Nije nego ga povukao za ruku, ali trebao mu je dobru plesku opaliti.Tele33 je napisao/la:Jel možda ovaj član stručnog štaba udario malog sa brojem 5?
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
I ide trica + bacanje 
EDIT: ovaj Musa kad gađa tricu i obruč fula
EDIT2: idu poeni i bacanje na drugoj strani
EDIT: ovaj Musa kad gađa tricu i obruč fula
EDIT2: idu poeni i bacanje na drugoj strani
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 04 feb 2015, 17:21, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Koji je rezultat?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
Ne pokazuje rez a ja prestao brojati
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Razumite ljudi mnogo problema su imali do samog dolaska u Tursku,odgoda leta,utakmica po dolasku sve to utice na ovu djecu.Istrosili su se i po meni i ovo je uspjeh,imali smo ih ali koncentracija je popustila i sve pada u vodu ali ja opet kazem svaka cast djeco vi ste svjetla buducnost ode zemlje. 
Mi smo dali zadnjih 7 poena
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
-
sundancekid
- Kontakt:
Hehe, pa ovo postaje lose skroz.....pa pobogu Halimicu zabrani im da trce kontru uopste!!! SVAKU loptu smo u kontri izgubili, ili probijanje ili pogresno dodavanje...ccc... Ubi nas ovaj basket, cekamo da Musa 1 na 1 zabije nesto, nikakav protok lopte...
EDIT:
Ako je izbacio je onog pleja nakon izgubljene lopte, sad treba i Musu nakon petog suta u stilu Teletovica, s parkinga..
EDIT:
Ako je izbacio je onog pleja nakon izgubljene lopte, sad treba i Musu nakon petog suta u stilu Teletovica, s parkinga..
Zadnja izmjena: sundancekid, dana/u 04 feb 2015, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
- sigurnoable
- Kontakt:
Musa zvani SA PARKINGA!
Musa ugasi i zadnju nadu airbalom i prije toga ulaskom u zid!!!!
Bolji je bio prošle godine za klasu!!! Sta se njemu dešava Bog zna
Sent from Angelina's bed
Bolji je bio prošle godine za klasu!!! Sta se njemu dešava Bog zna
Sent from Angelina's bed
72:62,1:23 do kraja
Sad ni zicere ne možemo pogoditi.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
72:63
15.10.2013.
75:65 jos 0:40
ma gotovo je ovo
edit: 75:66 na 0:18
ma gotovo je ovo
edit: 75:66 na 0:18
Zadnja izmjena: pazzarac, dana/u 04 feb 2015, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Jbg, juce smo izgubili prolaz. Imali smo 18 razlike i vodili cijeli mec, to se moralo privesti kraju...
Talijani su jednostavno bolji od nas...
Šteta je sto smo snjima u grupi na EPu!!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
75:66 8 sekundi kraj
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Ja mislim da ovi talijani u zivotu nisu pogodili ovoliko trojki, 3-4 pogodjene nemoguce trice su prevagnule na njihovu stranu. Ma da smo i mi danas losi bili.
Nisu oni nista bolji danas ih je sut prosro,a mi smo fizicki i psihickoi umorni od jucer.Musa nek izvuce pouku od jucer,jos je premlad i ne treba ga vrijedjati dzabe.I sam on zna da nas je jucer kosto prolaska dalje i to je to..Batko je napisao/la:Jbg, juce smo izgubili prolaz. Imali smo 18 razlike i vodili cijeli mec, to se moralo privesti kraju...
Sent from Angelina's bed
-
sundancekid
- Kontakt:
Ma ne bi ja reko uopste da su bolji, koliko su ozbiljniji. Kod njh nema ovih nekih elemenata kao sto mi imamo sa Musom, koji se mogu okarakterisat kao mladost igraca, ali i kao neozbiljnost. Ne mozes mladom igracu dozvolit da radi sta hoce, mase rukama po terenu, on ne smije u glavi uopste imat uzimanje suteva sa centra...itd... Naravno, ne kazem da je on kriv za poraz, ali to govoirm kao prinicp, mora ih se jos disciplinovat i naucit da igraju timski, stpljivo, za kos, da ne srljaju...itd..
To je proces, oni su mladi, treba imat puno razumjevanje, jer ima elemenata koji su recimo vrlo solidni, kao sto ranije rekoh, vrlo pokretljivi u odbrani, na preuzimanju igraca, rastrcani, itd... Nismo mi nista losija ekipa od ove Italijanske, imali smo svoj momenat kad smo se mogli odvojit i usrali smo ga srljanjem, dok su oni nekim cudom trpali masu trica, neke i nerezonske itd..prosralo ih. Nismo im trebali dozvolit ali sta je tu je....

To je proces, oni su mladi, treba imat puno razumjevanje, jer ima elemenata koji su recimo vrlo solidni, kao sto ranije rekoh, vrlo pokretljivi u odbrani, na preuzimanju igraca, rastrcani, itd... Nismo mi nista losija ekipa od ove Italijanske, imali smo svoj momenat kad smo se mogli odvojit i usrali smo ga srljanjem, dok su oni nekim cudom trpali masu trica, neke i nerezonske itd..prosralo ih. Nismo im trebali dozvolit ali sta je tu je....
Ne znam gleda li se kos razlika ili medj dueli.. ako se gleda ovo prvo mozemo proci jos uvijek.. ako Srbi dobiju Turke mi smo prosli... A mogu ih dobiti...
A sad o tekmi.. Danas nismo mogli jednostavno dobiti... Italijani sta god su opucali prema kosu pogodili su.... Jbg... bice bolje.. ovo je skola za ubuduce.. a i Hali da vidi na koga moze racunati a na koga ne...
A sad o tekmi.. Danas nismo mogli jednostavno dobiti... Italijani sta god su opucali prema kosu pogodili su.... Jbg... bice bolje.. ovo je skola za ubuduce.. a i Hali da vidi na koga moze racunati a na koga ne...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
samo tako se i postaje igrac, ako imas damu potegnuti kad je najvaznije a musa ima...svi se mi sjecamo mirzinih trojki sa parkinga protiv litvanije, ali isto tako treba se sjetiti i njegovih promasaja i forsiranih trojki pred kraj te iste utakmice kad su nas litvanci uspjeli sustici i smanjiti prednost...tako je to, nekad te ide, nekad ne...kad ide onda si heroj nacije, a kad ne ide onda si najgori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.