FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otkud sada ovaj "FENIX" hahhaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pravo dobar igras, nezgodan za cuvanje, za sa loptom, ima dobar dribling....ovo je prvo pojacanje sa kojim sam zadovoljan jer dobro znamo da je ovo najbolji igrac Veleza bio i njihov glavni kotac ekipe. Idemo dalje 

-
- Kontakt:
ali ali aliiii..potpis je na 3 god a to može samo klub koji ima lovu
de ba nemoj me zajebavati covjece...fcsforever je napisao/la:ali ali aliiii..potpis je na 3 god a to može samo klub koji ima lovu

FK SARAJEVO.
Eh kad nebi bila suplja za ovog Alivodica, pa i Kojasevica...ja nebi spavao 7dana.

-
- Kontakt:
sta tacno igra ovaj ševko ,koje su mu glavne karakteristike.
Jel ja ovo sanjam ? 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo je bilo pojacanje za komsije, jedan brat mum'min 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Može igrati špica i oba krila. Ima dobru tehniku, brzinu i osjećaj za gol, sličan tip igrača kao što je Krste.bordobijeli je napisao/la:sta tacno igra ovaj ševko ,koje su mu glavne karakteristike.
- moustapha
- Kontakt:
Moze naprijed igrati sve pozicije. Dosta je brz, pa zbog toga moze igrati i po krilu.bordobijeli je napisao/la:sta tacno igra ovaj ševko ,koje su mu glavne karakteristike.
#divovi
-
- Kontakt:
ako zadrzimo kostur ekipe ,nama još treba desni bek i mozda još jedan zadnji vezni al da bas bude kvalitetan .ševko i duljevic mogu krila popunit,miktrevski u zadnjoj liniji i ovaj iz olimpije sredina .
-
- Kontakt:
Extra dribling, extra pas...ima nos za gol. ..pravo pojačanje
Ma dobro sa ovim timom liga je zagarantovana..al ono sto mi svi hocemo i sto ce nam obezbjediti dalji napredak je Europa..tj sto dalje dogurati...
FK SARAJEVO.
Može bočni al da bude klupa Tatku, mene samo zanima jel' to vi vidite tatka na klupi ?bordobijeli je napisao/la:ako zadrzimo kostur ekipe ,nama još treba desni bek i mozda još jedan zadnji vezni al da bas bude kvalitetan .ševko i duljevic mogu krila popunit,miktrevski u zadnjoj liniji i ovaj iz olimpije sredina .

Odlično znam o čemu pricaš,jer sam lično prisustvovao jednom od skupova u to vrijeme u zgradi opštine S.G. i potpuno se slažem s ovim navodom kako je i ovo jedan od datuma koji je prethodio današnjoj renesansi koju dišemo punim plućimapitic je napisao/la:Kada se samo sjetim one tuge i borbe svih navijača FKS za goli život velikana s Koševa i ulijetanja protiv Širokog (što je bilo neizbježno da bi se spasio život kluba) jedan od najtužnijih dana u mom životu i kada sam definitivno shvatio šta su nam lopovi uradili od kluba![]()
. Tada sam mislio da li ćemo ikada uspjeti izvući klub iz onakvog crnila i dubioze u koje su nas lopovi doveli , ipak takve slike uvijek ostaju urezane u čovjeku koji je tada bio prisutan na Koševu. Da mi je neko pričao prije 3 godine da će se ovo u FKS dešavati odšutio bi samo, ali ova uprava radi veoma puno, baš kao mravi. Dovoljno smo i prošli tuge s ovim klubom i vrijeme je bilo da počnemo kuću obnavljati. Za koju godinu kada uđemo u grupnu fazu lige uefa to će biti jedna od najljepših poslijeratnih priča FK Sarajeva i BH fudbala i to je najmanje što su navijači FKS zaslužili jer da nije njih bilo svih ovih godina, niko živ ne bi znao šta bi bilo sada sa ovim klubom. Garant za uspjeh u svim narednim godinama je velika podrška navijača, ostanak Tan-a i ove uprave sve dok je tako navijači mogu biti mirni.
21.4.2010 možda i ima istu važnost, ako ne i veću od datuma kada je Tan kupio upravljčka prava kluba. Dan kada je klub spašen i kada su lopovi i definitivno otjerani iz kluba nakon više od 15 godina.
" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Dobrodošao Šele

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Kontakt:
naravno, borben i srcan igrac ali fudbalski limitiran, u nekim varijantama bi mogo biti startni stoper,bek nikako.ade43 je napisao/la:Može bočni al da bude klupa Tatku, mene samo zanima jel' to vi vidite tatka na klupi ?bordobijeli je napisao/la:ako zadrzimo kostur ekipe ,nama još treba desni bek i mozda još jedan zadnji vezni al da bas bude kvalitetan .ševko i duljevic mogu krila popunit,miktrevski u zadnjoj liniji i ovaj iz olimpije sredina .![]()
-
- Kontakt:
Duga je sezona imamo tri centralna odbrambena TAtko moze i na beka,trebamo dovesti nekog provjerenog veznog igraca jer ovaj iz Olimpije mozda bude dobar,sto se tice Tatka odlican stoper cuj limitiran,ima sve sto stoper treba imat i ja bi u vatru gurnuo Kovacevica umjesto ovog iz Olimpijeade43 je napisao/la:Može bočni al da bude klupa Tatku, mene samo zanima jel' to vi vidite tatka na klupi ?bordobijeli je napisao/la:ako zadrzimo kostur ekipe ,nama još treba desni bek i mozda još jedan zadnji vezni al da bas bude kvalitetan .ševko i duljevic mogu krila popunit,miktrevski u zadnjoj liniji i ovaj iz olimpije sredina .![]()
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 01 jun 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
blizu nam je i desni bočni..
-
- Kontakt:
tatko i dupovac stoperi a treba nam desni bek klasicni koji ce ici i naprijed .ade43 je napisao/la:Može bočni al da bude klupa Tatku, mene samo zanima jel' to vi vidite tatka na klupi ?bordobijeli je napisao/la:ako zadrzimo kostur ekipe ,nama još treba desni bek i mozda još jedan zadnji vezni al da bas bude kvalitetan .ševko i duljevic mogu krila popunit,miktrevski u zadnjoj liniji i ovaj iz olimpije sredina .![]()
Ako hocemo dalje da doguramo u Europi Tatko nam ne moze biti prvi izbor..on je tu da krpi rupe u ekipi...nesto kao Tadejevic samo sa mudima...
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Arnelv52, jurisicduska i 32 gosta.