FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 11 apr 2017, 23:22

Mokes je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:slika
Mrsko mi sad traziti post, ali si ovo predvidio.
Prevara od ekipe.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 apr 2017, 23:22

Htjeli ste 4-3-3, htjeli ste Mascherana ispred Busquetsa, Enrique vam sve želje ispunio.

Btw. Alves se fino isprskao po Neymaru i kompletnoj desnoj strani Barcelone, onako s 33 na leđima.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 apr 2017, 23:23

a sta vi ocekujete od Messija, pa lik je jedini kreator haman citavu sezonu jer vezni red ne postoji, aj sto ne postoji napadacki vec ne pomazu ni blizu koliko trebaju i onako vec klimavoj odbrani, koliko je samo prostora veceras bilo izmedju sredine i odbrane kad je Juve napado, kompaktnost 0 bodova
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 11 apr 2017, 23:24

Blejzer10 je napisao/la:Lik primi loptu, četvorica mu na leđima svaki put. Stvorio dva zicera, i još par puta stvorio prostor al' džaba. Protiv PSGa sam s.rao kako je šetao i kako se spič.kao. Danas je bila druga priča. Šteta što su svi ostali bili na nivou gostovanja Betisu, Sociedadu, Malagi, Deportivu, PSGu...
Ma problem je što je silom prilika (jer Barsa nema veznog reda) primoran da igra daleko od gola, skoro do centra i onda uspe kreirati nešto ali džabe kad sad njega nema i tamo napred da se to realizuje hebiga....Suarez je običan panj, čovek koji iznenadi fenomenalnim golom a još više iznenadi šta je sve u stanju promašiti, ovi svi ostali su potpuno i bezopasni po gol, tu pogotovo prednjači Neymar koga ja jednostavno ne razumem više u opšte, kao da mu je važnije besomučno se nadmudrivati sa protivničkim igračima daleko od gola nego li pokušati ugroziti isti.....on igra neke svoje igrice :facepalm:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 11 apr 2017, 23:25

Rajaz je napisao/la:Htjeli ste 4-3-3, htjeli ste Mascherana ispred Busquetsa, Enrique vam sve želje ispunio.

Btw. Alves se fino isprskao po Neymaru i kompletnoj desnoj strani Barcelone, onako s 33 na leđima.
:salut: želje i pozdravi :mrgreen:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 apr 2017, 23:29

Moj Lionele s kakvim ti vodonosama igras :damn:

Danas je zaradjivao platu citavoj veznoj liniji.

Neka, bolje ovako, da se ne sramotimo vise jer zamislite prodjemo pa naletimo na Bayern, ne bi to smio ni gledati.

Jos jednom se pokazalo da je vezna linija, tj sredina 90 % u nogometu.

Ne mogu 3 igraca dobiti 8 nikako.

Samo nesto jos...NEMOJTE MOLIM VAS KRITIKOVAT POJEDINCE JER OVO JE PROBLEM KONPLETNOG TIM TJ VEZNE LINIJE. Da su ostala 4 na nivou i npr i Gomes bi lakse igrao.

Da sam Messi ne bih produzio ugovor dok na Camp ne dodju 2 top veznjaka i desni bek.

Enrique, sve sto si postigo , usro si na kraju. Najuspjesniji tin decenije u LP si sveo na ovaj nivo da se brukaju, ja vas uvjeravam da Leicester ne bi dobio 3 komada.

Sutra uzivati u spektaklu, 3 tekme i to je to.
27.10.2020

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 11 apr 2017, 23:30

Što je najsmiješnije, Juve nije odigrao toliko dobru tekmu večeras. Mnogo bolje je PSG odigrao u Parizu. Oni su zabili 4, stvorili hejbet prilika a nisu Barci dozvolili nijednu 100%. Čak i Malaga, Betis, Deportivo i Sociedad su nas ovako izdominirali, samo što nemaju zvijeri u napadu da zabiju svaku kreiranu šansu. Samo što Juve ima Allaha na golu, i što se neće spič.kati na Nou Campu ko PSG, već će nam zabiti još tri ako ovi budu ponovno fulavali zicere kao večeras.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 apr 2017, 23:32

Gostovanja u Mančesteru, Torinu i Parizu - gol razlika 1:10. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 apr 2017, 23:34

Gledao sam do onog promašaja Inieste. Imao sam neki predosjećaj šta poslije toga slijedi, odlučio sam otići raditi nešto korisnije. Sva sreća pa sam bio u pravu.

Ta situacija je najbolji opis kompletne ove sezone.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 apr 2017, 23:34

Još nešto,

Iza Enriquea će ostati rasulo.

Jedna u nizu razlika između njega i Guardiole.

When you build your identity on results, you have nothing of relevant to count on when you fail.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 11 apr 2017, 23:36

Blejzer10 je napisao/la:Što je najsmiješnije, Juve nije odigrao toliko dobru tekmu večeras.
Juve ne da nije odigrao toliko dobro nego je odigrao čak daleko od onoga što može.....svi golovi su posledica ne dobrih akcija nego totalne gluposti Barsine odbrane. Mislim da su i oni sami iznenadjeni koliko su malo truda uložili u ovako visok rezultat koji je za njihove pojmove i stil igre jedan od ISTORIJSKO visokih :rol: :rol: :rol:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 apr 2017, 23:38

Ljudi gledajte malo pozitivno, zamisli proci i naletit na Bayern bez vezne linije :kafa: Neka hvala :stop:
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 apr 2017, 23:39

Rajaz je napisao/la:Još nešto,

When you build your identity on results, you have nothing of relevant to count on when you fail.
:thumbup: 100%

Slijedeci trener ce morati otjerati 7-8 metilja i parazita, kojih se nakupilo u zadnjih par godina i krenuti u remont ekipe.

