On se nece prodat penziu da doceka na golu,vrjeme da ga se malo ohladi.Imamo jos tri golmana,valjda se more probrat jedan da nije linijas i da mu ne ispada lopta iz ruke.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Brko iz druge galaksije!
Sve mogu shvatiti, ali moze li mi neko reci zadnji put kad je Muftic bio kriv za gol? Smirite malo, imajte razumjevanja..
Fk Željezničar.
Kako to misliš?
Pa nama je svaki korner ili prekid haman ko penal.
Mi da smo imali golmana niti bi od Veleza penal primili niti danas jer kad je zadnji put on uhvatio korner ili prekid?
Protivnici orgijaju po našem petercu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nema opravdanja za ovo realno. Licno gotivim Adzema al nema on sta vise traziti ovdje. Sarajevo na bod, Velez na tri, a jos najbitnije od svega nema neke igre iskreno.
Ovo danas je nikad losiji Zrinjski, nikad bolje vrijeme za pobjedu. Vodis, kasnis s izmjenama. Vidis da Odinaku vozaju odmah ubacujes Trupea, vadis Lagumdziju koji je odron ubacejes Milosevica I to odmah na poluvremenu. Opet kazem nazalost njegova utakmica.
Ovo danas je nikad losiji Zrinjski, nikad bolje vrijeme za pobjedu. Vodis, kasnis s izmjenama. Vidis da Odinaku vozaju odmah ubacujes Trupea, vadis Lagumdziju koji je odron ubacejes Milosevica I to odmah na poluvremenu. Opet kazem nazalost njegova utakmica.
- invincible1921
- Kontakt:
Rudar na grbavici..zabio mu frajer polu jaku u njegov ugao iz slobodnog
=\_1921_/=
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Samo INVESTITOR je rješenje,ova patnja iz sezone u sezonu će se nastavljati!
Pa jel bio kriv za te golove? Ima gresaka ali zalosno je pljuvati i klupirati ga.
Fk Željezničar.
Samo investitor i Amar Osim, nista trece ne moze
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Babuka je babuka.On u kombinaci sa investitorom najbolje rjesenje za Zelju.Njem treba neko samo da financiski isprati sve sto se tice zelja igraca i plata,u kakvom ambijentu je radio zadnji put nedo Bog nikom.
Brko iz druge galaksije!
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ne smije njega niko klupirati to je 100%…nema niko mida za takakv potez.Pablo11 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:31Pa jel bio kriv za te golove? Ima gresaka ali zalosno je pljuvati i klupirati ga.
Ali da unosi nesigurnost kod svakog prekida to je 100%
Zalosno je sto on ima 23 godine i ne zna prekid uhvatiti.Pablo11 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:31Pa jel bio kriv za te golove? Ima gresaka ali zalosno je pljuvati i klupirati ga.
Čuj jel' on kriv? Eto moj dedo rahmetli je kriv sto mu lopte na peterac padaju.
On godinu stagnira, ne znam kad nam je zadnji put nesto odbranio i donio. Od onog derbija 0-0.
Imamo 5 golmana pa daj da ih vidimo.
Pljuvanje je reci da ima dvije godine da nije uhvatio korner?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ide onaj klasični raspad koji mi imamo svake sezone
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Najmanje minuta u ligi ove sezone za mlade igrace, e svaka cast 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
19vendetta87
- Kontakt:
Cuj dovedi mu igrace koje hoce i stvar rijesena
Nek ga Mirvic onda dovede sebi, on mu moze te zelje ispuniti pa nek se popisaju po ostatku lige.
Ekipa koju je Nermin Basic vodio je daleko slabija od ekipe u Osimovom zadnjem mandatu, pa je uspio nesto uraditi u Evropi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa raspad traje već nekoliko godina u kontinuitetu uz manje predahe. Dok je ova uprava, nema tu napretka, mi samo tonemo, jer to su ljudi čija je koncepcija vođenja kluba zapela u prvoj deceniji 2000.- tih. Nema tu nafake, nikakve vizije, nema ničega. Roster više nego skroman, igrači mentalno ograničeni i lijeni. Adžemu je možda više mjesto u nekoj stručnoj ustanovi nego na klupi.
Ali objektivno ni ne možeš se ljutiti ni na koga. Isto da pokupiš neku lutalicu pored kontejnera i tražiš da dominira u nekom K9 takmičenju specijalno obučenih pasa. Imamo te bljeskove zahvaljući kojima smo nakupili te neke bodove, al to je bilo prije skoro 2 mjeseca. Mada meni nikako nije jasno kako mi uopće imamo toliko bodova i da smo treći, pa to je najveća prevara u suvremenom nogometu.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Boga mi i Velez nas stize .. trebaju nam itekako pojacanja, drugacije nema sanse 3 ostati
Adžem totalno se pogubio, pola ekipe izbacio, nijednog mladog nije ubacio u igru, užas.
Abdulahović treba dobiti šansu da ga malo vidimo.
Abdulahović treba dobiti šansu da ga malo vidimo.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Danas je utakmica pokazala sve što je skoro pa cijelu sezonu vidljivo.
