FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
To je to,
Thiago haman i jeste izabrao Liverpool.
Real bi sljedeće sezone mogao uzeti Lewandowskog.
Thiago haman i jeste izabrao Liverpool.
Real bi sljedeće sezone mogao uzeti Lewandowskog.
-
semmirs123
- Kontakt:
Ako ti tako kazes, onda bi 
U 32oj nek ga uzmu slobodno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Oluja sa istokaSiamoNoi je napisao/la: ↑07 jul 2020, 15:26Nisam ni sumnjao da ćeš imati bolji odgovor na to zašto su Eriksen i Hakimi otišli "u lošiji klub".Vjerojatno je teško prihvatit da se Inter polako,ali sigurno vraća tamo gdje je i bio,u situaciju gdje u ekipu može privući bilo kojeg igrača na svijetu kao što ih je i nekada privlačio.
Haj zdrao.
Ja sam siguran da i Alaba i Thiago ostaju.Inter are interested in Alaba but the player doesn't want to join the Italian club. PSG, Chelsea & ManCity are also interested but Bayern don't believe that any of these clubs will make serious bids. The two clubs that would be really interesting for Alaba are Barca & Real [Bild]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Javi je izgleda rekao zdravo, odlucio je da srecu potrazi negdje dalje.
Hvala mu za strasnu 2013-u koja je inace bila njegova najbolja sezona.
Hvala mu za strasnu 2013-u koja je inace bila njegova najbolja sezona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
I to je njegova prva sezona kod nas Omšo čini mi se, ne da mi se guglat'.
Veliki gospodin i kavaljer. Atipično za Španca. Sretno mu gdje god je odlučio da ode.
Veliki gospodin i kavaljer. Atipično za Španca. Sretno mu gdje god je odlučio da ode.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako je.Centre forward je napisao/la: ↑07 jul 2020, 17:11I to je njegova prva sezona kod nas Omšo čini mi se, ne da mi se guglat'.
Njegov doprinos vezanom redu je bio neprocjenjiv a nazalost ona kidanje ligamenata ga je unazadilo i ucinilo da ne napravi mnogo bolju karijeru kada je statistika u pitanju.
No, svakako da i on moze biti zahvalan jer je u Bayernu osvojio sve sto se moze osvojiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern's schedule for the CL restart:
• 21 & 22 July: Cyber training (including new signings Sané, Nübel and Kouassi)
• 23-25 July: Training in small groups
• 26 July: Team training
• TBD: Friendly match
• 7 or 8 August: Last 16 second leg against Chelsea
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cuj Inter
To ko da predje u zutalje, konzervu..boriti se za drugo mjesto.
Ako vec ide neka ode u real ili barcu, eventualno u neku eng top ekipu.
Thiago, Liverpool je mjera.
Ako vec ide neka ode u real ili barcu, eventualno u neku eng top ekipu.
Thiago, Liverpool je mjera.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ovaj mi Havertz isto ide na zivce. Za mene licno nije igrac za Bayerna plus ne vrijedi te pare. Nonstop buka oko njega, da nas hoce zaobici.
Mia San Mia
Bolji od svega sto Bayern ima izuzev Lewandowskog i Sanea
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nek se Ribery vrati da odigra još jednu sezonu i onda mu neku poziciju u klubu dati. I onako će ostati živjeti u Munchenu nakon karijere.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kai nije strpljiv. Ako ode kod plavaca ima da pregori..tamo ce da bude samo jedan od igraca, pa oni ako nemaju bar jednog ko Kai na posudbama..ljudi imaju, brat bratu, pedesetak igraca na posudbi.
Da je pametan pa da dodje sljedece sezone..i Müller ce tad imati 32 godine, vise ce na klupu nego u startelf.
Ali..
Da je pametan pa da dodje sljedece sezone..i Müller ce tad imati 32 godine, vise ce na klupu nego u startelf.
Ali..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- farinelli123
- Kontakt:
Čelsi je trenutno tim s najvećim potencijalom u Eng i medju 3 u Evropi za sledecu sezonu.
Možda mi malo kiselogrožđimo, ali odlazak u Celsi je možda i bolji potez za njegovu karijeru. Taj Celsi da dovede jednog pravog ili dva defanzivca i mogu titulu da osvoje ako oznoje gujsce.
Najgore sto može da mu se desi je da prođe ko De Bruyne ili Salah
Možda mi malo kiselogrožđimo, ali odlazak u Celsi je možda i bolji potez za njegovu karijeru. Taj Celsi da dovede jednog pravog ili dva defanzivca i mogu titulu da osvoje ako oznoje gujsce.
Najgore sto može da mu se desi je da prođe ko De Bruyne ili Salah
•
Kimmich, Davies, Pavard, Müller...
Treba imati vise stvari osim dobre tehnike da bi pasao za Bayern.
Sjeti se Coste pa nista
Mia San Mia
Bolji Gomez i Mandzo, nije Lewa killer
On this day in 2014, Robert Lewandowski was presented as new FC Bayern player.
6 years later:
• 285 games
• 242 goals
• 53 assists
• 12 titles
• 2x Bundesliga Player of the season
• 4x Bundesliga top scorer
• 4x DFB Pokal top scorer
• 2x UCL Team of the season
- Centre forward
- Kontakt:
Pa i Auba je killer po statistici
, plus Lewa za nas nije zabijao u finalu LP, a Đilkoš jeste.
Šalim se. Lewa je klasa i za njih i za mnoge. Još da nam donese tu LP, mazne Balon pa da onda sljedeće godine na ljeto se rahat sa svojom gospodjom voza helikopterom po Poljskoj.
Šalim se. Lewa je klasa i za njih i za mnoge. Još da nam donese tu LP, mazne Balon pa da onda sljedeće godine na ljeto se rahat sa svojom gospodjom voza helikopterom po Poljskoj.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Jbg, nije bas Auba blizu ovakve statistike. Brutalno je ovo.Centre forward je napisao/la: ↑09 jul 2020, 14:47Pa i Auba je killer po statistici, plus Lewa za nas nije zabijao u finalu LP, a Đilkoš jeste.
A ove godine bi mu moglo i finale LP donijeti Balon, ako ne bude duh Casper. Protiv Chelseaja je fino zapoceo, nek nastavi samo.
Inace ne svidja mi se ova pauza do LP, nadam se da ekipa nece ispasti iz ritma.
Potvrđen revanš na AA.
Confirmed: Bayern against Chelsea will take place at Allianz Arena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.