Krilni napadac i lijevo i desno isto dobarSabinho je napisao/la:Na kojoj poziciji je najubojotiji?pravnik1981 je napisao/la:Svaka cast na pojacanju..Okić odlican igrac ubrzo cete se i sami uvjerit... Mora vam u prvoj igrat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Krilni napadac i lijevo i desno isto dobarSabinho je napisao/la:Na kojoj poziciji je najubojotiji?pravnik1981 je napisao/la:Svaka cast na pojacanju..Okić odlican igrac ubrzo cete se i sami uvjerit... Mora vam u prvoj igrat
Ja se iskreno nadam da ćete napraviti taj iskorak ali hoću da kažem da nemora značiti ako nakupuješ tonu igrača da ti je zagarantovan uspjeh.Vidio si kako je Sarajevo proljetos igralo a doveli su ko bajagi igračine za ovu ligu.fcsforever je napisao/la:anele@
mi smo sa 3-4 puta manjim buđetom i nezadovoljnim igračima dolazili do play-offa. A Boga ti što ne bi iduče sezone..sa npr 6-7 baš pojačanja, prošli taj play off i ušli u grupe
Ako nisi bio na utakmici ne govori glupostikeramikr je napisao/la:Na turniru Kvarnerska rivijera juniori Sarajeva osvojili su treće mjesto, međutim ovaj turnir neće pamtiti po dobrom zbog nemilih scena koje su se dogodile u polufinalnoj utakmici.
Sarajevo je danas savladalo Osijek sa 2:1 golvoima Anđušića i Kapića, te tako osvojilo treće mjesto, a nemile scene dogodile su se u polufinalnoj utakmici protiv Rijeke.
Domaćin turnira, Rijeka, imala je naklonost sudija, a to je najbolje osjetila ekipa Sarajeva.
Nedugo nakon vodstva Rijeke od 1:0 došlo je do incidenta na terenu.
Poslije naguravanja dvojice igrača na terenu, sudija je uhvatio fudbalera Sarajeva za vrat i rekao "Sad ću ti je*ati mater", nakon čega su uletjeli svi igrači, te je došlo do razmjenjivanja udaraca.
Također je i trener Rijeke udarao je jednog od fudbalera Sarajeva. Sramotno!
Ako nisi bio na utakmici nemoj ljude lagati.keramikr je napisao/la:Na turniru Kvarnerska rivijera juniori Sarajeva osvojili su treće mjesto, međutim ovaj turnir neće pamtiti po dobrom zbog nemilih scena koje su se dogodile u polufinalnoj utakmici.
Sarajevo je danas savladalo Osijek sa 2:1 golvoima Anđušića i Kapića, te tako osvojilo treće mjesto, a nemile scene dogodile su se u polufinalnoj utakmici protiv Rijeke.
Domaćin turnira, Rijeka, imala je naklonost sudija, a to je najbolje osjetila ekipa Sarajeva. Nedugo nakon vodstva Rijeke od 1:0 došlo je do incidenta na terenu.
Poslije naguravanja dvojice igrača na terenu, sudija je uhvatio fudbalera Sarajeva za vrat i rekao "Sad ću ti je*ati mater", nakon čega su uletjeli svi igrači, te je došlo do razmjenjivanja udaraca.
Također je i trener Rijeke udarao je jednog od fudbalera Sarajeva. Sramotno!
To je taj europski mentalitetsarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/brutalni ... eci/132511
Ako hoćeš da budes u svojoj ligi uspješan, dovidi igrače iz svoje lige u od svojih konkurenata, naravno njihove bolje igrače, tako da njih slabiš, a sebe jačaš...rumbalija je napisao/la:Može li meni neko objasniti šta znači pojačanje.
Ono što mi pada na pamet kada kažem pojačanje,je to da je taj igrač bolji od svakog igrača pojedinačno.
Možda bi bilo bolje kazati da je pojačao konkurenciju na nekom mjestu u timu.
Ako je pojačanje onda je 100 % u prvoj postavi.
i da sumiramo oko pojačanja,i to ovog nekog Okića.Pa ja nisam 2 puta čuo za ovog tipa,da budem iskren.Je li to vanserijski golgeter,koliko je dao golova.
Sigurno mu je prosjek iznad jednog gola po utakmici.
I čuj pojačanje dolazi iz Veleža,majko moja.Taj se klub do juče borio za opstanak a sad iz njega dolaze pojačanja.
Dajte dovedite nekog igrača koji igra u svom klubu i da je taj klub za klasu bolji od Sarajeva.
Ako takav igrać dodje u Sarajevo,onda ja skidam kapu
"Sacuvaj me Boze hrvatske kulture i srpskog junastva."Bosniacum Lilium je napisao/la:To je taj europski mentalitetsarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/brutalni ... eci/132511![]()
![]()
![]()
![]()
Majku im njihovu j****. Doci ce kad-tad.exbabilon je napisao/la:"Sacuvaj me Boze hrvatske kulture i srpskog junastva."Bosniacum Lilium je napisao/la:To je taj europski mentalitetsarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/brutalni ... eci/132511![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, johntravolta123, OzmoodPinglewood, samoFKS, Uvijeknapravojstrani i 68 gostiju.