge strane ovaj Kostic mi uopste ne izgleda kao neko sa kim bi mi bar malo napredovali..
Olimpija je prosle sezone zavrsila na 7 mjestu,a imajuci u vidu da u Sloveniji liga broji 10 klubova to je veoma loshe..i primili su cak 56 golova :? :roll:
mada je on na ovom svom klipu od 11 i nesto minita kao Gatuso u najboljim danima.. :D :D
Sve u svemu treba biti zadovoljan jer se igraci dovode takoreci na vrijeme..
olimpija je prodala sve tekme od onog dana kad su osigurali opstanak teoretski :D
igra mi drug u sloveniji pa znam
A ovaj ej bio jedan od najboljih veznjaka u ligi ;)
Ok brate,meni je drago ako je tako ,ne ovaj dio gdje Kostic prodaje tekme nego da je jedan od boljih veznjaka... :D
Otkud vi znate ko je kakav igrač,niste čuli ni za jednog i šuvheli vam odma..Dok ih ne vidimo na terenu ,možemo samo ovdje pisati gluposti..Mladi su igrači,to me raduje.Da ne dovodimo više one od 28+ godina,napokon imamo igrače na duže staze ako se pokažu..Al' nadam se da nisu bezveze dovodili ljude,vidjeli su nešto u njima sigurno..Pa sad sve ćemo vidjeti. :) :D

CARSON

Post Postao/la CARSON » 31 maj 2014, 18:43

licencirani je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Jos ste i psihijatri postali jbt :clap:

Molio bih manijake da ne dolaze ovdje i provociraju,jednom ova djecija,glupa podbadanja,moraju prestati.Na obije teme. Da vidim ko ce biti pametniji i popustiti?
Hvala
sta ce dolaziti koji ****, klub vam u raspadu, predsjenik u kurvaluku, menadzer u tunelu, trener nogiran, sud delegiran, igracki egzodus..., pa naravno da samo lik pod dijagnozom moze doci i nesto nam kao prigovarati i pametovati.
Brate i vi ste bili u takvoj siutaciji zadnjih 15 godina tako da je to realnost u ovakvoj drzavi nemoj se praviti svemirac vi ste uspjeli naci covjeka koji je spraman uloziti :clap: sve dok i mi ne ucinimo nesto slicno liga nece biti interesantna tako da u ovakvj situaciji ne vidim ni jedan klub koji bi vam mogao parirati-

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 31 maj 2014, 18:45

Bio je mnogima i Stojcev suhveli

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 31 maj 2014, 18:45

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 31 maj 2014, 18:47

Mitrevski je sigurno odlican igrac sto ce i pokazati, a sto se tice Kostica vidjecemo kako ce se pokazati .
Neka im teren bude pokazatelj kakvi su igraci ;)
Ti si opet šampion !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 31 maj 2014, 18:49

Desole je napisao/la:Bio je mnogima i Stojcev suhveli

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

U Stojceva je mogao sumnjati samo neko ko ne prati nasu ligu

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 31 maj 2014, 18:50

Brate i vi ste bili u takvoj siutaciji zadnjih 15 godina tako da je to realnost u ovakvoj drzavi nemoj se praviti svemirac vi ste uspjeli naci covjeka koji je spraman uloziti :clap: sve dok i mi ne ucinimo nesto slicno liga nece biti interesantna tako da u ovakvj situaciji ne vidim ni jedan klub koji bi vam mogao parirati-
sa ovim ljudima u klubu i totemom koji se klanjate nikad necete uciniti ista slicno, ovo sto se desava sarajevou je doslo iz navijacke baze prvenstveno, kad se naznake tako neceg dese kod vas prvi cu priznati, mada licno mislim da ste zakasnili, zadovoljavali ste se mutnim titulama hidrocefalusa...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 maj 2014, 18:52

Meni je smijesno kad neko sumnja ne u ove igrace, vec u ovu Upravu opste.Mozeda i ne pogidimo sa ovom odvojicom pojacanja,ali ova Uprava kad bi dovela igrace iz Leotara za mene bi bila pojacanja.
Zato ljudi uzivajte,i pustite ovu Upravu na celu sa Ibrakovicem da dovovdi pojacanja, i da uzmemo obje titule,i to stilom. :D

