Jedna od jacih najava utakmice

Dolaze dva kombija u vrh glave
Apsolutno. Prati kako današnji svjetski klubovi rade i implementira u klubove gdje radi. Ja se iskreno nadam da će momka baciti u vatru i u pravom meču. Zamisli kako bi to na samog momka uticalo, sa nepunih 16 da istrčiš igrati protiv seniora. Vjerujem da bi postao najmlađi debitant ove lige. Ne znam je li Rožman gledao selekcije pa uvidio da je momak fenomenalan, ili mu je neko preporučio, ali neko ima dobro oko za prepoznati igračakillafrommanilla je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:56Rožman pravi odmah korak koji niko nije prije njega - pomiče dobnu granicu priključivanja djece u prvi tim što svi veliki klubovi rade već godinama, samo su u nas talenti s 23 godine. Koso je još dijete ali u ovim godinama se odluči da li će biti fudbaler ili će biti konobar. Mogu mislit kakva je satisfakcija djetetu trenirati sa prvim timom. Stavim sebe u tu situaciju i ja bih s 15 god da sam priključen prvom timu sve podredio fudbalu, grizao bih kao nikad. Vrhunski potez, nema šta
zali Boze tvojih godinaPitarsam je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:33Kotili se legli se.
Mitomani mali,plavi garavi!
Nije vam lahko,napisah vec par puta.
“Kad PITAR kara,on kara i za sebe i za tebe”.
Onaj jedan spominje 10-godišnjake.
Ali “nisam ništa pogrešno napisao”?!
Onaj drugi,Boga dragog pitaj odakle je “sljego”?- Čuj “čiča “
Tata,babo-mitomane maleni.
Došli uskotračnom prugom sa Austro-Ugarskim okupatorom.
Austrougari napravili prugu skroz do istočne Bosne,da mogu
krasti prirodna bogastva Bosne.
Foca-Praca-Ustipraca-Bistrik,ima za izaći Grbavica.
Poraženi i poslije 1918g.raspali otišli za Beč i Peštu.
Ostavili hamale i pruzne radnike,koji su se doselili iz pizdica
Češke,Madjarske,Rvatske u predgrađe Seher Sarajeva.
Ti napaćeni radnici i hamali,ostavljeni od majke Austrougarske
se okupljaju oko svojih šatora i baraka i počinju Ganjati
Krpenjaču.Nakon par godina kao svaka emigracija osnivaju
svoj klub 1921g.gdje se mogu okupljati i razmjenjivati iskustva.
Tako vam je to bilo,a vi i dalje pravite mitove.
Željezničar -radnička klasa osnovala,partija(politika)podržala
i do današnjih dana održala!
Sarajevo-Partija osnovala,Čaršija podržala!
P.S.Da vidim kakvim će te sad nebulozama odgovoriti,mitomani iz “Čiča Tomine kolibe”![]()
Pitarsam je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:33Kotili se legli se.
P.S.Da vidim kakvim će te sad nebulozama odgovoriti,mitomani iz “Čiča Tomine kolibe”![]()
i kroz citavu historiju, od samog osnivanja do danasnjeg dana klub vam vodili i vode ljudi sa strane, najmanje iz SarajevaIdeju o osnivanju fudbalskog kluba "Željezničar" , mladi željeznički radnik Dimitrije Dimitrijević, koji je rođen i odrastao u centru grada na Mejtašu, u Čekaluši
dok sa druge strane,
Prva sjednica FK Torpedo, kasnije Fk Sarajevo nakon prijedloga novinara Oslobođenja, Mirka Ostojića (nikakve veze sa gradom Sarajevom nema)
Franjo Budimir, istaknuti smeker i Udbas, "Dida" Zivka Budimira generala HVO. Prvi sekretar FK Torpedo
Banja Luka, osnivac i predsjednik
Gacko UO
Posušje UO
Livno Sekretar
Lopar Ekonom
Zvornik Blagajnik
Jajce UO
Travnik UO
Sibenik zamjenik predsjednika
Ma ne mora zaigrati još uvijek, ali sami treninzi bi meni od 15 godina u glavi stvorili sliku da želim da budem fudbaler. Treniram s Vrančićem, naravno da neću cigar ni pivu ni džoju. A to su godine kad se eksperimentiše sa svim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:06Apsolutno. Prati kako današnji svjetski klubovi rade i implementira u klubove gdje radi. Ja se iskreno nadam da će momka baciti u vatru i u pravom meču. Zamisli kako bi to na samog momka uticalo, sa nepunih 16 da istrčiš igrati protiv seniora. Vjerujem da bi postao najmlađi debitant ove lige. Ne znam je li Rožman gledao selekcije pa uvidio da je momak fenomenalan, ili mu je neko preporučio, ali neko ima dobro oko za prepoznati igračakillafrommanilla je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:56Rožman pravi odmah korak koji niko nije prije njega - pomiče dobnu granicu priključivanja djece u prvi tim što svi veliki klubovi rade već godinama, samo su u nas talenti s 23 godine. Koso je još dijete ali u ovim godinama se odluči da li će biti fudbaler ili će biti konobar. Mogu mislit kakva je satisfakcija djetetu trenirati sa prvim timom. Stavim sebe u tu situaciju i ja bih s 15 god da sam priključen prvom timu sve podredio fudbalu, grizao bih kao nikad. Vrhunski potez, nema šta![]()
Samo me strah za Simona da ne bude imao punu podršku kad bude par kikseva. Čovjek zna svoj posao, kad prođe pripreme sa ekipom u januaru, letit će po terenu.
hahahahahPitarsam je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:33Kotili se legli se.
dejavu je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:40Pitarsam je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:33Kotili se legli se.
