Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GameFKS
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la GameFKS » 25 jun 2014, 15:22

Otidjite na profil Jusuf Becirovic i pogledajte sliku sa Kolašincem ... Isto sam čuo da je ustvati bilo da je Seo **** majku bio Spahiću i Džeki jer su se zajebavali nisu treenrali, tako kaže čovjek koji je gore
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 25 jun 2014, 15:23

zizu1991 je napisao/la:Spaha bi' treb'o u političare. Kakav spin odradi :njanjanja: svaka čast.
Ide u savez nakon zavrsetka igracke karijere,gdje ce premasiti iznos koji su Munib i Kures ukrali.
StarMo nije skutorija...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 jun 2014, 15:24

IronMany je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Ma ja nije Spaha dobar sa Seom..Nije Spaha isao u Njemacku da prica s momkom dok je jos igrao za dojčland..Nije Kolasinac rekao da mu je Spaha uzor..Garant se pobili
Jedna je stvar otici pa popricat sa momkom da igra za nas, a druga je stvar pokazati se u svom svijetlu u Brazilu.

Nema tu nikakve prepreke da ga recimo Seo ne postuje kao sto ga je postovao kada je dosao na razgovor sa njim.

Kad uvidis kako ti se lisica prodala, mjenjas plocu. Jednostavno zar ne?!
pa kazem ti sigurno je bilo nesto..ocekujemo da se na terenu posamaraju za 2 i po sata

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 jun 2014, 15:24

LenBias je napisao/la:slika

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Spaha otkrij lijevo oko. Dok to ne uradiš, sumnjiv si mi :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 15:25

IronMany je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Ma ja nije Spaha dobar sa Seom..Nije Spaha isao u Njemacku da prica s momkom dok je jos igrao za dojčland..Nije Kolasinac rekao da mu je Spaha uzor..Garant se pobili
Jedna je stvar otici pa popricat sa momkom da igra za nas, a druga je stvar pokazati se u svom svijetlu u Brazilu.

Nema tu nikakve prepreke da ga recimo Seo ne postuje kao sto ga je postovao kada je dosao na razgovor sa njim.

To se zove PR.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 25 jun 2014, 15:25

Ne znam samo šta branite Spahića poznat po svojim aferama o štimanju ne bi me čudilo da je naštimao i Nigeriju jer nemoguće da ne zna dodat loptu na 5 metara .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 15:26

MB7 je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:Slikaj se sa Kolašincem "kapitenu".
slika
Sad ga udari ako smijes krezo! :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 jun 2014, 15:26

GameFKS je napisao/la:Otidjite na profil Jusuf Becirovic i pogledajte sliku sa Kolašincem ... Isto sam čuo da je ustvati bilo da je Seo **** majku bio Spahiću i Džeki jer su se zajebavali nisu treenrali, tako kaže čovjek koji je gore
Pa šta sam ja sinoć pisao?
Nisu trenirali, žene dovodili u hotele, a Sea poludio, je.bo im sve i Papetu što je to sve dopuštao.
Upravo radi toga, Sea je na klupi bio protiv Nigerije, Spahić i Džeko mu nisu dali da igra, a onda u svlačionici dar mar je bio.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 25 jun 2014, 15:27

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 25 jun 2014, 15:27

sekretar je napisao/la:hahahah,mene stvarno zanima kkoliko godina imaju ovi sto mise da je ispod ovog nadimka Emir Pilav. hahahah zalosno u pm...i onda kad vidim kakvi pisu na forumu,pored ove dvojice,iron i nekakav rocky.smoki...pitam se koji **** i doalzim na ovaj forum
Pa meni je tebe zao.