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 31 maj 2014, 18:52

Molio bih manijake da ne dolaze ovdje i provociraju,jednom ova djecija,glupa podbadanja,moraju prestati.Na obije teme. Da vidim ko ce biti pametniji i popustiti?
Hvala
sta ce dolaziti koji ****, klub vam u raspadu, predsjenik u kurvaluku, menadzer u tunelu, trener nogiran, sud delegiran, igracki egzodus..., pa naravno da samo lik pod dijagnozom moze doci i nesto nam kao prigovarati i pametovati.
Ma ne provociram ih uopšte za razliku od njihovih komentara, kao na primjer ovaj gore. Pošto dobro znam stanje i u našem i u njihovom klubu samo im napišem konstruktivan post. Pa ipak je ovo otvoreni forum i ako kažem da su ova dva igrača po mom mišljenju bezveze i da je Ibraković pogriješio jer isto tako po mom mišljenju nije kapacitet za ovkvog sadašnjeg FK Sarajeva, naravno samo financiski, neznam čemu toliki bjes. Valjda sumljaju da sam ipak u pravu.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 31 maj 2014, 18:55

PerryFred je napisao/la:@rammstein

Kostić nije jedan od najboljih veznjaka u ligi.
Pratim Slovensku ligu i pricam Slovenski.
"Nemoj praviti od muhe slona" ;).
;) ako neko ko je igrao protiv njega i ko igra vec 4 godine u SLO ligi kaze tako, onda mu ja vjerujem vise nego tebi :)

Bez ljutnje

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 maj 2014, 18:55

JosipBukal je napisao/la:

Hvala
Ma ne provociram ih uopšte za razliku od njihovih komentara, kao na primjer ovaj gore. Pošto dobro znam stanje i u našem i u njihovom klubu samo im napišem konstruktivan post. Pa ipak je ovo otvoreni forum i ako kažem da su ova dva igrača po mom mišljenju bezveze i da je Ibraković pogriješio jer isto tako po mom mišljenju nije kapacitet za ovkvog sadašnjeg FK Sarajeva, naravno samo financiski, neznam čemu toliki bjes. Valjda sumljaju da sam ipak u pravu.

Moj Josipe,koga ce te Vi provocirati,pa toliko ste mali i jadni, da mi Vase provokacije postaju simpaticne. :lol:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 31 maj 2014, 19:02

Bezobrazne i gadne košpe...jel vam Velkoski bio poznat. Bolan imate milion problema (kokuzluk, odlazak igrača) i vi ste tolko glupi da vodite našu brigu

CARSON

Post Postao/la CARSON » 31 maj 2014, 19:04

sa ovim ljudima u klubu i totemom koji se klanjate nikad necete uciniti ista slicno, ovo sto se desava sarajevou je doslo iz navijacke baze prvenstveno, kad se naznake tako neceg dese kod vas prvi cu priznati, mada licno mislim da ste zakasnili, zadovoljavali ste se mutnim titulama hidrocefalusa...
buraz kakvim mutnim Titulama imali smo niz 11 ili 13 utakmica bez primljenog gola pa oborili smo sve rekorde u ovoj ligi ali sad treba biti realan i priznati da je nase vrijeme proslo i da ste trenutno u puno boljoj situaciji ukratko necemo Vam ni biti konkurentni.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 maj 2014, 19:05

slika Krste i Mitrevski
Sarajevo ljubavi moja!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 maj 2014, 19:09

Nemojte ljudi kone prozivati,dok su još mirni,dive se dresu. :lol:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 31 maj 2014, 19:12

2 stranice svršavaju na novi dres...šta ćeš, nema pojačanja, nema para..pa pričaju o vrlo važnoj stvari..a to je DRES.
Haj i to je dobro da se više ne brukaju sa onim POTKOŠULJAMA ..protiv Maribora u prvoj tekmi.

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 31 maj 2014, 19:14

CARSON je napisao/la:
buraz kakvim mutnim Titulama imali smo niz 11 ili 13 utakmica bez primljenog gola pa oborili smo sve rekorde u ovoj ligi ali sad treba biti realan i priznati da je nase vrijeme proslo i da ste trenutno u puno boljoj situaciji ukratko necemo Vam ni biti konkurentni.
nema veze, neka su vama ok te titule, svakako nidokle ne bi dosli raspravljajuci se oko toga, to sto kazes trenutno da smo u boljoj situaciji, bojim se da nije trenutno nego permanentno, akademija sa infrastrukturom je zakucala ekser u bilo kakve vase ambicije da nam parirate u buducnosti.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 31 maj 2014, 19:15

CARSON je napisao/la:
Care, imas respekt od mene za ovih par postova. Sto se kolege tice, mislio je da ste se fokusirali na pogresne stvari(finansijski). Parama od Dzeke se trebalo rijesiti dugova, graditi temelje za buducnost). U tome se slazem s njim.
4.10.2009.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 19:16

fcsforever je napisao/la:2 stranice svršavaju na novi dres...šta ćeš, nema pojačanja, nema para..pa pričaju o vrlo važnoj stvari..a to je DRES.
Haj i to je dobro da se više ne brukaju sa onim POTKOŠULJAMA ..protiv Maribora u prvoj tekmi.
Evo vidite da vas dvojica njih sada priizivate.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.