P.S.Da vidim kakvim će te sad nebulozama odgovoriti,mitomani iz “Čiča Tomine kolibe”
i kroz citavu historiju, od samog osnivanja do danasnjeg dana klub vam vodili i vode ljudi sa strane, najmanje iz SarajevaIdeju o osnivanju fudbalskog kluba "Željezničar" , mladi željeznički radnik Dimitrije Dimitrijević, koji je rođen i odrastao u centru grada na Mejtašu, u Čekaluši
dok sa druge strane,
Prva sjednica FK Torpedo, kasnije Fk Sarajevo nakon prijedloga novinara Oslobođenja, Mirka Ostojića (nikakve veze sa gradom Sarajevom nema)
Franjo Budimir, istaknuti smeker i Udbas, "Dida" Zivka Budimira generala HVO. Prvi sekretar FK Torpedo
Banja Luka, osnivac i predsjednik
Gacko UO
Posušje UO
Livno Sekretar
Lopar Ekonom
Zvornik Blagajnik
Jajce UO
Travnik UO
Sibenik zamjenik predsjednika![]()
ima naravno ovih sto su iz Sarajeva a u upravi su vaseg kluba, samo sto i oni navijaju za Zelju
cica mica gotova prica![]()
Glabanje pitarima na max, mene stid tvog uvlacenja. Baj d vej imas nesto bijelo oko labrnje, obrisi sekillafrommanilla je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:56Evo ja još tražim šta je prejako, osim Vrapčići pa pretpostavljam da vam je to smiješno. Urnebesno, prejaka najava, Vrapčići halo.
Rožman pravi odmah korak koji niko nije prije njega - pomiče dobnu granicu priključivanja djece u prvi tim što svi veliki klubovi rade već godinama, samo su u nas talenti s 23 godine. Koso je još dijete ali u ovim godinama se odluči da li će biti fudbaler ili će biti konobar. Mogu mislit kakva je satisfakcija djetetu trenirati sa prvim timom. Stavim sebe u tu situaciju i ja bih s 15 god da sam priključen prvom timu sve podredio fudbalu, grizao bih kao nikad. Vrhunski potez, nema šta
pravi onaj zadrti balija kojem je turska bratska zemlja iako su nas drzali u mraku i iskoristavali 500 godina, oduzeli nam identitet i drzavljanstvo, a austrougarska je okupator iako je za 40 godina od Sarajeva napravila ozbiljan grad i sve modernizovala (pruga, korito, struja, da ne nabrajam...)BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 avg 2023, 16:07Pazi sad ovo. Papci iz Austo-Ugarske. Koji su gradili grad i pruge. Tramvaj,najljepse gradjevine grada...sta sve nije doslo za vakta tih seljacina iz Beca i Budima.
Ali carsija jarane zato prije Austo-Ugarske navijala za za Sultanspor i Hureminapickay, inace pretace Galate i Fenera,prije nego sto je fudbal izmisljen.
Ali cuj vi ste seljacine iz Austro-Ugarske.
Znate li okupatori da se prije Austro-Ugarske nije moralo ici na hadz,ako si sa casrsije.
Kakav mozak.
Deda je klasicni onaj mahalski, polu-pismeni sovinista i kompleksas. Suvisna je bilo kakva rasprava s takvim tipovima.
Treba raspravljat jer se treba znat da ljudi iz Sarajeva nisu ovakvi kakvim nas on predstavlja, bez obzira na klub. Naravno, ja ne sudim ljudima po postovima na forumu, ali ima ljudi vjeruj mi koji ce na osnovu ovakvih idiotluka formirati misljenje o ljudima iz Sarajeva, vjeruj mi da ima, i ne treba mu dat da iznosi takve lazi i besmislice.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑16 avg 2023, 16:15Deda je klasicni onaj mahalski, polu-pismeni sovinista i kompleksas. Suvisna je bilo kakva rasprava s takvim tipovima.
Glabanje sto komentarisem da je dobar potez?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 avg 2023, 16:02Glabanje pitarima na max, mene stid tvog uvlacenja. Baj d vej imas nesto bijelo oko labrnje, obrisi sekillafrommanilla je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:56Evo ja još tražim šta je prejako, osim Vrapčići pa pretpostavljam da vam je to smiješno. Urnebesno, prejaka najava, Vrapčići halo.
Rožman pravi odmah korak koji niko nije prije njega - pomiče dobnu granicu priključivanja djece u prvi tim što svi veliki klubovi rade već godinama, samo su u nas talenti s 23 godine. Koso je još dijete ali u ovim godinama se odluči da li će biti fudbaler ili će biti konobar. Mogu mislit kakva je satisfakcija djetetu trenirati sa prvim timom. Stavim sebe u tu situaciju i ja bih s 15 god da sam priključen prvom timu sve podredio fudbalu, grizao bih kao nikad. Vrhunski potez, nema šta![]()
**** zajebanciju reci ti meni jesil se uclanio medju raju sa Lavora. Retoricko je pitanje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.