Ja sam se samo zayebavao, a ti sto si popusio pricu to je druga stvar :rol:

Mada, uzimam u obzir i to da ako stvarno jesi Pilav, zbog toga sto nisi korisnik foruma i internet mreza, glup si dovoljno da ne znas koje bi ime profila stavio pa si stavio ono sto ti je prvo palo na um, nije nemoguce da u sebi se ponosis sa tom titulom sekretara, a kao takav si mogao da udjes ovdje i da ucestvujes ponekad u nekim razgovorima sa ostalima.
Na prvu prozivku da si Pilav nije proslo ni minut, obratio si se recimo meni licno na pp. Kome se pravdas? Meni, jednom obicnom forumasu?

Sudeci po mom forumskom iskustvu kojeg imam stvarno puno, ne samo na ovom forumu nego i na raznim drugim, kada se clan podje pravdat nicim izazvan, a pogotovo sarkazmom, obicno biva da se pravda iz razloga sto se nasao u tome.

Zadrzavam pravo nakon svega napisanog da sam u krivu, i da je ovo gore samo moja pogresna insinuacija, koja nema nista sa stvarnim likovima.

slika
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 25 jun 2014, 15:28

IronMany je napisao/la:

Sve su vam naivniji scenariji, mozete vi to bolje . :njanjanja:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2014, 15:29

GameFKS je napisao/la:Otidjite na profil Jusuf Becirovic i pogledajte sliku sa Kolašincem ... Isto sam čuo da je ustvati bilo da je Seo **** majku bio Spahiću i Džeki jer su se zajebavali nisu treenrali, tako kaže čovjek koji je gore
Evo novog materijala za urednike Habera, Ekskluzive i Avaza.

Ne zaboravite "SKANDALOZNO".

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 25 jun 2014, 15:30

GameFKS je napisao/la:Ne znam samo šta branite Spahića poznat po svojim aferama o štimanju ne bi me čudilo da je naštimao i Nigeriju jer nemoguće da ne zna dodat loptu na 5 metara .
Tacno.Pored toga sto je mafijas i manipulator,napravio je greske koje ne prave ni mala djeca.
ODLAZI IZ REPREZENTACIJE,ZA BOLJE SUTRA!
StarMo nije skutorija...

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 25 jun 2014, 15:30

**** vas Spahić jel vam babo pa ga branite tolko , poznat po namjestanju utakmica fol iz Rusije otiso jer ga nisu postovali , jes tako kad je namjesto pa ga skontali pa se noge ufatio

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 15:30

Spaha kralju sta ima u Brazilu, kakve su Brazilke?
Mozes mi i preko fba odgovoriti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 25 jun 2014, 15:31

Necu te nazvati kabadahijom, mada zasluzujes to. Dao si puno dobrog ovom narodu i bas zato sto jos imas kredita pred ovom nacijom, IDI. Nemoj da umrljas uspjesnu reprezentativnu karijeru, mada su u klubovima iz kojih si odlazio zakljucavali vrata za tobom.

ODLAZI, EMIRE SPAHICU!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 25 jun 2014, 15:33

Nije slucajna prica da je htio napast Kristica ... Sad mu ni on ne valja

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 25 jun 2014, 15:34

Kaunas je napisao/la:slika
Kapitenu ocito citas ovaj forum budi faca a ne go.vno od covjeka
izadji u medije i izvini se narodu za onu sramotnu pretstavu kako tebe tako i vecine protiv Nigerije.
Mani se facebooka budi jednom kapiten i covjek pusti se ratovanja s medijima zaboli nas za te vase hirove...
Pogledaj koliko je ljudi zaplakalo tu noc radi tvoje nonsalancije i zajebancije, kao i tvojih kolega u ekipi cast par izuzetaka.
Budu jednom kapiten i izadji ispred momaka i izvini se
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 15:35

Steph je napisao/la:
Evo novog materijala za urednike Habera, Ekskluzive i Avaza.

Ne zaboravite "SKANDALOZNO".

:D :D

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 25 jun 2014, 15:36

Spaha vozdra, hvala za dobre i loše stvari ali je vrijeme za fajront

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AnelMid, antibot, Beduin, Bordo10, hujdur007, InatSilniBosanski, napapijri1987, resko1, rishovski i 51 gost.