Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta je ovo ba, ultrasi otisli klanjat rani sabah pa poslije glumili huligane po carsiji.. U 6:30 ujutru 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Zelji je kapiten Sulejman Krpic, nema se tu sta vise pricati. Davno smo im rekli sta ih ceka sa tim likom koji terorise suigrace u svlacionici.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovi se nafurali sad na pripremama izbacivao non stop video iz teretane,joj kazu Krpic ubica kad se spremi ima beton da bude,svaka mu cast gledaj kako trenira ,pravi profesinalac.Momak nabio misicnu masu nemoze maknut sad,dao zadnji gol prosle godine nekadultrasstyle_tz je napisao/la:ma Zelji je kapiten Sulejman Krpic, nema se tu sta vise pricati. Davno smo im rekli sta ih ceka sa tim likom koji terorise suigrace u svlacionici.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Beduin
- Kontakt:
Fer bi bilo da Celik izbori Evropu, navijaci presretni, forum gori od smaranja Robije, a onda ne dobiju licencu i u Evropu ode Sloboda ni kriva ni duzna, a Zeljeznicar nakon velicanja psuje Slobodine igrace Krpica, Veselog i Zeca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Prije ce Čelik dobiti licencu nego sloboda.Beduin je napisao/la:Fer bi bilo da Celik izbori Evropu, navijaci presretni, forum gori od smaranja Robije, a onda ne dobiju licencu i u Evropu ode Sloboda ni kriva ni duzna, a Zeljeznicar nakon velicanja psuje Slobodine igrace Krpica, Veselog i Zeca.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
To je tacno ali samo zbog nasih nesposobnih uprava inace Celik je prakticno u goroj situaciji sa dugovima.Ali eto.redbull93 je napisao/la:Prije ce Čelik dobiti licencu nego sloboda.Beduin je napisao/la:Fer bi bilo da Celik izbori Evropu, navijaci presretni, forum gori od smaranja Robije, a onda ne dobiju licencu i u Evropu ode Sloboda ni kriva ni duzna, a Zeljeznicar nakon velicanja psuje Slobodine igrace Krpica, Veselog i Zeca.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Kvalifikacije za Evropu, morate bit precizniji, pomislit će neko da ovi naši amateri igraju Evropska takmičenja.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sloboda je najjaca, licencu su vec dobili, a danas Gisk pada bez ispaljenog metka
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Kakve gluposti neces procitati to je za ne povjerovat. Rado cu ti na PP objasniti da je to sto ti pises nemoguce. A da sam na mjestu Elvisa podnio bih tuzbu protiv tebe. Rado se javi ako imas volju cuti da je to sto tvrdis jednostavno NEMOGUCE!belosevic28 je napisao/la:Elvis Mujic najbolji bh sudija. Sikaniraju ga jer nece da sudi po nalogu spodoba iz saveza.
Ako je Elvis iz Banovica nemora da znaci da je PDA il bilo koja politicka stranka[/quote]
drugo objesnjenje za njegovo sudjenje protiv Slobode je onda da je neznalica.
Ne znas sta je gore[/quote]
Jel to ovaj najbolji bh sudija koji totalno izignorise da je pomocni podigao zastavicu za ofsajd i iz nastavka Tuzla zabija gol.
Ili je to ipak ovaj koji ne gleda uopste sta se desava i gdje lopta ide i kako se namjerno rukom zaustavlja?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ko plitak potokprisonbreak je napisao/la:Sloboda je najjaca, licencu su vec dobili, a danas Gisk pada bez ispaljenog metka
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prognoza rezultata u Gabeli?Osim13 je napisao/la: Ko plitak potok
0-0
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
0:1tuzlak1987 je napisao/la:Prognoza rezultata u Gabeli?Osim13 je napisao/la: Ko plitak potok
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolje neka se odmah predaju, spremamo im strahovite napade.Osim13 je napisao/la:0:1tuzlak1987 je napisao/la:Prognoza rezultata u Gabeli?Osim13 je napisao/la: Ko plitak potok
0:2 za najvecu gostujucu pobjedu u historiji klubatuzlak1987 je napisao/la:Prognoza rezultata u Gabeli?Osim13 je napisao/la: Ko plitak potok
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ko i Krupa jucer.prisonbreak je napisao/la:Sloboda je najjaca, licencu su vec dobili, a danas Gisk pada bez ispaljenog metka
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
sviunapad1010
- Kontakt:
@prizonu mom drugu ove sezone cilj da budu ispred nas na tabeli i bog. Jest se nalozioBrcanskamalta je napisao/la:Ko i Krupa jucer.prisonbreak je napisao/la:Sloboda je najjaca, licencu su vec dobili, a danas Gisk pada bez ispaljenog metka
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bassviunapad1010 je napisao/la:@prizonu mom drugu ove sezone cilj da budu ispred nas na tabeli i bog. Jest se nalozioBrcanskamalta je napisao/la:Ko i Krupa jucer.prisonbreak je napisao/la:Sloboda je najjaca, licencu su vec dobili, a danas Gisk pada bez ispaljenog metka![]()
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.