Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

artemis77
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la artemis77 » 07 mar 2016, 07:43

BigBigBang je napisao/la:Haj pametnjakovicu koliko je puta sampion bila cetvrta odbrana lige? u pet godina si nasao podatak da dva puta je samo bila najbolja odbrana prvak cuj samo 2 od 5 to je solidan procenat a hajde kad si tako konkretan kolikoj e cetvrta odbrana lige bila najbolja i sta ces reci ako Totenhem osvoji titulu oces i dalje tvrditi da odbrana nije bitna ko napad?

Pa ko je bio upravu tada ti navijaci drugih klubova sto su govorili za igrace koje su Arsenalvoi velicali da su prosjek i da nista nece osvojiti ili su bili upravu oni sto su tvrdili da su Sagna, Clichy, Song, Diaby, kadnije Koscielny itd itd itd klase? Ko je bio upravu sada pet godina poslije oni ili vi? haj bas me znaima odgovor?

Vi ste smijesni ovako ste svakog jeftinog bezveznjaka velicali nakon par tacnih dodavanja, evo zapamti moje rijeci Elneny je ku?ac od igraca koji nikad nece biti klasa nadam se da ces se za pet godina ili nekad prije sjetiti ovog mog posta yebo vas Elneny sta je to dokazao protiv Totenhema hajde sta jel pokazao da je klasa koja ce pomoci da se osvoji titula ostvari dugoocekivani plasman rundu dalje u LP ili je prosjecan igrac koji igra onoliko koliko je i placen za 5 miliona funti?
Ferguson je osvajao ligu i kao 3. i 4. i 5. (dva puta) i kao 6. odbrana lige. Blackburn je osvojio kao 4. odbrana lige također. Liverpool je u sezoni 13-14 bio 8. odbrana lige :mrgreen:

Zašto stalno potenciraš da je nikad slabija konkurencija? Ne vidim po čemu se B'mouth, Norwich i Watford slabiji od Hulla, QPR-a i Burnleya.
Walk on, with hope in your hearts.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 mar 2016, 09:54

Bakary Sagna je dva puta izglasan u ekipu godine u Engleskoj. Prije loma noge nije bilo boljeg beka, pa Bale kad je bio najbolji nista nije mogao "prosjecnom" Sagni. To sad sto je opao nakon loma noge(duplog) ne znaci da nikad nije ni valjao. A ko je kad o Diabyu govorio da je WC? Smijesan si totalno.

Postavio ti je Rambo tri izjave koje svrstavaju Kosa medju tri najbolja defanzivca lige. Da je "polovan" ne bi to bio.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 mar 2016, 14:39

artemis77 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Haj pametnjakovicu koliko je puta sampion bila cetvrta odbrana lige? u pet godina si nasao podatak da dva puta je samo bila najbolja odbrana prvak cuj samo 2 od 5 to je solidan procenat a hajde kad si tako konkretan kolikoj e cetvrta odbrana lige bila najbolja i sta ces reci ako Totenhem osvoji titulu oces i dalje tvrditi da odbrana nije bitna ko napad?

Pa ko je bio upravu tada ti navijaci drugih klubova sto su govorili za igrace koje su Arsenalvoi velicali da su prosjek i da nista nece osvojiti ili su bili upravu oni sto su tvrdili da su Sagna, Clichy, Song, Diaby, kadnije Koscielny itd itd itd klase? Ko je bio upravu sada pet godina poslije oni ili vi? haj bas me znaima odgovor?

Vi ste smijesni ovako ste svakog jeftinog bezveznjaka velicali nakon par tacnih dodavanja, evo zapamti moje rijeci Elneny je ku?ac od igraca koji nikad nece biti klasa nadam se da ces se za pet godina ili nekad prije sjetiti ovog mog posta yebo vas Elneny sta je to dokazao protiv Totenhema hajde sta jel pokazao da je klasa koja ce pomoci da se osvoji titula ostvari dugoocekivani plasman rundu dalje u LP ili je prosjecan igrac koji igra onoliko koliko je i placen za 5 miliona funti?
Ferguson je osvajao ligu i kao 3. i 4. i 5. (dva puta) i kao 6. odbrana lige. Blackburn je osvojio kao 4. odbrana lige također. Liverpool je u sezoni 13-14 bio 8. odbrana lige :mrgreen:

