Super... Treba odgoditi čišćenje terena za petak, to bi bilo idealno.. Yebem nas zatucaneellaxaz je napisao/la:Sinoć Amar govori samo da ne bude prva kući (zbog terena), kad ono baš.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Super... Treba odgoditi čišćenje terena za petak, to bi bilo idealno.. Yebem nas zatucaneellaxaz je napisao/la:Sinoć Amar govori samo da ne bude prva kući (zbog terena), kad ono baš.
Kako za kogaSarajlijc@ je napisao/la:Najtezeg ste protivnika dobili.
Bas tako ali ce proci imam neki predosjecaj.Sarajlijc@ je napisao/la:Najtezeg ste protivnika dobili.
Jesu li ga ocistili komunalci imalo?alan ford 26 je napisao/la:Kako za kogaSarajlijc@ je napisao/la:Najtezeg ste protivnika dobili.![]()
Ma teren je odlican, inace su se potrudili pa ga pripremili za utakmicu sezone, sram da bude navijace sto nisu ocitili travnjak prije 10 dana
Cemu to komsija moj draginanek je napisao/la:Steta sto pitari ne prodjose u polufinale sad bi njih morali nakacit,a ovako moramo ove nakantat!
Koga ste ono vi dobiliSIR je napisao/la:Bas tako ali ce proci imam neki predosjecaj.Sarajlijc@ je napisao/la:Najtezeg ste protivnika dobili.
likusa je napisao/la:Koga ste ono vi dobiliSIR je napisao/la:Bas tako ali ce proci imam neki predosjecaj.Sarajlijc@ je napisao/la:Najtezeg ste protivnika dobili.!
Mogli bi organizovat neku probnu neki opstinski klub okolina Visokog,Ilijaša ...zuka_TM je napisao/la:Oni su slobodni u ovom kolu
Bez potrebe te provokacije sa vase strane stvarno, ali hajde nastavite tako.likusa je napisao/la:Mogli bi organizovat neku probnu neki opstinski klub okolina Visokog,Ilijaša ...zuka_TM je napisao/la:Oni su slobodni u ovom kolu
Ne znam ja stvarno,ali hajde nebitno drug moj.Prodjite vi u finale ja vama zelim to a ovo ostalo izmedju nas sa strane ostavit.zuka_TM je napisao/la:Ma Sir ovo je sala jbg, ne moras sve shvatati ozbiljno
hajde ba malo zeze nije na odmetSIR je napisao/la:Ne znam ja stvarno,ali hajde nebitno drug moj.Prodjite vi u finale ja vama zelim to a ovo ostalo izmedju nas sa strane ostavit.zuka_TM je napisao/la:Ma Sir ovo je sala jbg, ne moras sve shvatati ozbiljno![]()
E ovome je forumas inkognito pisao. Znači, Amar odradi svoj dio posla, odlično pripremi ekipu, koja je nikad jača i spremnija, a s druge strane mlatimudani nisu mogi srediti teren. Igramo možda dvije najvažnije utakmice u 4 dana, a teren je katastrofa. Kako da dođe do izražaja Željina dominacija i tehnička potkovanost veznog reda na krompirištu? Učinili smo medvjeđu uslugu Širokom i Borcu, jer će se moći mnogo lakše braniti.arzaminjo je napisao/la:sad dosao s ciscenja terena i mogu vam recen da je teren katastrofalan , igrat cemo u 6 dana 2 utakmice tako da ce teren biti unisten do kraja sezone a ovi iz KJKP nista ne rade morali smo ih izgrudvat da bi ustali i poceli radit samo cignce
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, Cwirek, samoFKS i 50 gostiju.