U ovako jakoj utakmici (1/4 finale LP) krenuti sa raspalom kesom Mathieuom u sred Torina je samoubistvo....i tako je bilo, samoubio se trenerski.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 11 apr 2017, 23:39

leorey je napisao/la:Ljudi gledajte malo pozitivno, zamisli proci i naletit na Bayern bez vezne linije :kafa: Neka hvala :stop:
Pusti to......nego hoćemo li u magarca? :mrgreen:

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 11 apr 2017, 23:42

Barci protiv Juventusa igra:

Mathieu na poziciji beka iako je štoper
Roberto na poziciji drugog beka iako je vezni igrač
Mascherano zadnjeg veznog iako je zadnjih 7 godina štoper

Treba se prekinuti ova tradicija stavljanja igrača na druge pozicije i dovesti kvalitetna pojačanja.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 apr 2017, 23:47

parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:Ljudi gledajte malo pozitivno, zamisli proci i naletit na Bayern bez vezne linije :kafa: Neka hvala :stop:
Jel ja trebam rec sad da ne vjerujem u prolazak ili ? :mrgreen:

Ruku na srce , mi ne zasluzujemo dalje, taman im petardu uvalili sto naravno i nije nemoguce kad je Barcelona u pitanju. Medjutim onda odmah sljedece kolo je kiks u ligi i to je to, takva je sezona a to se desava kad igras bez veznog reda, nemas konstantu.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 11 apr 2017, 23:47

let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Još nešto,

:thumbup: 100%

Slijedeci trener ce morati otjerati 7-8 metilja i parazita, kojih se nakupilo u zadnjih par godina i krenuti u remont ekipe.

U ovako jakoj utakmici (1/4 finale LP) krenuti sa raspalom kesom Mathieuom u sred Torina je samoubistvo....i tako je bilo, samoubio se trenerski.
Mislim da je to nemoguće......nije ovo više stvar Veratija pa i još jednog čak veznjaka uz njega, puno toga tu ne valja, puno toga se tu zapostavilo i puno toga fali.....pre svega su zakazale administrativne službe u klubu koje odavno nisu proveravale godišta igrača.....pa ja kad sam skoro pročitao da je Inijesta ljut na upravu što mu ne daju novi ugovor i to na više godina? Pa on je sišo s pameti, svaka njemu čast za sve ali on igra a pre svega izgleda kao pravi dedica....zgrbio se, osedeo ko Ravaneli, pa ja izgledam ko dečkić za njega :lol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 11 apr 2017, 23:53

leorey je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Jel ja trebam rec sad da ne vjerujem u prolazak ili ? :mrgreen:

Ruku na srce , mi ne zasluzujemo dalje, taman im petardu uvalili sto naravno i nije nemoguce kad je Barcelona u pitanju. Medjutim onda odmah sljedece kolo je kiks u ligi i to je to, takva je sezona a to se desava kad igras bez veznog reda, nemas konstantu.
Ne mogu, nije to više za mene.....nadji nekog mladjeg :stop: :rol:
Šalu na stranu, naravno da ću gledati i taj revanš i znam da ću se opet negde u dubini duše nadati i nervirati......ali nisu zaslužili, veruj mi da nisu ove sezone zaslužili da simpatizeri zbog njih kidaju živce :nene:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 apr 2017, 23:55

branimir85 je napisao/la:
parangal je napisao/la:
branimir85 je napisao/la:Leo bez asista,inače puno bolje nego protiv PSG-a :kafa:
Sad će ga moj drug @Romario proglasiti krivcem za sve :rol:
ne znam zašto su forumaši uzrujani :mrgreen: mi uvijek cijenimo protivnika pa mu dadnemo fore za uzvrata :!:
Nije mesi svoj, iako he veceras provukao onaj vanzemaljski pas za iniestu, i jos neki dobri potezi, i bio je najbolji nas igrac na terenu, nije ovo ni veceras bila ni blizu neka odlicna njegova igra, al normalno necu ga kritikovat jer veceras zaista nije imao ni s kim, kritikovao sam kad je mogao a nije htio i kad je hodao, i kad nije pokazivao ni 20 posto od ovoga sto je veceras pokazao, iako i ovo veceras je daleko od njegovih mogucnosti

Enrike je ponovo krivac glavni, kljucna greska korozija umjesto gomesa,gomes uopste nije bio los na buskecovoj poziciji, morao je od pocetka poceti kao u drugom poluvremenu, a nismo imali ni srece jer realno je bilo da izgubimo 2 1 ili 3-2 sto jest jest, dosta je ovo bilo bolje nego u parizu, mesi se budi u zadnje vrijeme

S probudjenim mesijem, raspolozenim neymarom i presingom kakav se odigrao protiv pariza u revansu prolaz je moguc, tesko ali po meni ne bi bilo cudo neko, no vidjecemo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 apr 2017, 23:56

parangal

Za klub navijam, ne za igrače. I nervirao bi se neovisno ko igrao za klub.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: FCBLAUGRANA1987 i 7 gostiju.