Belmin6 je napisao/la:Spanski konobar tone i tone..
Rafa bio si i ostao najveći igrač u istoriji ove igre dešnjak igra lijevom rukom za razliku od ovih što za karijeru uzmu pet turnira nevažnih i čitav život samo uče da serviraju....
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Belmin6 je napisao/la:Spanski konobar tone i tone..
bajern100 je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Spanski konobar tone i tone..
Rafa bio si i ostao najveći igrač u istoriji ove igre dešnjak igra lijevom rukom za razliku od ovih što za karijeru uzmu pet turnira nevažnih i čitav život samo uče da serviraju....
Ono što i pišu, da je über moron.Mancini je napisao/la:Šta bi trebali onda pisati za ovog supertalentovanog škota!?
Slazem se .Najbolji je na sljaci sigurno I to je sve.Madridista18 je napisao/la:Da mi samo znati po cemu je najbolji igrac ove igre, statisticki sigurno nije
pa recimo nema servis ko fedex i mnogi drugi ali opet je ravnopravan i ima pozitivan skor protiv svih boljih igrača,što se tiče onog pizdeka mareja pa on je stvarno katastrofalan očajan on se preda Novaku još u tunelu,ja sam počeo gledati taj meč i odustao posle trećeg gema zato što je to negledljivo, drugi meč je bolji svaka čast Federeru ali tu je realno trebo bit Rafa ali nema veze, rezime dvojicu prvih na svijetu cijenim pogotovo Rodžera ali Rafa ima 22/10 protiv njega i on ima komplex Nadal dok Novak igra jednostavno dosadan tenis...neka me demantuju oni koji su pogođeni...Madridista18 je napisao/la:Da mi samo znati po cemu je najbolji igrac ove igre, statisticki sigurno nije
Da velika steta, mada se nadam da ce tenis bar kasnije poceti imace jedno na komp drugo da tvu nema drugeUnofficialpage je napisao/la:Sutra dva el clasica, Barca vs R. Madrid i Federer vs Đoković u isto vrijeme. Valja to iskombinovat.
bajern100 je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Spanski konobar tone i tone..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.