Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
To su ti strasni stoperi Mertesacker i PAulista zbog kojih Chambers drugu sezonu gubi kao stoper da se razvija zbog ova dva polovnjaka yeba li mu oni sve senilno. Sta kazete na tandem u sredini Elneny-Coqelin mnogi su se u ekstazi cak i dirali po intimnim mjestima misleci da su to neke ubber klase, Elneny kita od igraca, od Artete ga razlikuje samo sto moze vise da trci jer je mladji. A neki su ocekivali ubod voajera jeftini igrac svjetske klase dosao drito iz Basela umjesto izvikanih skupih igraca poput onog Poljaka...
Walnut pokazuje da bi njemu i u ovom Watfordu maksimalan domet bio klupa i povremeni ulazak pred kraj on je kalibar za Championship.
Walnut pokazuje da bi njemu i u ovom Watfordu maksimalan domet bio klupa i povremeni ulazak pred kraj on je kalibar za Championship.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 13 mar 2016, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ti bi ozbiljno trebao bratu zabraniti da se kladi na Arsenal. Nije više zanimljivoanell je napisao/la:Jest meni.topnik1 je napisao/la:Jel ikome uopšte krivo ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne znam jarane šta bi ti rekotopnik1 je napisao/la:Ti bi ozbiljno trebao bratu zabraniti da se kladi na Arsenal. Nije više zanimljivoanell je napisao/la:Jest meni.topnik1 je napisao/la:Jel ikome uopšte krivo ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Cuo Wenger da nas prozivaju da samo ovaj Cup mozemo osvojiti pa da nas covjek pocasti malo, da se ne stidimo. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Idemo dalje.anell je napisao/la: Ne znam jarane šta bi ti reko
Majke mi ne znam šta ću za LP. Valja ugasit internet spustit roletne i kuću zaključat, i tako par mjeseci
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: RE: Re: Arsenal
Bilo bi ekstra kad bi nestalo struje.topnik1 je napisao/la:Idemo dalje.anell je napisao/la: Ne znam jarane šta bi ti reko![]()
Majke mi ne znam šta ću za LP. Valja ugasit internet spustit roletne i kuću zaključat, i tako par mjeseci![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Na Camp Nou, da niko ne vidi sramotuanell je napisao/la: Bilo bi ekstra kad bi nestalo struje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
smežurani je gotovvv

Wenger: "I don't think we deserved to lose."
voajeroljupci su prdili na šutinu talibana,a lik se nije u stanju namjestiti da zahvatiti loptu kako treba,možda mu smeta šta nemože s devom na teren

Wenger: "I don't think we deserved to lose."
voajeroljupci su prdili na šutinu talibana,a lik se nije u stanju namjestiti da zahvatiti loptu kako treba,možda mu smeta šta nemože s devom na teren
Ma vala tu stvarno nemam problema. Cak sta vise volio bi jos jace guzenje da se matorom bar malo zadrma pozicija (a nece).
Iskreno se nadam da ce Adrijana biti sexy ko uvjek pa da ga siljim za to vrijeme...
Iskreno se nadam da ce Adrijana biti sexy ko uvjek pa da ga siljim za to vrijeme...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Strasni taliban i njegov cuveni sut, siguran sam da je dobio jos bar 10 cistih pokusaja jedna bi usla niej imao sreceSeaman je napisao/la:smežurani je gotovvv![]()
Wenger: "I don't think we deserved to lose."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak najjaca od svih izjava je bila nekidan kaze Giroud ce nakon dva gola u FA kupu da eksplodira
Dajte voajeru da jos jednu sezonu vodi da jos jednu petu zaredom da Panjoudu sansu kao prvom spicu ja vjerujem da bi uz dovodjenje Reusa na drugo krilo Panjoud uspio mozda da predje cifru od 15 ligaskih pogodaka u sezoni
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BigBigBang je napisao/la:Strasni taliban i njegov cuveni sut, siguran sam da je dobio jos bar 10 cistih pokusaja jedna bi usla niej imao sreceSeaman je napisao/la:smežurani je gotovvv![]()
Wenger: "I don't think we deserved to lose."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
voajeroljupci su prdili na šutinu talibana,a lik se nije u stanju namjestiti da zahvatiti loptu kako treba,možda mu smeta šta nemože s devom na teren![]()
Ipak najjaca od svih izjava je bila nekidan kaze Giroud ce nakon dva gola u FA kupu da eksplodira![]()
najjači je bio šut kad je ostao sam u 16m i sam sebe spetlja i ode lopta u pm
čekamo tu ekploziju već 4 sezonu
Arsenal manager Arsene Wenger: "Our fantastic run has come to an end on a day where we felt that our performance deserved a win. Credit to Watford, they created few chances but took them all. It's sad because we gave everything.