Zašto stalno potenciraš da je nikad slabija konkurencija? Ne vidim po čemu se B'mouth, Norwich i Watford slabiji od Hulla, QPR-a i Burnleya.
Ne boris se sa Norwichom, ŽWatfordom i slicnim za titulu kad kazem konkurencija mislim na konkurenciju za titulu a konkurencija nije bila nikad slabija sam dokaz tome je da cinejnica da je jedan Leicester najblize tituli a prvi rival mu Totenhem dakle presmijesna konkreuncija. Ne znam za te podatke niti cu ih provjeravati ako i jesu tacni onda su te ekipe imali vraski dobar napad sto su osvajale titulu. A Arsenalov napad je mlohava kita ali smijesno je da ovaj AGB sada zekli da svali sve na napad a odbranu prikaze kao vrhunskom iako smo se ove sezone toliko puta uvjerili da je odbrana i dalje najslabiji dio tima, yebes i primljene golove treba li da nabrajam samo koliko je Koscielny puta samo ove sezone ispao i omogucio protivnicima stopostotnu sansu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 mar 2016, 14:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Bakary Sagna je dva puta izglasan u ekipu godine u Engleskoj. Prije loma noge nije bilo boljeg beka, pa Bale kad je bio najbolji nista nije mogao "prosjecnom" Sagni. To sad sto je opao nakon loma noge(duplog) ne znaci da nikad nije ni valjao. A ko je kad o Diabyu govorio da je WC? Smijesan si totalno.

Postavio ti je Rambo tri izjave koje svrstavaju Kosa medju tri najbolja defanzivca lige. Da je "polovan" ne bi to bio.
Cuj nista nije mogao prosjecnoim Sagni pa kako te nije stid licno se sjecam utakmica kad Bale sa krila prodje i zabija nam gol a dane pricam koliko ej problema pravio, sjecam se samo jedne utakmice dobro ga je cuvao, Sagna je kita sta ti znaci tajt im sezone i Scot Parker je izabran za igraca godine jedna solidna seznoa nista ne znaci. Opet cu ti postaviti pitanje posto izbjegavas odgovor ko je bio upravu vi koji ste tvrdili da su igraci Arsenala klasni igraci koji mogu osvajati trofeje ili oni koji su rekli danista Arsenal nece osvojiti bez dovodjenja klasnih i bolji igraca ajde sada pet godina je proslo hajde reci ko je bio upravu?

Kakve izjave pa Pele je izjavljivao kako j eNeymar bolji od Messija, kako ce Africki tim osvojiti svjetsko itd... pretpostavljam da bi se ti tada slozio sa njim jer ipak PEle je u svoje vrijeme bio najbolji igrac svijeta i to ga stavlja kao mjerodavnog. KOga briga sta Ferdinand kaze boli me dupe ako Ferdinand kaze da je neko klasa a to na terenu ne pokazuje. Vidimo mi svi sta je ARsenal postigao sa Koscielnim kao stubom odbrane, jedno veliko nista. Naravno ti ces prvi da svalis sve na Mertesackera ili onog drugog stopera jer kao Koscielny zbog njega ispada los ali kada se pricalo o dovodjenju WC stopera naravno da si na sva usta pricao kako to nije potrebno kako neki igraci ne vrijede pare koje se traze za njih.

Nisam dobio ni odg za Elnenya sta je on to pokazao jesam ja to nesto propustio pokazao je da je voajer ubo sa transferom od 5 miliona poakzao da je igrac koji cepomoci da se osvoji titula jer to se ocekuje od jedinog pojacanja u prelaznom roku usred kojeg se boris za titulu? Elneny je igrac za 5 do 8 miliona funti i tako igra dakle flop.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 mar 2016, 15:10

Dakle da opet sumiramo. Zasto bi mi vjerovali Ferdinandu koji je bio sam odlican stoper, kad ima Paja strucnjak? Nije fazon samo u Ferdinandu vec i u mnogim drugim igracima, kao i u drugim forumasima.

Opet se vracamo na onu pricu gdje 1300 skauta grijesi, samo si ti u pravu. Neces ni dobit odgovore kad se pravis toliko pametan. Ja da se sad trudim fino odgovoriti, da ubacim izvore, da ubacim misljenja strucnjaka, da bi ti samo rekao ma kakvi svi oni ja znam.

Samo me cudi sto ti pred tolikog znanja o fudbalu i fudbalerima ne vodis kakav klub. Il' si pak Bilic?
Celik!3,2,2.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 mar 2016, 15:36

Koga ba boli qrac šta neki Seamen misli koji igrač zaslužuje igrati u Arsenalu a koji ne.... Umislio čovjek da je neki stručnjak, sad očekujem odgovor "bito je da voajeroljBci znate bla bla bla :rol: :rol: :lol: :lol: :kafa: :kafa: :guz: :guz: "
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 mar 2016, 17:49

AllGunsBlazing je napisao/la:Dakle da opet sumiramo. Zasto bi mi vjerovali Ferdinandu koji je bio sam odlican stoper, kad ima Paja strucnjak? Nije fazon samo u Ferdinandu vec i u mnogim drugim igracima, kao i u drugim forumasima.

