FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 27 maj 2010, 23:01

Pa nije bio los,sasvim solidno.Naravno da moze i mora bolje,al posto je prva sezona,dobro je.Jos je bio i povrijedjen nekoliko puta,a nije ni pripreme odradio.Sljedece sezone ce on ako Bog da pokazati svoje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 maj 2010, 23:07

nidjo_barca je napisao/la:Pa nije bio los,sasvim solidno.Naravno da moze i mora bolje,al posto je prva sezona,dobro je.Jos je bio i povrijedjen nekoliko puta,a nije ni pripreme odradio.Sljedece sezone ce on ako Bog da pokazati svoje.
^ O tome ti pričam. Od igrača kao što je Ibro se očekuje da eksplodira, sljedeće sezone će biti pravi ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 27 maj 2010, 23:14

Ma naravno.A vjeruj,mozda su bila i prevelika ocekivanja sto se tice njega.Uglavnom,razumijemo se :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 maj 2010, 23:35

nidjo_barca je napisao/la:Ma naravno.A vjeruj,mozda su bila i prevelika ocekivanja sto se tice njega.Uglavnom,razumijemo se :D
^ Razumijem. Iskreno ja sam uvijek govorio kako je glupost dati Etooa +pare za Zlatana ali opravdaće to on ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 maj 2010, 10:54

Ibro cesto nepotrebno neozbiljan (udarci petom u zraku i slicne budalescine). Ali samo da se uozbilji i sve je OK. On kad dadne samo jedan Realu ko sto daje - dosta od njega ;) . Poslije ga komotno na klupu - ostali ce nastavit gazit.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 maj 2010, 13:44

bparena je napisao/la:Ibro cesto nepotrebno neozbiljan (udarci petom u zraku i slicne budalescine). Ali samo da se uozbilji i sve je OK. On kad dadne samo jedan Realu ko sto daje - dosta od njega ;) . Poslije ga komotno na klupu - ostali ce nastavit gazit.
to me je ove sezone posebno nanerviralo.posebno pprotiv onako tvrdog intera,kad prilike ne dolaze kao na pokretnoj traci,vec se par prilika ukaze i ti moras nastojati da to sto bolje odradis,a on pokusa petom,sto bude prosto neizvodivo.al ne sumjnam da ce njega pep malo trznit preko ljeta
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 28 maj 2010, 13:48

Iskreno volio bi da Ibro ode,nista nije u dvije tekme sa Interom napravio ali bas nista i tu mi je sve kredite potrosio!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 28 maj 2010, 14:11

[youtube][/youtube]

Ako se ko sjeca :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 maj 2010, 14:23

samo rajvosa je napisao/la:Iskreno volio bi da Ibro ode,nista nije u dvije tekme sa Interom napravio ali bas nista i tu mi je sve kredite potrosio!
gdje je Messi bio protiv Intera? :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 maj 2010, 15:17

Nebi trebalo da Zlatan ode ! Veliki bi gubitak bio !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 28 maj 2010, 15:20

juznjak> je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Iskreno volio bi da Ibro ode,nista nije u dvije tekme sa Interom napravio ali bas nista i tu mi je sve kredite potrosio!
gdje je Messi bio protiv Intera? :?
ucestvovo je u dvije od tri dobre sanse na utakmici, ako izuzmemo onaj ponisten go krkica. mnogo vise od ibre.

u prvom poluvremenu imo jedini pravi udarac na go, a u drugom majstorski posluzio bojana koji je sa 5 metara promasio gol.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 28 maj 2010, 21:38

Ibrahimovic a Moratti: "Llévame otra vez al Inter"

Ibrahimovic porucio Morattiju: Vrati me u Inter :)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 21:41

Casillas je napisao/la:Ibrahimovic a Moratti: "Llévame otra vez al Inter"

Ibrahimovic porucio Morattiju: Vrati me u Inter :)
I taj Ibra je više ofiran ... došao u Barcu po trofej LP koji mu je san, a njegov Inter osvoji LP iste se zone ... tragedija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 29 maj 2010, 07:23

Hehe, to je fakat najtuznije oko njegovog prelaska sto ja znam. Nego koliko su tacne te informacije da zeli natrag u Inter!?
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 maj 2010, 10:55

pitaj realove - oni sve znaju :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 maj 2010, 11:44

Taj info nije uopste tacan.Ja to nigdje nisam procitao,a vec je covjek rekao da zeli ostati.

EDIT : Procitah da postoje neke ponude za njega iz Engleske,Manchester City najvjerovatnije.

Blaugrana

Mes Que Un Club

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 29 maj 2010, 12:08

Španski internet portal i dnevni sportski list Sport jutros piše kako je Fabregas bliži Barceloni više nego ikada od kada je otišao u Arsenal. Pregovori između dva kluba napreduju dobro, a trenutna razlika među njima je samo 10 "milja" eura.
Proteklih dana mediji su bili puni bombastičnih najava oko ekspresnog prelaska Cesca u Barcu, a već odavno ga svi vide u formaciji Barce za narednu sezonu. Sve to je više odmoglo nego pomoglo njegovom transferu, jer je naljutilo čelnike Topnika koji nisu željeli nikakav medijski pritisak. To je uticalo na zahladnjenje odnosa između dva kluba, a očekivalo se da će cijelo ljeto biti nagađanja i pregovaranja oko dovođenja ovog igrača sa neizvjesnim rezultatima. Na sreću, stvari su se malo okrenule i sada se čini da bi Cesc mogao ponovno obući blaugrana dres i to još prije Svjetskog prvenstva. Zasluga je to promjene taktike oba kluba koji su stvar počeli rješavati tiho, bez medijske pompe.
Tehnički sekretar Barce, Txiki Begiristain, već danima se dopisuje sa predstavnicima Arsenala. Oni još uvijek nisu postigli dogovor, ali razlika između onog što Arsenal traži a Barca nudi je sve manja i manja, a ona izgleda sada iznosi "samo" 10 miliona eura. Bitna stvar kod ovog je to što nijedna strana nisu zatvorile vrata daljim pregovorima i još uvijek se nastoji naći kompromis, a sljedeći korak bi bio da Txiki otputuje u London i porazgovara sa drugom stranom oči u oči.
Ako sve protekne kako treba postoji mogućnost da Cesc bude Barcin igrač već za vrijeme slobodnog dana koji će reprezentativcima dati Del Bosque prije negoli otputuju u Južnu Afriku.
Por que ? Por que somos los mejores...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 maj 2010, 12:09

^ Pa obično se ne igra protiv kluba za koji si vezan, osim u slučaju da su te "otjerali". Izvlakuše su na povrede :mrgreen: Čovjeku se možda nije igralo protiv kluba za koji je bio jako vezan

Npr.

Benzema nije igrao protiv Lyona
Torres nije igrao protiv Atletico Madrida

:arrow:

Mogao je i on odmoriti tu utakmicu a ne zauzimati mjesto nekom ko bi grizao na terenu

To je moje mišljenje :mrgreen:

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 29 maj 2010, 12:15

barca ponudila 50 milki :D , a arsenal trazi 60 ;)

ovo bi moglo izaci na 55...

al kad sam ovo procitao

Laporta keeps attacking Rosell. “He wanted to sell Valdés, Puyol and Xavi because they didn’t have a winning nature“.

http://www.totalbarca.com/
Por que ? Por que somos los mejores...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2010, 12:21

Arsenal trazi 80 miliona! Ovo je sve obicna laz i uzaludni pokusaji nokautirane Barcelone!

In Arsene We Trust!
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.