FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

hodza9
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la hodza9 » 06 jul 2020, 09:09

sto mi Thiago ide na zivce vise sa tim produzavanjem. Hos neš stari, moze se i bez njga i to smo se uvjerili. Jos zaraditi na njemu koju.
Mia San Mia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jul 2020, 11:40

Alabi treba definitivno dati što traži jer zaslužio je a Thiago ako želi ići ne treba ga zadržavati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 jul 2020, 12:28

Nije mi jasno sto se ceka godina prije isteka ugovora sa pregovorima o novom ugovoru. To treba dvije godine prije isteka ugovora raditi. Ako tad igrac nece da produzi fino mu reci neka nadje klub koji ce tu i tu cifru platiti il tribina. Obako sad igraci mogu pravila igre postavljati a ne klub. A ne dopustati da igrac ide u zadnji godinu ugovora. Mozes jedino ga prodati za malu cifru il godinu dana kasnije dzaba ide. Desil se da izgube alabu i thiaga za sitnu lovu il za dzaba bice to veliki poraz hase i ekipe koja pregovara sa igracima. Dzaba i sane ako izgubis dva igraca iz prve postave. I ako ja mislim da bayern moze naci zamjenu za oba igraca jer stopera ima za malu cijenu a thiago nije igrac bez kojeg se ne moze. Ali bice problem jer svakako treba jos igraca za sirinu pogotovo za sljedecu sezonu gdje ce vise utakmica u kratkom vremenu biti.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jul 2020, 13:56

Flick se ne slaze s vama i kroz svoje izjave jasno govori da je Thago jedan od bitnijih igraca u rosteru.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 06 jul 2020, 14:05

Maestro je napisao/la:
06 jul 2020, 12:28
Nije mi jasno sto se ceka godina prije isteka ugovora sa pregovorima o novom ugovoru. To treba dvije godine prije isteka ugovora raditi. Ako tad igrac nece da produzi fino mu reci neka nadje klub koji ce tu i tu cifru platiti il tribina. Obako sad igraci mogu pravila igre postavljati a ne klub. A ne dopustati da igrac ide u zadnji godinu ugovora. Mozes jedino ga prodati za malu cifru il godinu dana kasnije dzaba ide. Desil se da izgube alabu i thiaga za sitnu lovu il za dzaba bice to veliki poraz hase i ekipe koja pregovara sa igracima. Dzaba i sane ako izgubis dva igraca iz prve postave. I ako ja mislim da bayern moze naci zamjenu za oba igraca jer stopera ima za malu cijenu a thiago nije igrac bez kojeg se ne moze. Ali bice problem jer svakako treba jos igraca za sirinu pogotovo za sljedecu sezonu gdje ce vise utakmica u kratkom vremenu biti.
Ti zaboravljas da ste vi doveli Lewu, Goretzku, Rudyja i mnoge druge na free transferu. Kao vi cete jedini biti pametni i stavljati igraca na tribine 2 godine prije isteka ugovora, a ovi ostali od kojih uzimate te igrace neka stavljaju te iste u prvih 11 do isteka. Imaju i vasi igraci menadzere koji isto tako znaju pregovarati na vise strana i odugovlaciti.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 jul 2020, 14:12

harden je napisao/la:
06 jul 2020, 13:56
Flick se ne slaze s vama i kroz svoje izjave jasno govori da je Thago jedan od bitnijih igraca u rosteru.
vatrogasci sa šmrkom i cisternom peru parking

slika

mi smo ovdje spremni :opaopa: :opaopa: :opaopa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 jul 2020, 14:20

BuffonGigi je napisao/la:
06 jul 2020, 14:05
Maestro je napisao/la:
06 jul 2020, 12:28
Ti zaboravljas da ste vi doveli Lewu, Goretzku, Rudyja i mnoge druge na free transferu. Kao vi cete jedini biti pametni i stavljati igraca na tribine 2 godine prije isteka ugovora, a ovi ostali od kojih uzimate te igrace neka stavljaju te iste u prvih 11 do isteka. Imaju i vasi igraci menadzere koji isto tako znaju pregovarati na vise strana i odugovlaciti.
Nemora se niko stavljati na tribinu nego samo dati do znanja da dovede dvije godine prije isteka ugovora klub koji ce platiti trazenu cifru. Ako ne bice drugi igraci ispred njega.
Ja se kod alabe pitam koji ce to klub biti koji ce njega dovesti kao stopera za prvi jedanest i uz to dati trazenu platu. Jer je u subotu imao vec ogromni problema kao stoper protiv leverkuzena. A ono sto te ceka u ligi sampiona je jedno dvije klase bolje od leverkuzena. A na beka nece vise nazad jer je tu bez sanse protiv daviesa.