Opet se vracamo na onu pricu gdje 1300 skauta grijesi, samo si ti u pravu. Neces ni dobit odgovore kad se pravis toliko pametan. Ja da se sad trudim fino odgovoriti, da ubacim izvore, da ubacim misljenja strucnjaka, da bi ti samo rekao ma kakvi svi oni ja znam.

Samo me cudi sto ti pred tolikog znanja o fudbalu i fudbalerima ne vodis kakav klub. Il' si pak Bilic?
Pa sta sada ako yebeni Ferdinand kaze Flamini je klasa ja treba da kazem upravu si ipak si ti Rio Ferdinand jedan od najboljih stopera otkad je Premier lige? Ja cu vjerovati svojim ocima, Koscielni je nedovoljno dobar da bude glavni stoper neke top ekipe on je igrac koji bi u nekojs ampionskoj ekipi bio u rotaciji a nikako glavni stoper.

Naravno da necu dobiti odgovore nisam ih ni ocekivao od tebe da das odgovor i kazes priznajem vjerovao sam bas kao i danas da su fudbalski mediokriteti klase koji ce osvojiti titulu. Ti i ne moras dati odgovor odgovor nam se sam daje dovoljno je samo da vidimo sta je ARsenal postigoa u tih pet godina od te rasprave i samo nam se namece ko je bio upravu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 mar 2016, 17:52

Aha, sad je Kos kao Flamini. Nedovoljno je dobar, a Real ga trazi, jedan od najboljih stopera lige. A ako misljenje Ferdinanda nije bitno kako je bitno misljenje selektora Francuske? Vidim njegovo misljenje si koristio kao svoj argument.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 mar 2016, 18:06

Koga bolan Real trazi? Koliko ste jadni da spekulacije i previranja na relaciji Ramos-Real uzimate kao neki argument pa yebote sta to interes Reala znaci pa Real je cak doveo ne spekulisao da ce dovesti Kovacica i Danila pa jesu li to oni neke igracine, Real je keisrao za Drenthea velike pare sta sad kad Real dovede nekog igraca odma je to neki vrhunski. Pa i ne bas i oni dovode igrace za rotaicje i klupe ne dovode samo zvijezde.

Cek cek je li ti poredis misljenje jednog tv komenattora sa misljenjem selektora jedne od najjacih reprezentacija svijeta i lika koji je igrao sa Monacom finale LP? Cek ako sam dobro shvatio oni su tu negdje jel po mjerodavnosti necije kvalitete nije Deschamp mjerodavniji?

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 mar 2016, 18:17

strašan stoper koji nemože dobiti skoka protiv titana iz dinama :rol: kolko napravljenih bezveznih penala i okretanja guze krase tog wc kartona od stopera za vrijeme karijere u voajerovoj prćiji :rol: žalosna je pamet onih ljudi koji misle da je vrtni patuljak wc stoper :rol: čak i u ovom današnjem noogmetu gdje je kvaliteta stopera komedija u odnosu na one prije 10-20 godina,ovaj nije wc stoper

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 07 mar 2016, 23:20

BigBigBang je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:

Ne boris se sa Norwichom, ŽWatfordom i slicnim za titulu kad kazem konkurencija mislim na konkurenciju za titulu a konkurencija nije bila nikad slabija sam dokaz tome je da cinejnica da je jedan Leicester najblize tituli a prvi rival mu Totenhem dakle presmijesna konkreuncija. Ne znam za te podatke niti cu ih provjeravati ako i jesu tacni onda su te ekipe imali vraski dobar napad sto su osvajale titulu. A Arsenalov napad je mlohava kita ali smijesno je da ovaj AGB sada zekli da svali sve na napad a odbranu prikaze kao vrhunskom iako smo se ove sezone toliko puta uvjerili da je odbrana i dalje najslabiji dio tima, yebes i primljene golove treba li da nabrajam samo koliko je Koscielny puta samo ove sezone ispao i omogucio protivnicima stopostotnu sansu.
Dokaz da je konkurencija jaca su upravo leicester i spursi, a potom i whu. Jedina ekipa koja igra mnogo slabije nego prosle sezone je chelsea a i oni su postali opasniji u zadnje vrjeme.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 mar 2016, 00:18

