Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Gradonacelnik
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Gradonacelnik » 15 apr 2019, 22:45

Vjerujte doratu Banjcu, nemojte svojim očima!

Mamu sprčio svoju!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 apr 2019, 22:46

samirr je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:Ne tako davno..

“Prvi put u historiji mi izbacili Slobodu iz Tuzle iz Premijer lige i i dogodilo se da je baš mi možemo vratiti u ligu ukoliko ostanemo neporaženi u Bihaću. Oni te godine ubijaju u ligi, ne može im kod kuće niko ništa. Ćiro preuzeo Slobodu, a mene zove Amerikanac, koji je tada bio predsjednik kluba i kaže: Evo ti 100.000 KM za pobjedu i još 20.000 KM da motiviraš igrače. Prvo poluvrijeme ih imamo 1:0, oni izjednače s penala, mi povedemo 2:1, i oni u 96. minuti izjednače na 2:2. U Bihaću me 3.500 ljudi vrijeđa, u Tuzli na Tušnju 10.000 ljudi skandira GOŠK-ovo ime. Amerikanac mi izbroji 100.000 KM, a Ćiro misli i danas dan da je sve bilo regularno”, otkrio je šta se dešavalo Lujo Ilić u razgovoru za Jutarnji list.
sve govori o njima kad ih moraš premirati da igraju pošteno toliko od mene.
E ova ti je na mjestu. Samo ja znam, kada ste bili druga liga kome ste nudili 60 000 km, da vam pusti utakmicu. Ljudi odbili i pobijedili vas. Borili ste se za ulazak.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 apr 2019, 22:46

Ma pripit čojk došao u studio
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 apr 2019, 22:49

Gradonacelnik je napisao/la:Vjerujte doratu Banjcu, nemojte svojim očima!

Mamu sprčio svoju!
Isti penal bio za Milan. Kontakt je bio, covjek dosao prije do lopte. Kakvih sve penala bude, bez kontakta , ovo je i dobro.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 15 apr 2019, 23:11

Haha, da te Bog dragi sačuva, koji stručnjak... Pa ovo je nevjerovatno, nevjerovatno.

Moji ljudi šta mi ovdje pratimo, zbog čega se živciramo, kad ti pored zdravih očiju guraju svoje. Užas, užas...
NK Široki Brijeg

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 apr 2019, 23:14

Evolve je napisao/la:Haha, da te Bog dragi sačuva, koji stručnjak... Pa ovo je nevjerovatno, nevjerovatno.

Moji ljudi šta mi ovdje pratimo, zbog čega se živciramo, kad ti pored zdravih očiju guraju svoje. Užas, užas...
Pa sta da je rekao da je penal? Prisjeti se finala Kupa kad je Pandza kao zadnji covjek pri 0-0 srusio Ahmetovica, Valjic nije svirao penal i dao crveni. Kasnije u analizi kazu cist penal i crveni. Koja utjeha.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 15 apr 2019, 23:21

Sabinho je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Haha, da te Bog dragi sačuva, koji stručnjak... Pa ovo je nevjerovatno, nevjerovatno.

Pa sta da je rekao da je penal? Prisjeti se finala Kupa kad je Pandza kao zadnji covjek pri 0-0 srusio Ahmetovica, Valjic nije svirao penal i dao crveni. Kasnije u analizi kazu cist penal i crveni. Koja utjeha.
Nekontam te majke mi... Pa da šutimo samo? Je, je ti vidis da je lopta okrugla ali Banjac kaze da je trokut, i ok dobro trokut je. Znas sta jedva cekam, jedva cekam da ova liga i prijenosi **** sa Bht-a i njihovih "strucnjaka" iz saveza sto dovode da pravdaju puste propuste i kradje od ljudi u žutom.
NK Široki Brijeg

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 apr 2019, 23:26

Evolve je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Nekontam te majke mi... Pa da šutimo samo? Je, je ti vidis da je lopta okrugla ali Banjac kaze da je trokut, i ok dobro trokut je. Znas sta jedva cekam, jedva cekam da ova liga i prijenosi **** sa Bht-a i njihovih "strucnjaka" iz saveza sto dovode da pravdaju puste propuste i kradje od ljudi u žutom.
Po meni penal nije bio. Sportski receno sreca je sto penal nije realizovan pa je pravda po tom pitanju zadovoljena.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 15 apr 2019, 23:30

Kakvi se sad sve penali sviraju u ligama 5 , ligi prvaka , svaki možemo dovesti u pitanje i nekoliko puta prodiskutovati svi o njima.

