English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: English Premier League
Samo da sada Lampard ne ode u ovaj raspali Chelsea, bolje mu je u Coventryu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- akisarajevo92
- Kontakt:
dobit ce "samo" 4 miliona zbog klauzule u ugovoru
Don't believe the hype.
A sta je fazon pa im daju ugovore po 6 godina?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wilshere10
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa amortizacija ugovora, kao sto to rade i sa ugovorima igraca. Imaju par igraca koji su potpisali na 8-9 godina. U teoriji to dobro ide, ali njih yebe sto je glavna premisa za eksploataciju te teorije dovodjenje pravih igraca. Ovako samo gomilaju igrace i dugorocno ce imat problem bez LP. Medjutim, uvijek ce se naci Arsenal i izvuci ih iz govana placanjem 60-70 miliona za drvece poput Maduekea ili Havertza.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Pel izveo najjače snage. Očekivano. Vjerojatno će za vikend u kupu rotirati. Očekujem uvjerljivu pobjedu Citya
Ne bi me čudilo nešto tipa 0:7.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:47Pel izveo najjače snage. Očekivano. Vjerojatno će za vikend u kupu rotirati. Očekujem uvjerljivu pobjedu Citya
Vjerovatno će protiv Southamptona igrati Savinho, Reijnders, Nico, Marmoush, Foden...
- Marsal
- Kontakt:
Volio bih da zabiju večeras 10 komada da ona naša pichkurina vidi da se može igrat ofanzivno yebem li mu oca baskijskog i njegove strukture.N3R3D je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:56Ne bi me čudilo nešto tipa 0:7.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:47Pel izveo najjače snage. Očekivano. Vjerojatno će za vikend u kupu rotirati. Očekujem uvjerljivu pobjedu Citya
Vjerovatno će protiv Southamptona igrati Savinho, Reijnders, Nico, Marmoush, Foden...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Tako igraju šampioni.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Patnja - baš sam bio napisao da bi 0:1 bilo dovoljno na pitanje za rezultat na x, dok su se fanovi zalijetali sa 4 ili 5 golova u prognozi.
- Wilshere10
- Kontakt:
Bmouth ce ove otresti lakse nego Arsenala. Samo da ker iz San Sebastiana ne usere opet. 
Samo sanjajte
Sampionski, ovo im je najteza utakmica do kraja sezone bila da potvrde ovaj clutch run.
S druge strane oni opet drugi

S druge strane oni opet drugi
Bez Halanda bi se ovi borili za ligu prvaka i ništa više od toga.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Pobjeda je pobjeda. Sad je na Arsenalu red, težak dvoboj protiv Newcastlea za vikend pred dvomeč s Atleticom
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Momci, aj sve na stranu prepucavanja, hejtanje i podjebavanje rivala - koji **** je sa ovim Pepovim City ekipama, pa vec ko zna koju sezonu zaredom izvode ovaj nevjerojatni preokret, gdje u prvom dijelu sezone izgledaju pogubljeno, rasuto itd., a onda sustižu protivnike te (a najvjerojatnije ce se obistiniti i ove sezone) osvajaju ligu i ostave rivale u nevjerici?!
Mislim, sta im lik daje, govori, kako ih lik dize iz mrtvih?!?
Pratim fudbal 25+ godina aktivno, ne znam da sam dozivio nesto ovakvo na najvisem nivou, ovako clutch ekipe i vracanja iz nemogucih pozicija.
Ponovo kazem, sve na stranu, ni meni nije drago (ni najmanje), kad smo mi sa Slotom ove godine vec toliko **** zakazali, ali sta lik izvodi sa svojim ekipama u najtezoj ligi na svijetu godinama unazad - fakat mu skidam kapu, respect!
Had to get it off my chest. Good night and good fight!
Mislim, sta im lik daje, govori, kako ih lik dize iz mrtvih?!?
Pratim fudbal 25+ godina aktivno, ne znam da sam dozivio nesto ovakvo na najvisem nivou, ovako clutch ekipe i vracanja iz nemogucih pozicija.
Ponovo kazem, sve na stranu, ni meni nije drago (ni najmanje), kad smo mi sa Slotom ove godine vec toliko **** zakazali, ali sta lik izvodi sa svojim ekipama u najtezoj ligi na svijetu godinama unazad - fakat mu skidam kapu, respect!
Had to get it off my chest. Good night and good fight!
Smješni su neki ovdje useri, da ne kažem luzeri, kako uspijevaju da nađu opravdanje za neuspjehe svoje ekipe u direktnim konkurentskim timovima. Pa im čas ne valja sudije, pa raspored, pa protivnički igrači..mislim na sve moguće načine pokušavaju da svoj vlastiti neuspjeh prebace na konkurenciju, a pored lažu, izmišljaju i manipulišu.
Omalovažavanje na sve strane protivničke ekipe, a ne zapitaju se kako to da su uvijek drugi i pored svega toga.
Logika kaže ako je konkurentska ekipa tako loša kako je se opisuje, a ti tako dobar kako misliš i smatraš da jesi, zašto onda nikada ne osvajate ligu?
Šta je sljedeće - neko vam sihre bacio...
Omalovažavanje na sve strane protivničke ekipe, a ne zapitaju se kako to da su uvijek drugi i pored svega toga.
Logika kaže ako je konkurentska ekipa tako loša kako je se opisuje, a ti tako dobar kako misliš i smatraš da jesi, zašto onda nikada ne osvajate ligu?
Šta je sljedeće - neko vam sihre bacio...