O cemu ti molim te pricas? Cuj jaca konkurencija konkurencija je smijesna United los, Chelsea, los, City los, Liverpool los, pored ovakve konkuencije Arsenal se trebao prosetati do titule ali djaba kad i oni nisu napredovali sekunde pa su i oni losi i sada imamo situaciju da se Leicester i Totenhem bore za titulu. Ne mogu da vjuerjem sta pricas pa najjaci engleski klubovi su komedija ove sezone Arsenal gubi od Dinamo Zagreba a ti mrtav hladan kazes da je konkurencija u Engleskoj jaka ej ekipa koja gubi od Dinamo Zagreba, Olimpijakosa primi 5 komada od Bayerna u Evropi u Engleskoj je do prije par kola bila najveci favorit za titulu :lol: :lol:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 08 mar 2016, 01:16

Kod nas vazda iz krajnosti u krajnosti.Nikad neke optimale. :problem:

Koss kada je u top formi,onda je medju 5 stopera sigurno u Engleskoj,medjutim cesto on ispada i generalno ima problem postavljanja.Tu je forma nebitna,i taj mentalni aspekt je tesko,skoro nemoguce popravit.Cesto nema osjecaj za prostor,i izlazi previse i ostavlja kratere iza sebe znajuci da ga pokriva Per :crazy: Drugo je kad se igra ofanzivno,Koss iznosi lopte,fine duge pasove ima,solidan u skoku,brz je i fizicki jak.Odlican igrac.Kad nije u formi,sto je recimo slucaj,od NG,svaki ozbiljniji napad to njegovo gubljenje dolazi do izrazaja,pogotovo u onom periodu kad Coq nije bio tu.Trenutno je prosjek mrtvi i normalno da ga treba kritikovat.Ovde pojedini smorise svaki put kad Ozil ne napravi 5 prilika na tekmi,a izgleda problem je kritikovat igraca koji faila vec 10ak utakmica vec zajedno s kompletnom odbranom.Nadam se da ce se sto prije vratit u formu,mada 90% je vec kasno za sve.Jedino u borbi za 4 mjesto bi nam mogao pomoc :damn:

Yebo te,sta uradismo u 5 kola :tokralju: :rol: :facepalm:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 08 mar 2016, 10:26

BigBigBang je napisao/la:O cemu ti molim te pricas? Cuj jaca konkurencija konkurencija je smijesna United los, Chelsea, los, City los, Liverpool los, pored ovakve konkuencije Arsenal se trebao prosetati do titule ali djaba kad i oni nisu napredovali sekunde pa su i oni losi i sada imamo situaciju da se Leicester i Totenhem bore za titulu. Ne mogu da vjuerjem sta pricas pa najjaci engleski klubovi su komedija ove sezone Arsenal gubi od Dinamo Zagreba a ti mrtav hladan kazes da je konkurencija u Engleskoj jaka ej ekipa koja gubi od Dinamo Zagreba, Olimpijakosa primi 5 komada od Bayerna u Evropi u Engleskoj je do prije par kola bila najveci favorit za titulu :lol: :lol:
Svi ti klubovi osim chelsea su na nivou od prosle sezone. Ove sezone leicester se prikljucio najjacim timovima, ne zato sto su ostali losi vec sto su oni dobri, jer ako su svi ove sezone losiji a npr. Liverpool igra bolje nego prosle sezone, zasto onda oni nisu napredovali vec su ostali na istom mjestu? Et i na kraju da se vratim na chelsea. Kako je moguce da ekipa koja je prosle godine osvojila naslov ove godine bude 10. Nakon 29 kola, ako je konkurencija slabija, a pritom se nisu rijesili ni jednog igraca koji je imao znacajniju ulogu?

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 mar 2016, 13:07

Danas pisu da bi Lew mogao biti nas naredni menager.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 mar 2016, 15:19

Po meni on nije menadžer za "everyday football" ali kad smo popušili već sva druga normalna imena iskreno pristao bih i na njega samo da ne gledam još jednu sezonu Arsene Wengera.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 mar 2016, 16:39