"The players don't miss on purpose. You have to be realistic. Of course on the first goal, we made a mistake. It was not possible medically to have started Welbeck.
"It is very difficult against Barcelona, but we have to see it as a challenge and try to make the impossible possible."
Samo da kažem da je Welbeck zasluzio da pocne svaki moguci mec do kraja sezone, ona dva idiota od Girouda i Walcotta ne smiju ni prici prvoj postavi
Giroud i kad ima sansu on je ne zna zabiti, goreg realizatora nisam u zivotu vidio
Walcott je usao ali ko da i nije, nez koja je njegova svrha
Welbeck je dao golove protiv Lestera, Manchestera, Watforda, protiv Totenhema odlican i svaki mec dosad igra odlično, naspram Girouda postača koji nikad nece biti ni dobar napadac, opet nas realizacija kosta svega, opet se Wenger cupa i izvlaci
DOKAD CE nastaviti sa ovim jadnim izdanjima, fuj silazi sa klupe smoru jedan onaj luzerski
Giroud i kad ima sansu on je ne zna zabiti, goreg realizatora nisam u zivotu vidio
Walcott je usao ali ko da i nije, nez koja je njegova svrha
Welbeck je dao golove protiv Lestera, Manchestera, Watforda, protiv Totenhema odlican i svaki mec dosad igra odlično, naspram Girouda postača koji nikad nece biti ni dobar napadac, opet nas realizacija kosta svega, opet se Wenger cupa i izvlaci
DOKAD CE nastaviti sa ovim jadnim izdanjima, fuj silazi sa klupe smoru jedan onaj luzerski
Venger je napravio dobar posao sa Arsenalom. Izgradili su stadion i godinama nisu ulagali velike novce u pojacanja. Stavise, pravili su igrace dovedene za mizeriju i onda ih prodavali u najbolje klubove. Za to vrijeme nijednom nisu ispustili Ligu prvaka za razliku od MU koji je krahirao nakon Fergija unatoc ogromnim ulaganjima.
Arsenal ima solidan konstur ekipe. Vrijeme je da spiskaju tih 200 miliona i dovedu cetiri-pet ozbiljnih igraca. Ovdje mislim na dokazane klase poput Bejla, Iska, Higuaina, Kejna... te nadolazece zvijezde poput Mareza, Kantea...
Arsenal jos od Anrija nema pravog napadaca. Da su imali, uzeli bi najmanje jednu titulu.
Uz to, Arsenal se treba rijesiti nekih igraca kao sto su Volkot, Kazorla, Arteta, Mertesaker itd. Moze se i za njih nesto sitno uzeti.
Arsenal ima solidan konstur ekipe. Vrijeme je da spiskaju tih 200 miliona i dovedu cetiri-pet ozbiljnih igraca. Ovdje mislim na dokazane klase poput Bejla, Iska, Higuaina, Kejna... te nadolazece zvijezde poput Mareza, Kantea...
Arsenal jos od Anrija nema pravog napadaca. Da su imali, uzeli bi najmanje jednu titulu.
Uz to, Arsenal se treba rijesiti nekih igraca kao sto su Volkot, Kazorla, Arteta, Mertesaker itd. Moze se i za njih nesto sitno uzeti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Marsal
- Kontakt:
Jao eno gledam naši navijači se međusobno potukli ispred Emiratesa, oni koju sa Wengera i protiv. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nije valjdaMarsal je napisao/la:Jao eno gledam naši navijači se međusobno potukli ispred Emiratesa, oni koju sa Wengera i protiv.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Marsal
- Kontakt:
Jest ocam'soccerfan je napisao/la: Nije valjda![]()
Moram im reci da to nije do Wengera nego do mog brata.Marsal je napisao/la:Jao eno gledam naši navijači se međusobno potukli ispred Emiratesa, oni koju sa Wengera i protiv.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Pa da na tebe nahrle, mani se belaja.anell je napisao/la: Moram im reci da to nije do Wengera nego do mog brata.
Re: RE: Re: RE: Re: Arsenal
Nema veze, ali cu biti glavna prica na Daily Mailu.Marsal je napisao/la:Pa da na tebe nahrle, mani se belaja.anell je napisao/la: Moram im reci da to nije do Wengera nego do mog brata.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.