Muftić nazaduje otkako je Gušo trener. Hasagić je napravio od njega golmana i jasmo je što nema ponuda za njega ( fali mu minimum 10 cm)
Odinaka prema naprijed ok, u odbrani tanak. Od savršenog poteza do gluposti i tako u krug.
Alić centaršut i šut najbolji od svih bekova. Nazad trubadur. Danas drugi gol izbija loptu desnom, pa je daleko 5 m od onog što je centrirao.
Šukilović (prizivan ovdje od nekih) je igrač bez ikakve tehnike i očajnog postavljanja.
Karamarko zaslužuje nositi Željin dres.
Erik vođa na terenu uz karamarka jedini da zaslužuje igrati u Želji.
Lagumdžija je po meni najlošiji igrač od ovih koji se forsiraju lik ne zna dodati loptu na 3 metra. Kretnje očajne
Cvetanoski (kao i mnogi nakon potpisa novog ugovora se ugasio). Van forme totalno, još danas desno, gdje je i do sad bio lošiji
Pejić je djevojčica. Bez ikakvog naboja igra
Jaganjac ima potencijala, ali previše igra za statistiku. + Na posudbi je.
Rakić (drag mi je, jer je fajter), ali mu treba kontonuiteta, potencijal i možda se isplati rizikovati.
Vini je iskoristiv za kakve kontre
Milošević je igrač sredine terena, bez nekih lucidnih poteza. Malo je ponudio za nekog ko se vrtio oko repke. Možda je bolji sa boljim igračima.
Abdulahović- ako ne brani ni u kupu što će nam??
Obradov smiješno trči
Trouppe otkad ne igra kako treba ni mi ne igramo (zadnju smo odigrali derbi kako treba)
Kolić ako ne može ulaziti sa 18 godina ništa
Šabić isto
Gojak ako nije bolji od Lagumdžije poslati ga nazad u Njemačku.
Otpisani/ Suspendovani ( Krpić, Radovac, Osmanović, Sedorf, Boljević, Konings (ovaj nije fudbaler siguran sam))...
Nešto ne štima. Protiv Sloge im je šansa da se iskupe, pobijede, bore se... Ukoliko izgube, mislim da ide reset. Od uprave do stručnog štaba. Na hajr!
Što se tiče Adžema, nek odigra do zime, pa izanalizirati i vidjeti šta dalje. Valjda bude nešto od tog investitora. ( Iako sam protiv investitora, jer može biti flop)
VTŽ
Upali smo u krizu.
.
.
Muftić nazaduje otkako je Gušo trener. Hasagić je napravio od njega golmana i jasmo je što nema ponuda za njega ( fali mu minimum 10 cm)
Odinaka prema naprijed ok, u odbrani tanak. Od savršenog poteza do gluposti i tako u krug.
Alić centaršut i šut najbolji od svih bekova. Nazad trubadur. Danas drugi gol izbija loptu desnom, pa je daleko 5 m od onog što je centrirao.
Šukilović (prizivan ovdje od nekih) je igrač bez ikakve tehnike i očajnog postavljanja.
Karamarko zaslužuje nositi Željin dres.
Erik vođa na terenu uz karamarka jedini da zaslužuje igrati u Želji.
Lagumdžija je po meni najlošiji igrač od ovih koji se forsiraju lik ne zna dodati loptu na 3 metra. Kretnje očajne
Cvetanoski (kao i mnogi nakon potpisa novog ugovora se ugasio). Van forme totalno, još danas desno, gdje je i do sad bio lošiji
Pejić je djevojčica. Bez ikakvog naboja igra
Jaganjac ima potencijala, ali previše igra za statistiku. + Na posudbi je.
Rakić (drag mi je, jer je fajter), ali mu treba kontonuiteta, potencijal i možda se isplati rizikovati.
Vini je iskoristiv za kakve kontre
Milošević je igrač sredine terena, bez nekih lucidnih poteza. Malo je ponudio za nekog ko se vrtio oko repke. Možda je bolji sa boljim igračima.
Abdulahović- ako ne brani ni u kupu što će nam??
Obradov smiješno trči
Trouppe otkad ne igra kako treba ni mi ne igramo (zadnju smo odigrali derbi kako treba)
Kolić ako ne može ulaziti sa 18 godina ništa
Šabić isto
Gojak ako nije bolji od Lagumdžije poslati ga nazad u Njemačku.
Otpisani/ Suspendovani ( Krpić, Radovac, Osmanović, Sedorf, Boljević, Konings (ovaj nije fudbaler siguran sam))...
Nešto ne štima. Protiv Sloge im je šansa da se iskupe, pobijede, bore se... Ukoliko izgube, mislim da ide reset. Od uprave do stručnog štaba. Na hajr!
Što se tiče Adžema, nek odigra do zime, pa izanalizirati i vidjeti šta dalje. Valjda bude nešto od tog investitora. ( Iako sam protiv investitora, jer može biti flop)
VTŽ
Upali smo u krizu.
.
.
Mufta je kritican. Svaku tekmu nas sjebe.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Zna li neko je li klub dobio pare od transfera Al Jabera?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)