artemis77 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:O cemu ti molim te pricas? Cuj jaca konkurencija konkurencija je smijesna United los, Chelsea, los, City los, Liverpool los, pored ovakve konkuencije Arsenal se trebao prosetati do titule ali djaba kad i oni nisu napredovali sekunde pa su i oni losi i sada imamo situaciju da se Leicester i Totenhem bore za titulu. Ne mogu da vjuerjem sta pricas pa najjaci engleski klubovi su komedija ove sezone Arsenal gubi od Dinamo Zagreba a ti mrtav hladan kazes da je konkurencija u Engleskoj jaka ej ekipa koja gubi od Dinamo Zagreba, Olimpijakosa primi 5 komada od Bayerna u Evropi u Engleskoj je do prije par kola bila najveci favorit za titulu :lol: :lol:
Svi ti klubovi osim chelsea su na nivou od prosle sezone. Ove sezone leicester se prikljucio najjacim timovima, ne zato sto su ostali losi vec sto su oni dobri, jer ako su svi ove sezone losiji a npr. Liverpool igra bolje nego prosle sezone, zasto onda oni nisu napredovali vec su ostali na istom mjestu? Et i na kraju da se vratim na chelsea. Kako je moguce da ekipa koja je prosle godine osvojila naslov ove godine bude 10. Nakon 29 kola, ako je konkurencija slabija, a pritom se nisu rijesili ni jednog igraca koji je imao znacajniju ulogu?
Liveprool igra bolje samo po vama fanovima istog, ja vidim jos i losiju ekipu imaju minimalno 6-7 bodova vise negos to bi kvaltietom imali. Sto se tice Cheldsea oni su meteorski pali niko ne konta sta se tu desilo mislim da su tu bile stvari koje nemaju bas veze sa fudbalom vec nekim previranjima unutar kluba. Cuj Leicster dobar :lol: pa yebote te klaune bi Bayerns a kombinovanim timom dobio pet razlike nije Leicester dobar nego su najjaci engleski klubovi odron, jedino ko je napredovao je Totehenm mada ni oni nisu bas top ekipa realan domet bi im bio borba za 4 mjesto u normalnim okolnostima u ovako nenormalnim oni su ozbiljan kandidat za titulu.

Mislim ej odjednom preko noci Leicester, Totenhem i West Ham postadose timovi za top4 pa cak i titulu i sta sad ja trebam vjerovati da je to zato sto su svi oni sad preko noci postali prejaki ili zato sto su Arsenal, Chelsea, Uniuted, City, Liverpool nikad gori nisu bili.

Ako ne moze Mourinho i Simeona onda moj izbor je definitvno Jupp Heynckes.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 mar 2016, 16:57

Ako ne moze Mourinho i Simeona onda moj izbor je definitvno Jupp Heynckes.
zasto bi Cholo dosao s konja na magarca

Jupp bi vjerovatno samo zbog Reala prekinuo mirovinu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 mar 2016, 17:05

Zbog love i novog izazova, a cisto sumnjam da se ti druzis sa Juppom pa da znas da bi on samo zbog Reala prekidao mirovinu, likovi poput Lippija nisu otisli u mirovinu zbog Kine ili kineskih klubova sto bi Jupp odbio Arsenal i drugu najvecu trenersku platu u svijetu fudbala?

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 08 mar 2016, 19:41

artemis77 je napisao/la:
Liveprool igra bolje samo po vama fanovima istog, ja vidim jos i losiju ekipu imaju minimalno 6-7 bodova vise negos to bi kvaltietom imali. Sto se tice Cheldsea oni su meteorski pali niko ne konta sta se tu desilo mislim da su tu bile stvari koje nemaju bas veze sa fudbalom vec nekim previranjima unutar kluba. Cuj Leicster dobar :lol: pa yebote te klaune bi Bayerns a kombinovanim timom dobio pet razlike nije Leicester dobar nego su najjaci engleski klubovi odron, jedino ko je napredovao je Totehenm mada ni oni nisu bas top ekipa realan domet bi im bio borba za 4 mjesto u normalnim okolnostima u ovako nenormalnim oni su ozbiljan kandidat za titulu.

Mislim ej odjednom preko noci Leicester, Totenhem i West Ham postadose timovi za top4 pa cak i titulu i sta sad ja trebam vjerovati da je to zato sto su svi oni sad preko noci postali prejaki ili zato sto su Arsenal, Chelsea, Uniuted, City, Liverpool nikad gori nisu bili.
Prošle godine taj isti Liverpool se mučio sa Ludogoretsom a u dva okršaja nije uspio pobijediti Basel nijednom, o otporu protiv Reala je smiješno govoriti.
Vrlo je jednostavno, od jačih ekipa imaš Arsenal, Liverpool, Man Utd i Man City koji su na nivou od prošle sezone, Tottenham za koji i sam kažeš da je napredovo, te Chelsea. Znači 4 ekipe na manje više sličnom nivou ko prošle sezone i jedna ekipa koja je napredovala i jedna koja je nazadovala. Ako u tu konkurenciju priključiš Leicester (trenutno prvi ali su idalje smiješna ekipa, iako si im predviđo scenarij Aston Ville :puke: ) i West Ham na koji način može konkurencija biti slabija?

Odjednom Chelsea postade ekipa za donji dio tabele, a konkurencija nikad slabija :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.