A te igrace sto si nabrojao su ti klubovi mogli staviti na tribinu da su htjeli. Nije im niko branio.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 06 jul 2020, 19:20

Alabina vrijednost je ta što samo ne može igrati po desnoj strani i na golu. Takvih igrača je malo i zbog toga ga treba zadržati.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jul 2020, 15:10

Bayo je napisao/la:
06 jul 2020, 00:46
I Thiago i Alaba će ostati ako dobiju što žele, Alaba veći ugovor a Thiago sigurno mjesto u prvih 11. Ova sranja da žele van i da ih tamo čekaju raširenih ruku su njihove fantazije, sve lome ruke i noge za njima koliko ih traže.
Inter će ga primiti raširenih ruku i sa placom koju traži ukoliko želi promjenu sredine.

Alaba-Hakimi.Not bad :kafa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 jul 2020, 15:17

SiamoNoi je napisao/la:
07 jul 2020, 15:10
Bayo je napisao/la:
06 jul 2020, 00:46
I Thiago i Alaba će ostati ako dobiju što žele, Alaba veći ugovor a Thiago sigurno mjesto u prvih 11. Ova sranja da žele van i da ih tamo čekaju raširenih ruku su njihove fantazije, sve lome ruke i noge za njima koliko ih traže.
Inter će ga primiti raširenih ruku i sa placom koju traži ukoliko želi promjenu sredine.

Alaba-Hakimi.Not bad :kafa:
On zeli i promjenu pozicije, ne zeli igrati beka vec veznjaka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jul 2020, 15:19

Odlično.Igrat će onda lijevog stopera u 3-4-1-2 što je još jedna pozicija koju treba upgrejdat.

Svakako da ima interesanata za njega od Intera do ostalih tako da ovo da ga izvan Njemačke ne čekaju raširenih ruku ne može biti dalje od istine nego što je.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 07 jul 2020, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 jul 2020, 15:20

SiamoNoi je napisao/la:
07 jul 2020, 15:19
Odlično.Igrat će onda lijevog stopera što je još jedna pozicija koju treba upgrejdat.

Svakako da ima interesanata za njega od Intera do ostalih tako da ovo da ga izvan Njemačke ne čekaju raširenih ruku ne može biti dalje od istine nego što je.
Alabu boli **** za Inter i ko ga tamo ceka rasirenih ruku, jedini nacin da dodje jest da mu obecate da ce startati kao veznjak.
Stopera moze i u Bayernu igrati, sto bi isao u losiji klub.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jul 2020, 15:22

Zašto su Eriksen i Hakimi išli u lošiji klub?

Oluja sa istoka.Stvar je vrlo jednostavna.

Kako god,kao što rekoh,ne mora uopće u Inter i vjerojatno ni neće.Ali da ga izvan Bayerna ne čekaju raširenih ruku je izjava koja nema veze sa vezom.Ako mu Bayern ne ponudi što traži,ponudit će netko drugi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 jul 2020, 15:24

Hajde oluja zaobidji ovu temu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2020, 15:26

Neće Alaba u Inter, case closed.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jul 2020, 15:26

Nisam ni sumnjao da ćeš imati bolji odgovor na to zašto su Eriksen i Hakimi otišli "u lošiji klub".Vjerojatno je teško prihvatit da se Inter polako,ali sigurno vraća tamo gdje je i bio,u situaciju gdje u ekipu može privući bilo kojeg igrača na svijetu kao što ih je i nekada privlačio.

Haj zdrao.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 07 jul 2020, 15:27

Šta je ovo glavni igrači napuštaju Bayern :?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2020, 15:30

Inter se vraća ali gdje, pa ne mogu proći grupu sa Slavijom.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 07 jul 2020, 15:45

Treba razumjeti Thiaga i Alabu.

Godinama su već tu u kukuruz ligi, bez bilo kakvog konkurenta, medijski nisu ispraćeni koliko bi možda bili negdje drugo. I njima dvojici je jasno da postoje klubovi koji im mogu pružiti više u finansijskom i rezultatskom smislu.

Ukratko potreban im je iskorak u karijeri.

semmirs123
Kontakt:

Post Postao/la semmirs123 » 07 jul 2020, 15:50

Rajaz je napisao/la:
07 jul 2020, 15:45
Treba razumjeti Thiaga i Alabu.

Godinama su već tu u kukuruz ligi, bez bilo kakvog konkurenta, medijski nisu ispraćeni koliko bi možda bili negdje drugo. I njima dvojici je jasno da postoje klubovi koji im mogu pružiti više u finansijskom i rezultatskom smislu.

Ukratko potreban im je iskorak u karijeri.
Jedino u Real, eventualno Liverpool. Sve ostalo stepenica ispod. :plac: :plac:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.