Nakon ovog penala , nek se sve svira :thumbdown:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 apr 2019, 23:33

:lol:

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 15 apr 2019, 23:34

fks74 je napisao/la:

Mamu sprčio svoju!
Isti penal bio za Milan. Kontakt je bio, covjek dosao prije do lopte. Kakvih sve penala bude, bez kontakta , ovo je i dobro.
Čuješ li šta dorat govori: Bilo određenog kontakta!

Može li on prebrojat koliko određenih kontakta ima na jednoj utakmici?

Bilo bi po 20-30 penala po utakmici da se svira: Određeni kontakt! :lol: :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 15 apr 2019, 23:39

Gradonacelnik je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

Mamu sprčio svoju!
Čuješ li šta dorat govori: Bilo određenog kontakta!

Može li on prebrojat koliko određenih kontakta ima na jednoj utakmici?

Bilo bi po 20-30 penala po utakmici da se svira: Određeni kontakt! :lol: :lol:
Vidimo da ne vidimo da vidimo
:urnebes:
It's better when it's live

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 apr 2019, 23:52

Veca je sramota novinara bht koji godinama sute na monofazne gluposti koje valjaju strucni konsultanti iz saveza.
tuzlanska Sloboda

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 apr 2019, 23:53

A filozofa sve jedan do drugog-PRAVEDNICI...A kad bi penal za Zrinjski protiv ovog istog Sarajeva nad Veselinovicem u Mostaru (2:2),svi USTASE i u glas POVIKASE-CIST PENAL...Hajde zacepite labrnje :kafa: :kafa: :kafa:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 apr 2019, 23:54

Još je samo falilo da ovaj igrac Goska uhvati loptu u ruke..kako jadna liga, jadno sudjenje, jadno sve, nije ni cudo sto smo najgora liga u Evropi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 apr 2019, 23:57

bhpremierliga12 je napisao/la:Još je samo falilo da ovaj igrac Goska uhvati loptu u ruke..kako jadna liga, jadno sudjenje, jadno sve, nije ni cudo sto smo najgora liga u Evropi.
Na stranu ruka, lik svira poluvrijeme, a lopta u petercu odbrambene ekipe
tuzlanska Sloboda

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 16 apr 2019, 00:03

zlajci je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Još je samo falilo da ovaj igrac Goska uhvati loptu u ruke..kako jadna liga, jadno sudjenje, jadno sve, nije ni cudo sto smo najgora liga u Evropi.
Kako smo glasni i kako se borimo protiv mafije, dobro je sve.

Pa jbt sve navijacke grupe nek se skupe ili bar dio navijacke scene u bih i nek krenu u obracun sa ovim debilima (a mnogi ce se jos pridruziti). Pa bi onda vidjeli kako se sve moze, od terena kao na wimbledonu do sudjenja boljeg nego kod Mažića.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 apr 2019, 00:16

Jel Popović dirao loptu u onom duelu ? Ako nije penal je po meni čist bez obzira na intezitet kontakta, ko mu je kriv što je promašio loptu a zamahno ko da je na Trebević sprema poslat.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2019, 00:20

Imali smo narode u neke 3 godine tri velike afere gdje je i najglupljem covjeku bilo jasno sve i dokazano. Oni su samo aktere pozivali na razgovore i zataskali sve to. Mozda i Evropska organizacija zna za sve to ali dok god lopovi glasaju za Ceferina mogu raditi sta zele.

Opet nakon svega navijaci 4 ekipe koje idu stalno u Evropu se nemaju sta ljutiti, dok svi nisu na istoj strani nema od ovog nista. Ali kako ce biti svi na istoj strani kada ce jedna ekipa dobiti jednu godinu trofej, narednu Evropu. Ostetiti ce ih jednom protiv direktnog rivala, naredni put pogurati ali ih nikada nece ostetiti protiv ostalih 8 ekipa.

Mislim sta se Siroki ljuti? Sto je ostecen protiv Sarajeva? Naredni put ce biti poguran, a u medjuvremenu ce drugi za savez "mali" biti osteceni protiv Sirokog bezbroj puta.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 apr 2019, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 apr 2019, 00:21

redbull93 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
Kako smo glasni i kako se borimo protiv mafije, dobro je sve.

Pa jbt sve navijacke grupe nek se skupe ili bar dio navijacke scene u bih i nek krenu u obracun sa ovim debilima (a mnogi ce se jos pridruziti). Pa bi onda vidjeli kako se sve moze, od terena kao na wimbledonu do sudjenja boljeg nego kod Mažića.
Evo mi ćemo povesti prvom prilikom, uletićemo na teren da ih mlavimo. Mi imamo iskustva u tome pa ćemo orvi, vi za nama idućih dana.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: badblueboylivno, Bing [Bot], kogmagie46, laznokrilo, TylerBurey i 33 gosta.